اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

داغ کردن این LED عادیه؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

داغ کردن این LED عادیه؟

سلام دوستان، این LED COB با کد :

2081012148

ولتاژ ۱۲ الی ۱۴ ولت رو می‌پذیره.
    روی ولتاژ ۱۲.۷ تستش کردم و انگشتم رو گذاشتم روی قسمت زرد رنگ که خود LED ها قرار دارن ، وقتی روشنش میکنم زیر ۲ ثانیه به قدری داغ میشه که دست آدم میسوره و بعد ۵ ثانیه به بالای ۱۰۰ درجه میره، به محض اینکه خاموش میشه هم در کمتر از یک ثانیه خنک میشه و میاد زیر ۴۰ درجه.

فقط قسمت زرد رنگ اینقدر داغ میشه و بقیه قسمت هاش مثل هیت سینکش به تدریج داغ میشه.

توی تستی که انجام دادم وقتی که روشن میشه در کمتر از ۱۵ ثانیه به قدری داغ میشه که شروع به چشمک زدن میکنه، با اینکه براش یک هیت سینک بزرگ و جت فن گذاشتم.

آیا این حد از داغ شدن طبیعی هست؟

فکر نمیکنم ​​​​
    ​​​ راه حلی دارید؟

نوشته اصلی توسط MMDMT نمایش پست ها

2081012148

روی ولتاژ ۱۲.۷ تستش کردم و انگشتم رو گذاشتم روی قسمت زرد رنگ که خود LED ها قرار دارن ، وقتی روشنش میکنم زیر ۲ ثانیه به قدری داغ میشه که دست آدم میسوره و بعد ۵ ثانیه به بالای ۱۰۰ درجه میره، به محض اینکه خاموش میشه هم در کمتر از یک ثانیه خنک میشه و میاد زیر ۴۰ درجه.

فقط قسمت زرد رنگ اینقدر داغ میشه و بقیه قسمت هاش مثل هیت سینکش به تدریج داغ میشه.

توی تستی که انجام دادم وقتی که روشن میشه در کمتر از ۱۵ ثانیه به قدری داغ میشه که شروع به چشمک زدن میکنه، با اینکه براش یک هیت سینک بزرگ و جت فن گذاشتم.

فکر نمیکنم ​​​​
    ​​​ راه حلی دارید؟
    درود،
    چند آمپر جریان میکشه ؟
    حداکثر جریان مجاز به شکل اسمی 3.8 آمپر هست که برای احتیاط بهتره 3 آمپر در نظر بگیریم.

دیدگاه

سلام
      داغ شدنش طبیعی هست، از هست سینک و خمیر یا چسب سیلیکن استفاده کنید.
      باید از منبع تغذیه جریان ثابت استفاده کنید، هر مقدار که LED داغ میشه جریانش هم به همون مقدار بالا میره تا وقتی که منبع اشباع بشه یا LED بسوزه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MMDMT نمایش پست ها

2081012148

فکر نمیکنم ​​​​
        ​​​ راه حلی دارید؟
        درود بر شما.
        الیدی با ولتاژ کنترل نمیشود بلکه با جریان کنترل میشود.

در LED، رابطهٔ ولتاژ و جریان خیلی غیرخطی است.

2.0 ولت → جریان 5 میلی‌آمپر
        2.1 ولت → جریان 20 میلی‌آمپر
        2.2 ولت → جریان شاید 200 میلی‌آمپر و در نهایت سوختن
        یعنی فقط 0.1 ولت افزایش می‌تواند جریان را ۱۰ برابر کند.

به همین دلیل LED را نمی‌شود با «ظرفیت ولت» کنترل کرد؛ باید جریانش را محدود کنید.

یک مبحث دیگر در مورد الیدی ها (Thermal runaway)
        حرارت، LED را وارد یک چرخهٔ مخرب می‌کند

گرما باعث کم شدن ولتاژ کاری(ولتاژ فوروارد) LED می‌شود

(مثلاً از 2.0 ولت به 1.95 ولت).

( کاهش ولتاژ > افزایش بیشتر جریان > گرمای بیشتر > کاهش ولتاژ بیشتر )

راه حل استفاده از درایور جریان ثابت

جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۰۱:۴۰ ۱۴۰۵/۰۱/۱۹.
        ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

تشکر از همه دوستان

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X