اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول مبدل ولتاژ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ماژول مبدل ولتاژ

پاوربانک با خروجی متغیر ۵ ولت ۳ امپر و ۱۲ ولت دارم میخوام باهاش چراغ ال ای دی نواری یک متری رو روشن کنم ولی نمیشه . اگه از ماژول افزاینده ولتاژ ۵ به ۱۲ استفاده کنم جواب میده ؟
    مشکلی که دارم اینه حتی لامپ های ۵ ولتی مخصوص که با گوشی روشن میشه هم با پاوربانک روشن نمیشه

درود.
    سوکت usb که روی پاوربانک وصله روی ۵ ولت 2 امپر کانتینیوس میدهد یعنی ۱۰ وات.
    بیشتر ازش بکشید سوکت داغ میکنه و خراب میشه.

برای اینکه برق ۱۲ مستقیم بدهد باید ماژول تست پروتکل بخرید که فکر نمیکنم دائم جواب بدهد باید تست کنید.
    لینک ماژول

اون ریسه که میگید روی ۱۲ ولت چند امپر میکشد ؟
    اگر ۲ امپر باشه میشه ۲۴ وات.

جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۲۱:۱۰ ۱۴۰۵/۰۲/۲۷.
    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

بله ۲ امپر
      پس جواب نمیده
      فقط اینکه از این لامپ هایی که روشون کابل usb هست گرفتم ۷ واتیه ولی پاوربانک این رو هم با نور کم روشن میکنه

دیدگاه

یا ماژول پاوربانکت مشکل داره یا اینکه کلا ضعیف هست.
        موقعی که لامپ به پاوربانک وصله ولتاژ usb رو چک کن ببین ۵ ولته یا کمتره
        ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X