اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه استفاده از ماژول افزاینده 5 آمپر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نحوه استفاده از ماژول افزاینده 5 آمپر

درود به همه دوستان و اساتید گرامی
    من این ماژول رو خریدم:
    ماژول افزاینده DC به DC با توان 150 وات، مناسب برای افزایش ولتاژ ورودی 10 تا 32 ولت به خروجی قابل تنظیم 12 تا 35 ولت با جریان خروجی تا 10 آمپر

میخوام باهاش موتور دی سی 24 ولت 775 رو روشن کنم. وقتی ولتاژ رو روی 24 تنظیم میکنم، موقع روشن شدن موتور، ریپ میزنه. انگار جریان خروجی جوابگوش نیست. با موتور دیگه ای هم تست کردم همینجور بود. یه ماژول دیگه هم خریدم، بازم همینجور بود!! نه موتور مشکلی داره و نه ماژول
    اگه نمیتونه موتور 24 با 2 آمپر رو راه بندازه که اصلا آمپرش الکیه . هی چراغ ماژول روشن و خاموش میشه و موتور زور روشن شدن نداره.
    وقتی میذارمش رو 12 ولت ولی موتور کار میکنه. من میخوام از 24 ولتش استفاده کنم. این مشکل راهی برای حل شدن داره؟
    و موتور هم زیر هیچ باری نیست. فقط همون جریان استارت اولیه رو میخواد که ماژول ها بهش نمیدن. حتی یه موتور دریل شارژی 12 ولت رو هم با دو تا ماژول تست کردم، ولی بازم همون مشکل هست. دور بالا رو به موتور نمیدن
    و در کمال شگفتی این ماژول قشنگ روی 24 ولت روشنش میکنه:

ولی طبق دیتاشیتشون برای زیر بار رفتن موتور آمپرش کمه
    اگه دوستی میتونه کمکی بهم بکنه ممنون میشم ازش. دم همگی گرم
    جدیدترین ویرایش توسط MamadZamani; ۱۳:۳۳ ۱۴۰۵/۰۶/۰۶.

نوشته اصلی توسط MamadZamani نمایش پست ها
    درود به همه دوستان و اساتید گرامی
    من این ماژول رو خریدم:
    ماژول افزاینده DC به DC با توان 150 وات، مناسب برای افزایش ولتاژ ورودی 10 تا 32 ولت به خروجی قابل تنظیم 12 تا 35 ولت با جریان خروجی تا 10 آمپر

میخوام باهاش موتور دی سی 24 ولت 775 رو روشن کنم. وقتی ولتاژ رو روی 24 تنظیم میکنم، موقع روشن شدن موتور، ریپ میزنه. انگار جریان خروجی جوابگوش نیست. با موتور دیگه ای هم تست کردم همینجور بود. یه ماژول دیگه هم خریدم، بازم همینجور بود!! نه موتور مشکلی داره و نه ماژول
    اگه نمیتونه موتور 24 با 2 آمپر رو راه بندازه که اصلا آمپرش الکیه . هی چراغ ماژول روشن و خاموش میشه و موتور زور روشن شدن نداره.
    وقتی میذارمش رو 12 ولت ولی موتور کار میکنه. من میخوام از 24 ولتش استفاده کنم. این مشکل راهی برای حل شدن داره؟
    و موتور هم زیر هیچ باری نیست. فقط همون جریان استارت اولیه رو میخواد که ماژول ها بهش نمیدن. حتی یه موتور دریل شارژی 12 ولت رو هم با دو تا ماژول تست کردم، ولی بازم همون مشکل هست. دور بالا رو به موتور نمیدن
    و در کمال شگفتی این ماژول قشنگ روی 24 ولت روشنش میکنه:

ولی طبق دیتاشیتشون برای زیر بار رفتن موتور آمپرش کمه
    اگه دوستی میتونه کمکی بهم بکنه ممنون میشم ازش. دم همگی گرم
    با سلام و احترام
    ولتاژ ورودی ماژول را چگونه تامین میکنید و مقدارش چقدره؟

دیدگاه

درود‌.
      ولتاژ ورودی که به ماژول میدی چند ولته ؟
      موتورت ۲۴ ولت چند rpm هست ؟

کلا موتور های دیسی جریان استارت زیادی میکشن و این ماژول ها نمیتونن اون جریان لحظه ای رو تامین کنند و خاموش روشن میشوند.
      جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۱۴:۰۷ ۱۴۰۵/۰۶/۰۶.
      ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها

با سلام و احترام
        ولتاژ ورودی ماژول را چگونه تامین میکنید و مقدارش چقدره؟
        درود بر شما
        ولتاژ 12 ولت با آداپتور 30 آمپر، البته با 5 آمپر هم وصل کردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها
          درود‌.
          ولتاژ ورودی که به ماژول میدی چند ولته ؟
          موتورت ۲۴ ولت چند rpm هست ؟

