نوشته اصلی توسط iroption
نمایش پست ها
دوست عزیز جهت یادآوری، پست اول گفتید "من میخوام ماژول ریموت درب پارکینگ تولید کنم."
پست دوم پرسیدم "اول باید مشخص کنید برای چه منظوری قرار است استفاده شود."
پست سوم گفتید "برای باز بسته کردن درب برقی کرکره با نور بالا خودرو میخوام ماژول rxc6 که ولتاژ کاری 3.3 تا 5 ولت داره و جریان مصرفی 6 میلی امپر رو براش مدار طراحی کنم که با برق 9تا 16 ولت که مربوط به خودرو سواری است کار بکنه"
نتیجه شد تکمیل همان بخش تغذیه که میخواستید.
در آخر گفتید "این ماژول لرن روگرفتم و کد هم بهش دادم با ریموت کد گرفته تغذیه هم با رگلاتور 7805 درستش کردم. میخوام متصلش کنم به خودرو که با زدن نور بالا فرمان ارسال بشه"
شما برای اینکه کد باز شدن درب را بفرستید نیاز به فرستنده دارید و نه گیرنده، فرض کنید فرستنده هم تهیه کردید حال باید ابتدا گیرنده دربازکن برقی موجود که روی درب نصب است را برای آن فرستنده لرن کنید.
چالش دیگری که سر راهتان است اینه که بعضی گیرنده های دربازکن با فرکانس 433 مگاهرتز کار میکنند و بعضی با 315 مگاهرتز.
پس از آن هم باید راهی پیدا کنید که از طریق زدن نور بالا، کلید مربوطه در فرستنده ایی که به دربازکن معرفی کرده اید را فعال کنید.
مرحله بعد بستن درب هست، اگر شانس داشته باشید و دربازکن شما با یک کد هم در را باز کند و هم ببندد میتوانید با یکبار دیگر زدن نور بالا در را ببندید و اگر دربازکن نیاز به کد مجزایی برای بستن داشته باشد حالا باید یه راهی هم برای اون پیدا کنید.
به هر حال روند کلی وقتی یک فکری دارید و میخواهید بسازید این است که باید قبل از خرید قطعات ابتدا بر روی کاری که در نظر دارید، خوب فکر، تحقیق و بررسی کنید و تا جای ممکن همه نیازهای پروژه را بنویسید،
در مرحله بعد ببینید با چه وسایلی میتوانید آن نیازها را محقق کنید و نقشه اولیه دستگاه را طراحی کنید،
سپس اولین ورژن دستگاه را میسازید و تست میکنید، اگر تمام نیازهایی که مد نظر داشتید، رفع شد که چه بهتر ولی اگر نشد باید در ورژنهای بعد سعی کنید آنرا تکمیل نمایید.
با توجه به توضیحات، باز هم اگر سوالی بود بفرمایید تا در حد امکان دوستان کمکتان کنند.

دیدگاه