اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تکمیل یک سیستم صوتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تکمیل یک سیستم صوتی

با سلام...من دو بلندگوی 3 اهم و یک ساب ووفر 4 اهم (از یک سینمای خانگی ال جی 40 وات) دارم و در صدد هستم با انها یک سیستم صوتی که قابلیت پخش استریو همراه با ساب ووفر را داشته باشد تهیه کنم
    اولا ایا با یک ماژول امپلی فایر میتوانم کار را انجام دهم یا به یک پلیر هم نیاز است ؟
    دوم اینکه اگر ماژولی/ماژولهایی که برای این کار مناسب است را شما دارید محبت کنید و معرفی کنید
    با تشکر​​

1-آیا کالای شرکت شما تحت عنوان "برد آمپلی فایر حرفه ای 2x50W+100W XH-M139"
    (کد کالا:3011017033)
    برای منظور بنده مناسب است یا خیر؟....(لازم به ذکر است که در مشخصات این کالا محدوده امپئانس بلندگوی قابل استفاده 4 تا 8 ذکر شده) .....
    2- اگر این کالا برای بلندگوها و ساب ووفری که مشخصاتشان را در پست قبل گفتم مناسب است ایا میتوانم از اداپتور با خروجی 19 ولت 3.95 آمپر برای تغذیه این ماژول استفاده نمایم​؟...
    پیشاپیش ممنونم از پاسخ شما
    جدیدترین ویرایش توسط AM123456; ۱۲:۵۴ ۱۴۰۵/۰۲/۰۹.

دیدگاه

درود.
      یک عکس بفرستید از بلندگوها.

ماژول امپلی اگر بخرید نیاز به ماژول پلیر هم دارید.
      یک سری ماژول های امپلی هستند که پلیر هم روی خودشون دارن و کامل هستند.
      مثل این ماژول که امپلی دوکانال+۱کانال ساب +بلوتوث

لینک
      جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۰۸:۲۲ ۱۴۰۵/۰۲/۱۰.
      ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

سلام و تشکر از پاسخ شما
        بعد از اولین پیام بنده بررسی کردم و چون فایل صوتی را از گوشی و از طریق کابل AUX میتونم به امپلی فایر وصل کنم‌لذا باین روش نیازی به پلیر ندارم ( خود گوشی فایل رو پخش میکنه)
        الان موضوع اینه که
        اولا ماژول
        2x50W+100W XH-M139​
        آیا با دو بلندگوی 3 اهم و یک‌ساب ووفر4 اهم سازگار هست یا خیر؟یاداوری میکنم که در دیتاشیت این ماژول محدوده ۴ تا ۸ برای امپدانس اعلام شده و ۳ اهم در این رنج نیست ، .....
        حتی اون کالایی که خودتون هم معرفی کردید رنجش ۴ تا ۸ هست

سوال دوم اینه که اگر بخام‌ با صدای متوسط این ماژول که در بالا ذکر کردم را بکار ببرم آیا به ماژول یا بلندگوها اسیب نمیرسه .... اگر جوابتون منفیه آیا اداپتور ۱۹ ولت ۴ آمپر جوابگوی ماژول خواهد بود؟

ضمنا چون اینجا اینترنت کنده ارسال عکس بلندگوها راحت نیست ولی خلاصش اینه که بلندگوها ایستاده هستند و متعلق به سینمای خانگی آل چی مدل
        LH-955XBH میباشند و با توجه به قطب مثبت و منفی آنها نوع پسیو محسوب میشن.اگر عکس کماکان لازمه بفرمایید تا در صورت رفع مشکل اینترنت براتون بفرستم.

پیشاپیش از بذل توجه و ارائه پاسخ فنی جنابعالی تشکر میکنم ... 050210

دیدگاه

پخش صدا از طریق کابل یکم اذیت کننده هست کابل کوتاه هست.نویز میگیرد و قطع و وصل میشود.
          ترجیحا اگر امکانش رو دارید از بلوتوث استفاده کنید. ماژول بلوتوث حدودا ۱۰۰ تومان هست.

بلندگوی ۳ اهم به امپلی ۴ اهم میخورد مشکلی ندارد.
          یک نکته اینکه بعضی از بلندگوهای سینماهای خانگی طراحیشون میدرنج هست و اگر بیس زیاد بیاد توش امکان دارد دیافراگم پاره بشود.باید از بلندگو عکس بفرستی.

نه این ماژول های کلاس دی این مدل های معمولیش خیلی قدرت بالایی ندارد که بخواد بسوزاند.

آداپتور لپتاپ ؟ احتمال قوی جواب میدهد.
          البته باید امتحان کنید عملی.

اینه
          اون دستگاه پلیر خودش رو ندارید ؟
          جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۱۳:۲۳ ۱۴۰۵/۰۲/۱۰.
          ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

با درود و سپاس از پاسختون
            در پاسخ به ۲ سوال شما باید بگم که اون دستگاه پلیر اصلی یا سینمای خانگی ایراد فنی داره و گلدیزان قادر به تعمیرش نبود به همین دلیل میخام با خرید اون ماژول امپلی فایر لااقل ااز امکانات صوتی آن استفاده کنم ...
            ضمنا تصویری که شما از مجموعه قطعات سینمای خانگی ارسال کردید عین‌همون‌مدلیه که من دارم
            با این اوصاف بنظرتون ماژول
            2x50W+100W XH-M139​​
            برای این بلندگوها و ساب ووفر بلحاظ امپر و ظرفیتها ، کارایی و هماهنگی لازم را خواهد داشت؟ اگر اوکی هست بفرمایید تا سفارش خرید بدم

با درود و سپاس 050211

دیدگاه

معمولا شرکت های گارانتی کننده تخصص زیادی در تعمیر ندارند.اگر ببرید پیش تعمیرکار خبره احتمالا میتونه واستون تعمیر کند.

پلیر شما اگر تغذیه و امپلیش سالم باشه میتونید به تعمیرکار بگید امپلی رو یکسره کند و روشن کند تا بتونید از امپلیش استفاده کنید.

این ماژول من قبلا باهاش اسپیکر ساختم و صداش خوبه قابل قبوله.چون روش پری امپ دارد

اون نکته راجب میدرنج هم چک کنید
              جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۲۳:۴۱ ۱۴۰۵/۰۲/۱۱.

دیدگاه

سپاس از جنابعالی ... سفارش خرید ارسال کردم... برقرار باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X