اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای انتخاب آمپلی فایر مناسب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای انتخاب آمپلی فایر مناسب

با سلام
    دو تا بلندگوی ضبط قدیمی دارم که عکس های رو براتون گذاشتم.
    نمیدونم چند وات هستند و فقط میدونم که ۳.۲ اهم هستن.
    میشه ماژول های آمپلی فایر مناسب برای این دو بلندگو که کیفیت صدای خوبی داشته باشه رو معرفی کنید؟

https://s8.uupload.ir/files/img_2026...72540_xg1e.jpg

https://s8.uupload.ir/files/img_2026...41210_0zfa.jpg

https:/s8.uupload.ir/files/img_20251202_001104_1f44.jpg

درود.
    شما که عکس میزارید اگر یک متر روی بلندگو بذارید بهتر میشه سایز رو فهمید که چند اینچ هست..چون کلا توی عکس ابعاد مشخص نمیشود.

به نظر یک بلندگو حدود ۳۰ تا نهایتا ۵۰ وات میاد.
    اگر امپلی ترانزیستوری بتونید پیدا کنید که خیلی خوبه واتشون واقعی هست.

این ماژول های امپلی کلاس D هم هست اما واتی که کارخونه میگه روی ماژول واقعی نیست.
    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها
      درود.
      شما که عکس میزارید اگر یک متر روی بلندگو بذارید بهتر میشه سایز رو فهمید که چند اینچ هست..چون کلا توی عکس ابعاد مشخص نمیشود.

به نظر یک بلندگو حدود ۳۰ تا نهایتا ۵۰ وات میاد.
      اگر امپلی ترانزیستوری بتونید پیدا کنید که خیلی خوبه واتشون واقعی هست.

این ماژول های امپلی کلاس D هم هست اما واتی که کارخونه میگه روی ماژول واقعی نیست.
      سایر بلندگو ۱۰ سانتی متر هست . چون ۳.۲ اهم هست و بیشتر ماژول های آمپلیفایر ۴ تا ۸ اهم پشتیبانی می‌کنند نمیدونم چه آمپلی‌فایری بگیرم

دیدگاه

میشه ۴ اینچ.
        همه ی امپلی های ۴ اهمی بهش میخورد.
        ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها
          میشه ۴ اینچ.
          همه ی امپلی های ۴ اهمی بهش میخورد.
          باشه
          ممنون

دیدگاه

با سلام...من دو بلندگوی 3 اهم و یک ساب ووفر 4 اهم (از یک سینمای خانگی ال جی 40وات) دارم و در صدد هستم با انها یک سیستم صوتی که قابلیت پخش استریو همراه با ساب ووفر را داشته باشد تهیه کنم
            اولا ایا با یک ماژول امپلی فایر میتوانم کار را انجام دهم یا به یک پلیر هم نیاز است ....دوم اینکه ایا ماژولی/ماژولهایی که برای این کار مناسب است را شما دارید محبت کنید و معرفی کنید.... با تشکر​​
            جدیدترین ویرایش توسط AM123456; ۱۳:۵۵ ۱۴۰۵/۰۲/۰۵.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X