اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تست باتری لیتیوم پلیمر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تست باتری لیتیوم پلیمر

سلام خدمت دوستان گرامی
    من یک پاور بانک دارم که باتریش خراب شد
    باتری جدید براش گرفتم منتهی همون مشکل قبلی رو داره، یعنی مدت زمان زیادی طول میکشه شارژ شه ولی یک درصد هم شارژ نمی کنه و صفر درصد میزنه
    باتری رو جدا کردم و به ماژول پاور بانک دیگه وصل کردم همین مشکل رو داره
    الان شما چه پیشنهادی میدید که باتری لیتیوم پلیمری رو تست کنم ببینم مشکل از باتریه یا نه؟
    باتری رو دو بار هم باهاش کار نکردم
    ممنون میشم کسی راه حلی سراغ داره ارایه بده

نوشته اصلی توسط mohsen1582 نمایش پست ها
    سلام خدمت دوستان گرامی
    من یک پاور بانک دارم که باتریش خراب شد
    باتری جدید براش گرفتم منتهی همون مشکل قبلی رو داره، یعنی مدت زمان زیادی طول میکشه شارژ شه ولی یک درصد هم شارژ نمی کنه و صفر درصد میزنه
    باتری رو جدا کردم و به ماژول پاور بانک دیگه وصل کردم همین مشکل رو داره
    الان شما چه پیشنهادی میدید که باتری لیتیوم پلیمری رو تست کنم ببینم مشکل از باتریه یا نه؟
    باتری رو دو بار هم باهاش کار نکردم
    ممنون میشم کسی راه حلی سراغ داره ارایه بده
    سلام و درود

منبع تغذیه را روی 4.2 ولت بگزارید و جریان را محدود کنید
    بعد ببینید باتری جریانکشی دارد یا نه

اگر سریع ولتاژ افزایش یافت یعنی باتری مشکل دارد اگر هم جریانکشی نداشت یا خیلی کم بود باز هم باتری مشکل دارد

اگر هم منبع تغذیه نداشتید از ماژول های شارژ تک سل استفاده کنید

من حدس میزنم باتری چینی بیکیفیت تهیه کردید که اگر هم کار کنند خیلی سریع خراب میشوند پیشنهاد من اینه که از باتری های ژاپنی یا کره ای دسته دوم تهیه کنید برند سامسونگ یا توشیبا این باتری ها با این که دسته دوم هستند ولی عمر و کیفیت بسیار بیشتری نسبت به مدل های متفرقه چینی دارند

​​​​​​

دیدگاه

نوشته اصلی توسط wither__craft نمایش پست ها

سلام و درود

منبع تغذیه را روی 4.2 ولت بگزارید و جریان را محدود کنید
      بعد ببینید باتری جریانکشی دارد یا نه

اگر سریع ولتاژ افزایش یافت یعنی باتری مشکل دارد اگر هم جریانکشی نداشت یا خیلی کم بود باز هم باتری مشکل دارد

اگر هم منبع تغذیه نداشتید از ماژول های شارژ تک سل استفاده کنید

من حدس میزنم باتری چینی بیکیفیت تهیه کردید که اگر هم کار کنند خیلی سریع خراب میشوند پیشنهاد من اینه که از باتری های ژاپنی یا کره ای دسته دوم تهیه کنید برند سامسونگ یا توشیبا این باتری ها با این که دسته دوم هستند ولی عمر و کیفیت بسیار بیشتری نسبت به مدل های متفرقه چینی دارند

​​​​​​

سلام مجدد
      الان دوباره باتری تست کردم
      قبل اینکه پاور بانک بزنم به موبایل ولتاژ باتری ۴.۱ ولته
      به محض اینکه به موبایل وصل میکنم پاور رو در عرض یک دقیقه میشه ۳ ولت و پاور قطع میکنه و بعد قطع ولتاژ باتری خود به خود آهسته آهسته میره تا ۴ ولت
      به منبع تغذیه هم وصل کردم و جریان ثابت ۵۴ میلی امپر میکشه(البته ولتاژ باتری همون ۴.۱ هست)
      پس باید باتری خراب شده باشه؟
      از
      این عکس ماژول

اینم عکس باتری

باتری که فرمودید از کجا میشه تهیه کرد؟
      جدیدترین ویرایش توسط mohsen1582; ۱۶:۴۴ ۱۴۰۵/۰۱/۲۰.

