اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت ریموت کنترل IR برای ویندوز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت ریموت کنترل IR برای ویندوز

من به یه وسیله‌ای نیاز دارم که وصل بشه به کامپیوتر و کامپیوتر اون رو به عنوان کیبورد بشناسه و وقتی با ریموت تلویزیون دکمه مثلا یک رو می‌زنیم ماژول ir فرمان رو بخونه و مثلا توی کامپیوتر دکمه اسپیس رو بزنه

برای اینکار به ذهنم رسید که
    از این میکرو کنترلر استفاده کنم برد توسعه Digispark ATTiny85
    و با این ماژول فرمان آی ار رو بخونم و به میکرو بفرستم
    ماژول گیرنده IR مادون قرمز VS1838 مدل KY-022

حالا سوالی که در وهله اول دارم اینه که آیا وسیله آماده ای هست که بخرم و نیاز به ساخت نباشه ؟ سرچ نمیشه کرد توی این وضع اینترنت

سوال دوم
    آیا کتابخانه های مربوط به hid و ir رو دارید که بتونم توی arduino ide استفاده کنم؟ یا باید صبر کنیم اینترنت درست بشه ؟

​

واقعا کسی نیست ؟

دیدگاه

این که آیا وسیله آماده ای برای اینکار هست نمی دونم.
      اینکه آیا قبلا پروژه مشابه ای انجام شده نمونه هایی قبلا در گیت و الکترونیکز لب دیدم ولی دقیقا مثل این مورد نبوده.

در مجموع این پروژه شامل دو بخش اصلی هست نرم افزار و سخت افزار و هر کدوم زیر مجموعه هایی دارن.

منطق پروژه به این صورت میشه:

اول ریموت کنترل های جدید با زدن هر دکمه عملا یک کد hex ارسال می کنند و شما باید از طریق یک سخت افزار که طراحی می کنید این کد رو دریافت کنید.

دوم حالا وقتی کد دریافت شد باید با یک روشی با کامپیوتر ارتباط برقرار کنید که می تونه پورت سریال یا usb باشه که هر کدوم داستان های خودشو دارن.

سوم حالا که ارتباط با کامپیوتر برقرار شد باید یک نرم افزار سمت کامپیوتر باشه که با دریافت یک کد قراردادی، یک کلید قراردادی روی کیبرد رو فشار بده و اینکه یک نرم افزار بتوته بصورت مجازی یک دکمه کیبرد رو فشار بده نیاز به برنامه نویسی win32 و c89 دارید، البته با کتابخونه و فریمورک هایی مثل دات نت و unmanaged win32 code هم می تونید این کار رو انجام بدید.

ضمنا این هایی که گفتم یکی از روش ها هست، احتمالا روش های دیگه ای حالا ساده تر یا پیچیده تر هم وجود داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shiro-khorshid نمایش پست ها
        این که آیا وسیله آماده ای برای اینکار هست نمی دونم.
        اینکه آیا قبلا پروژه مشابه ای انجام شده نمونه هایی قبلا در گیت و الکترونیکز لب دیدم ولی دقیقا مثل این مورد نبوده.

در مجموع این پروژه شامل دو بخش اصلی هست نرم افزار و سخت افزار و هر کدوم زیر مجموعه هایی دارن.

منطق پروژه به این صورت میشه:

اول ریموت کنترل های جدید با زدن هر دکمه عملا یک کد hex ارسال می کنند و شما باید از طریق یک سخت افزار که طراحی می کنید این کد رو دریافت کنید.

دوم حالا وقتی کد دریافت شد باید با یک روشی با کامپیوتر ارتباط برقرار کنید که می تونه پورت سریال یا usb باشه که هر کدوم داستان های خودشو دارن.

سوم حالا که ارتباط با کامپیوتر برقرار شد باید یک نرم افزار سمت کامپیوتر باشه که با دریافت یک کد قراردادی، یک کلید قراردادی روی کیبرد رو فشار بده و اینکه یک نرم افزار بتوته بصورت مجازی یک دکمه کیبرد رو فشار بده نیاز به برنامه نویسی win32 و c89 دارید، البته با کتابخونه و فریمورک هایی مثل دات نت و unmanaged win32 code هم می تونید این کار رو انجام بدید.

ضمنا این هایی که گفتم یکی از روش ها هست، احتمالا روش های دیگه ای حالا ساده تر یا پیچیده تر هم وجود داره.
        این میکرویی که گذاشتم میتونه کیبورد رو امیولیت کنه
        میدونم چطوری انجامش بدم کتابخونه ها و ... رو میخوام اگه کسی داره چون اینترنت نیست

دیدگاه

احساس میکنم درست توضیح ندادم و منظورم رو درست نتونستم برسونم
          کدی که چت جی پی تی نوشته رو میذارم ببینید امیدوارم توی انتقال مطلب کمک بکنه من یه چنین چیزی میخوام بسازم توی پیام های بالاتر میکرو کنترلر و سنسوری که برای اینکار انتخاب کردم رو هم گذاشتم به نظرتون برای اینکار جواب میده؟ یا برم سراغ یه چیز رایج تر مثل آردوینو نانو یا لئوناردو؟
          کد:
          #include <IRremote.h>
          #include <Keyboard.h>

IRrecv receiver(2);        // IR receiver connected to pin 2
          decode_results results;

void setup() {
            receiver.enableIRIn();   // Start receiving signals
            Keyboard.begin();        // Initialize keyboard control
            Serial.begin(9600);      // Optional: for debugging
          }

void loop() {
            if (receiver.decode(&results)) {
              unsigned long code = results.value;  // Read the IR code
              Serial.println(code);                // Print it to find each button’s code

// Example mapping (replace codes with your actual remote values):
              switch (code) {
                case 0xFFA25D:  // Button "1"
                  Keyboard.press('1');
                  delay(100);
                  Keyboard.releaseAll();
                  break;

case 0xFF629D:  // Button "2"
                  Keyboard.press('2');
                  delay(100);
                  Keyboard.releaseAll();
                  break;

case 0xFFE21D:  // Button "Space" example
                  Keyboard.press(' ');
                  delay(100);
                  Keyboard.releaseAll();
                  break;

// Add more buttons as needed...
                default:
                  Serial.println("Unknown button");
                  break;
              }

receiver.resume();  // Prepare to receive the next value
            }
          }

​

دیدگاه

آقا من این دو تا کتابخونه رو پیدا کردم یکی از دوستان قبلا دانلود کرده بود کسی خواست بگه براش بفرستم جایی پیدا نکردم بتونم آپلود کنم

آیدی روبیکا: amin_ghafoori_official

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X