اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتابخانه Adafruit_Sensor و I2Cdev در arduino ide

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کتابخانه Adafruit_Sensor و I2Cdev در arduino ide

• سلام خسته نباشید اگر میشه کسی میتونه کتابخانه Adafruit_Sensor و I2Cdev را در اختیار من قرار بده چون در این شرایط اینترنت من از راه سایت سیسوگ و ECA کتابخانه هایی را برای arduino ide و کار با بعضی سنسور ها دانلود کردم
    • اما پس از نصب کتابخانه ها از طریق راه اضاف کردن به صورت زیپ (طبق راهنماها) هنگام استفاده از بعضی کتابخانه ها هر کار میکنم ارورِ پیدا نکردنِ کتابخانه Adafruit_Sensor یا I2Cdev میدهدمثلا برای استفاده از کتابخانه <MPU6050.h> ارور می‌داد که کتابخانه I2Cdev وجود ندارد و برای استفاده از کتابخانه هایی مثل <Adafruit_BMP280.h> ارور می‌دادکه کتابخانه Adafruit_Sensor وجود ندارد یا برای استفاده از کتابخانه <Adafruit_MPU6050.h> نیز ارور میداد که کتابخانه Adafruit_Sensor پیدا نشد.
    • یعنی برای سنسور هایی که کتابخانه هاشون از Adufruit بود ارور میده Adafruit_Sensor پیدا نشد و برای کتابخانه های غیره ارور میداد که I2Cdev. پیدا نشد و
    • گشتم داخل لیست کتابخانه های سیسوگ و سایت ECA هیچ کدام این دو کتابخانه را پیدا نکردم
    اگر میشه در رفع این ارور و مشکل راهنمایی ام کنید ممنون
    جدیدترین ویرایش توسط طه محمد; ۱۹:۴۵ ۱۴۰۵/۰۱/۲۲.

نوشته اصلی توسط طه محمد نمایش پست ها
    • سلام خسته نباشید اگر میشه کسی میتونه کتابخانه Adafruit_Sensor و I2Cdev را در اختیار من قرار بده چون در این شرایط اینترنت من از راه سایت سیسوگ و ECA کتابخانه هایی را برای arduino ide و کار با بعضی سنسور ها دانلود کردم
    • اما پس از نصب کتابخانه ها از طریق راه اضاف کردن به صورت زیپ (طبق راهنماها) هنگام استفاده از بعضی کتابخانه ها هر کار میکنم ارورِ پیدا نکردنِ کتابخانه Adafruit_Sensor یا I2Cdev میدهدمثلا برای استفاده از کتابخانه <MPU6050.h> ارور می‌داد که کتابخانه I2Cdev وجود ندارد و برای استفاده از کتابخانه هایی مثل <Adafruit_BMP280.h> ارور می‌دادکه کتابخانه Adafruit_Sensor وجود ندارد یا برای استفاده از کتابخانه <Adafruit_MPU6050.h> نیز ارور میداد که کتابخانه Adafruit_Sensor پیدا نشد.
    • یعنی برای سنسور هایی که کتابخانه هاشون از Adufruit بود ارور میده Adafruit_Sensor پیدا نشد و برای کتابخانه های غیره ارور میداد که I2Cdev. پیدا نشد و
    • گشتم داخل لیست کتابخانه های سیسوگ و سایت ECA هیچ کدام این دو کتابخانه را پیدا نکردم
    اگر میشه در رفع این ارور و مشکل راهنمایی ام کنید ممنون
    سلام منم همین مشکل رو دارم اگه کسی Adafruit_Sensor.h رو داراهلطفا بفرسته

دیدگاه

سلا داداش من تونستم از طریق لینک زیر حلش کنم، دونه دونه انجام بده راااحت
      حدود 2 هفته پیش مطالبی با عناوین "دانلود کتابخانه های آردوینو از سرور های سیسوگ" و "نصب نرم افزار آردوینو نسخه 2 بدون نیاز به اینترنت" در سیسوگ منتشر کردیم که

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Teyma نمایش پست ها
        سلا داداش من تونستم از طریق لینک زیر حلش کنم، دونه دونه انجام بده راااحت
        https://sisoog.com/auto-download-arduino-lib-and-board/
        اگه میشه بگی از چه کتابخانه ای برای چه سنسوری استفاده کردی چون من هم از همین سایت کتابخانه های مثل Adafruit_BMP280 یا MPU6050 را دانلود کردم اما مثل برای راه اندازی این سنسور ها نیاز به Adafruit_Sensor یا. I2Cdev هست که در لیست سایت سیسوگ نبودند

دیدگاه

سلام، ببین بر اساس لینکی که دادم برو جلو، وقتی تمام کارارو کردی ،راحت از طریق خود برنامه اردوینو میتونی دانلود کنی و اونجا هر چی پیش نیاز باشه خود برنامه دانلود میکنه، یجوری از طریق سیسوگ به سرور اردوینو وصل میشیم. مرحله به مرحله بری حلو خیلی راحته. موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X