دیدگاه

سلام مجدد
        الان دوباره باتری تست کردم
        قبل اینکه پاور بانک بزنم به موبایل ولتاژ باتری ۴.۱ ولته
        به محض اینکه به موبایل وصل میکنم پاور رو در عرض یک دقیقه میشه ۳ ولت و پاور قطع میکنه و بعد قطع ولتاژ باتری خود به خود آهسته آهسته میره تا ۴ ولت
        به منبع تغذیه هم وصل کردم و جریان ثابت ۵۴ میلی امپر میکشه(البته ولتاژ باتری همون ۴.۱ هست)
        پس باید باتری خراب شده باشه؟
        از
        این عکس ماژول

اینم عکس باتری

باتری که فرمودید از کجا میشه تهیه کرد؟
        باتری شما کاملا داغون هست که نمیتونه جریان شارژ موبایل رو فراهم کنه

​​​​​باتری های استوک باکیفیت رو میتونید از سایت های اینترنتی تهیه کنید https://farzadelectronic.ir/%D9%82%D...%86%D8%AF-SZNS
        شخصا این مدل رو تهیه کردم جرانکشی و کیفیت بسیار خوبی داره
        این رو هم بگم که سایز این باتری 18650 است که با باتری شما فرق داره و احتمالا نتونید پاوربانک رو توی باکس قرار بدید
        ولی اگر باکستون سازگار بود حتما تهیه کنید

دیدگاه

این باتری های لیتیوم پلیمر اصلا نو نو هم میخری بیشتر از دوسال عمر نمیکنه انقدر که فیکش تو بازار هست حتی استفاده هم نکنی بعد دوسال باد میکنه.
          اگر پاوربانکت جا داره باتری لیتیوم یون بزار سایز 18650
          طول عمرش خیلی زیاده مخصوصا روی پاوربانک
          ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها
            این باتری های لیتیوم پلیمر اصلا نو نو هم میخری بیشتر از دوسال عمر نمیکنه انقدر که فیکش تو بازار هست حتی استفاده هم نکنی بعد دوسال باد میکنه.
            اگر پاوربانکت جا داره باتری لیتیوم یون بزار سایز 18650
            طول عمرش خیلی زیاده مخصوصا روی پاوربانک
            ممنون
            روشی برای تست ظرفیت واقعی هم سراغ دارید؟
            قبلا یک روش مثل اتصال لامپ پنج ولتی یک وات دیده بودم
            شما چه راهی پیشنهاد میدید؟

دیدگاه

ممنون
              روشی برای تست ظرفیت واقعی هم سراغ دارید؟
              قبلا یک روش مثل اتصال لامپ پنج ولتی یک وات دیده بودم
              شما چه راهی پیشنهاد میدید؟
              همین روش لامپ خوب و دقیق هست. ماژول تستر باتری لیتیوم هم هست.تنوع زیاد

من خودم یک لامپ ۱۲ ولت قدیمی لوستر دارم روی ۴.۲ ولت 1.2 امپر جریان میکشد.روی ۳.۶ ولت 0.8 آمپر جریان میکشد.
              اون ۱.۲ امپر اولیه اون ۰.۸ آمپر اخریه رو پوشش میده و به عبارتی بار ثابت ۱ آمپری ساختم برای تست.
              باتری پر میکنم لامپ بهش متصل میکنم.اگر باتری ۲ ساعت لامپ روشن نگه داشت یعنی دقیقا ۲۰۰۰ میلی آمپر ظرفیت دارد.
              ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها

همین روش لامپ خوب و دقیق هست. ماژول تستر باتری لیتیوم هم هست.تنوع زیاد

من خودم یک لامپ ۱۲ ولت قدیمی لوستر دارم روی ۴.۲ ولت 1.2 امپر جریان میکشد.روی ۳.۶ ولت 0.8 آمپر جریان میکشد.
                اون ۱.۲ امپر اولیه اون ۰.۸ آمپر اخریه رو پوشش میده و به عبارتی بار ثابت ۱ آمپری ساختم برای تست.
                باتری پر میکنم لامپ بهش متصل میکنم.اگر باتری ۲ ساعت لامپ روشن نگه داشت یعنی دقیقا ۲۰۰۰ میلی آمپر ظرفیت دارد.
                لامپتون چند واته؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X