اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول قطع و وصل برای جریان برق 12 ولت با تنظیم تایم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ماژول قطع و وصل برای جریان برق 12 ولت با تنظیم تایم

با عرض سلام و خسته نباشید
    بنده ماژول ماژول تایمر NE555 - مولد پالس تهیه کردم برای قطع و وصل کردن جریان برق 12 ولت در زمان های مشخص مثلا 10 دقیقه قطع 20 ثانیه وصل ولی متاسفانه کاری که میخواستم را برای من انجام نمیده خواستم در صورت امکان منو راهنمایی بفرماییداز چه نوع ماژولی میتوانم استفاده بکنم تا مشکل منو حل بکنه دستگاه مصرف کننده من موتور آبپاش شیشه شور ماشین هست و برق مصرفی 12 ولت DC می باشد با تشکر فروان .

نوشته اصلی توسط behzadsayaf نمایش پست ها
    با عرض سلام و خسته نباشید
    بنده ماژول ماژول تایمر NE555 - مولد پالس تهیه کردم برای قطع و وصل کردن جریان برق 12 ولت در زمان های مشخص مثلا 10 دقیقه قطع 20 ثانیه وصل ولی متاسفانه کاری که میخواستم را برای من انجام نمیده خواستم در صورت امکان منو راهنمایی بفرماییداز چه نوع ماژولی میتوانم استفاده بکنم تا مشکل منو حل بکنه دستگاه مصرف کننده من موتور آبپاش شیشه شور ماشین هست و برق مصرفی 12 ولت DC می باشد با تشکر فروان .
    سلام وقت بخیر.
    برای کاربرد شما ، NE555 گزینه مناسبی نیست.میتونید از ماژول های تایمر دیجیتال سیکلی مثل XY-LJ02 یا XY-J02 استفاده کنید . به عنوان مثال در یکی از حالت های ماژول XY-LJ02 ، سه تا پارامتر رو شما میتونید تنظیم کنید :
    OP >>>> مدت زمانی که رله وصل باشه
    CL >>>> مدت زمانی که رله خاموش باشه
    LP >>> تعداد دفعات تکرار سیکل که اگه روی "----" قرار بدید، سیکل بی‌نهایت بار تکرار می‌شه​

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X