اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعویض آی سی TDA7492

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تعویض آی سی TDA7492

سلام. بنده بورد یک اسپیکر iHome مدل ip3 دارم که صدای خروجیش قطع شده. میخواستم بدونم سایر اعداد و ارقامی که رو ایسی نوشته شده برای جایگزینی آی سی مهم هستن یا خیر؟ ضمن اینکه آی سی هایی که پیدا کردم روشون پوشیده هست ولی آی سی خودش قسمت اتصال به هیت سینک داره. تصویرش رو پایین آپلود کردم.

نه مهم نیست.

باید مثل خودش هیت سینک داشته باشد.

اگر پیدا نکردی میتونی از چین سفارش بدی.
    مطمعنی ایسی سوخته ؟
    جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۱۵:۰۰ ۱۴۰۵/۰۱/۱۰.
    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

با ولتمتر گرفتم خروجیش ولتاژ نداشت. و هم ایپاد و هم جک ۳.۵ پخش میکنم صدا نداره. ای سی هایی هم که پیدا کردم هیت سینکشون زیرشونه و برام خیلی عجیبه. بازم اگر تست دیگه ای داره ممنون میشم راهنماییم کنین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ihesam2012 نمایش پست ها
        با ولتمتر گرفتم خروجیش ولتاژ نداشت. و هم ایپاد و هم جک ۳.۵ پخش میکنم صدا نداره. ای سی هایی هم که پیدا کردم هیت سینکشون زیرشونه و برام خیلی عجیبه. بازم اگر تست دیگه ای داره ممنون میشم راهنماییم کنین.
        دیتاشیت این آیسی رو نمیتونم پیدا کنم ، اگر کسی از دوستان داره لطف کنه آپلود کنه.
        اما چیزی که خودم فعلا متوجه شدم اینه که آیسی TDA7492P قسمت فلزی (Thermal Pad) اون در سمت پایین (PCB) هست ، اما آیسی TDA7492 بخش Thermal Pad اون در سمت بالا هست ، مثل تصویری که گذاشتید (به پسوند P دقت کنید )

دیدگاه

فایل دیتا شیت :
          آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلود سنتر عکس و فایل یو آپلود

با توجه به تفاوت جهت قسمت فلزی آیا اگر آیسی که میگیرم هیت سینکش پایین باشه به مشکل میخورم؟ (p و غیر p)
          دیتاشیتش هم پیدا کردم البته P هست. اگر امکانش هست راهنماییم کنین. ممنون

دیدگاه

این ایسی TDA7492 واتش بالا هست گرمای تولیدی ایسی زیاد هست در نتیجه ترمال پدش بالای ایسی هست که بتوان به هیت سینک متصل شود و گرما را دفع کند.

ایسی هایی که ترمال پدشون زیرشون هست اینا واتشون پایین تر هست و گرمای تولیدی را میدن به pcb و خنک میشن و نیاز به هیت سینک خارجی ندارند.

اسکای تک داشته تموم کرده.میتونی سفارش خارجی بذارید.
            این ایسی اگر اتصالی نکند به این راحتی ها نمیسوزد.

Click image for larger version  Name:	3572-1.jpg Views:	0 Size:	132.6 کیلو بایت ID:	1162273

Click image for larger version  Name:	3572-2.jpg Views:	0 Size:	124.9 کیلو بایت ID:	1162274
            جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۲۳:۵۳ ۱۴۰۵/۰۱/۱۰.
            ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

دیتاشیت این آیسی رو نمیتونم پیدا کنم ، اگر کسی از دوستان داره لطف کنه آپلود کنه.
              اما چیزی که خودم فعلا متوجه شدم اینه که آیسی TDA7492P قسمت فلزی (Thermal Pad) اون در سمت پایین (PCB) هست ، اما آیسی TDA7492 بخش Thermal Pad اون در سمت بالا هست ، مثل تصویری که گذاشتید (به پسوند P دقت کنید )

ایسی که شما معرفی کردی TDA7492P دوال ۲۵ وات هست.

ایسی که روی برد دوستمون هست TDA7492 دوال ۵۰ هست.

50W + 50W dual BTL class-D amplifier
              جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۲۳:۴۹ ۱۴۰۵/۰۱/۱۰.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ihesam2012 نمایش پست ها
                مولتیمتر نمیتونه ولتاژ خروجی رو درست نشان بدهد.
                باید تک تک خروجی ها رو نسبت به گراند و vcc تست اهم بگیرید.ولتاژ تغذیه ایسی و ولتاژ استندبای هم چک کنید.
                پایه های
                STBY

MUTE
                باید در وضعیت high باشن تا ایسی روشن بشود.
                جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۰۸:۳۲ ۱۴۰۵/۰۱/۱۱.

دیدگاه

ممنونم از راهنماییاتون. تست میکنم نتیجه رو اعلام میکنم.

دیدگاه

ببخشید دوستان اینجا کسی تعمیرکار خبره نمیشناسه ترجیحا مشهد و البته شهرای دیگه هم بود میفرستم بورد اسپیکرمو

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X