کلا موتور های دیسی جریان استارت زیادی میکشن و این ماژول ها نمیتونن اون جریان لحظه ای رو تامین کنند و خاموش روشن میشوند.
          درود بر شما
          موتور 12000 دور هست. 24 ولت. سر استارت آزمایش کردم حدود 2 تا 2.5 آمپر میکشید. که خب نباید برا این ماژول زیاد باشه قائدتا.
          اینی که شما فرمودین، قطعا تجربه دارین و نوشتین. ولی قبولش برا من خیلی سخته. آخه طبق پست اولی که گذاشتم، با یه ماژول بسیار کوچک که برا اکثر کارها کم میاره، قشنگ راه میفته و هیچ مشکلی نداره. تازه اون ماژول اسمی 2 آمپره که تو عمل دیدم سر یه آمپر زور میزنه و داغ میکنه. اگه استارت اولیه اونقد جریان بالایی میخواد، چجوری اون ماژول کوچک میتونه راش بندازه و روشنش کنه؟ سوال اصلی من همینه. با ماژول 5 آمپر راه نمیفته، ولی با یه کوچک راه میفته!
          یه مدار دیدم که ساخت بوستر دی سی بود، تقریبا میشه گفت مثل همین ماژول 5 آمپر بود. اونم ساختم. بازم موتور رو راه ننداخت!
          اگه ماژول خرابه، چرا هر سه تا کار نمیکنن؟!
          اگه موتور خرابه، چرا موتورای دیگه هم کار نمیکنن؟! و چرا ماژول کوچک ضعیف، راشون میندازه؟ به نظرم نه موتور مشکلی داره و نه ماژول!!

دیدگاه

درود بر شما
            ولتاژ 12 ولت با آداپتور 30 آمپر، البته با 5 آمپر هم وصل کردم
            با سلام مجدد
            اگر موتور مورد تست با اون ماژول XL6009 به راحتی کار میکنه ممکنه اون دوتا خازن الکترولیت روی ماژول کیفیت مناسبی نداشته باشند،
            بنظر میاد بهتره در اولین قدم اون دوتا خازن را از لحاظ ظرفیت و ESR چک کنید.
            موفق باشید.

دیدگاه

با سلام مجدد
              اگر موتور مورد تست با اون ماژول XL6009 به راحتی کار میکنه ممکنه اون دوتا خازن الکترولیت روی ماژول کیفیت مناسبی نداشته باشند،
              بنظر میاد بهتره در اولین قدم اون دوتا خازن را از لحاظ ظرفیت و ESR چک کنید.
              موفق باشید.
              دم شما گرم
              اتفاقا این آزمایش رو هم انجام دادم. حتی با یه خازن ظرفیت بالاتر ( 35 ولت 3300 میکرو) هم جایگزین کردم. ولی کماکان موقعی که میخوام با 24 ولت روشن کنم، ریپ میزنه و روشن نمیکنه. باید ولتاژ رو بیارم پایین، تا موتور دور بگیره بعد بذارم رو 24 ولت!!
              ماژول کوچیکه ولی راحت روشنش میکنه! کاش همینم روشن نمیکرد خیالم راحت بود!

دیدگاه

دم شما گرم
                اتفاقا این آزمایش رو هم انجام دادم. حتی با یه خازن ظرفیت بالاتر ( 35 ولت 3300 میکرو) هم جایگزین کردم. ولی کماکان موقعی که میخوام با 24 ولت روشن کنم، ریپ میزنه و روشن نمیکنه. باید ولتاژ رو بیارم پایین، تا موتور دور بگیره بعد بذارم رو 24 ولت!!
                ماژول کوچیکه ولی راحت روشنش میکنه! کاش همینم روشن نمیکرد خیالم راحت بود!
                چرا از همون استفاده نمیکنید؟
                برای روشن کردن موتور و کنترل دور آن فکر کنم ماژولهای خاصی هم باشه.
                جدیدترین ویرایش توسط evergreen; ۲۱:۱۷ ۱۴۰۵/۰۶/۰۶.

دیدگاه

چرا از همون استفاده نمیکنید؟
                  برای روشن کردن موتور و کنترل دور آن فکر کنم ماژولهای خاصی هم باشه.
                  ممنون بابت پاسخگوییتون. دم شما گرم
                  از همون استفاده کردم. ولی موقع کار موتور، وقتی زیر بار میره، به شدت کم میاره. نزدیک 5 تا 6 آمپر نیاز موتوره. جوابگو نبود
                  در کل برام عجیبه این اتفاق. هرجور هم باهاش ور میرم، درست نمیشه که نمیشه. دیگه هم هزینه نمیخوام بکنم که ماژول دیگه ای بگیرم. به هر حال این مشکلیه که باید راهی داشته باشه. نمیشه که ماژولی بی دلیل موتوری رو با 1.5 تا 2 آمپر روشن نکنه
                  جدیدترین ویرایش توسط MamadZamani; ۲۲:۳۵ ۱۴۰۵/۰۶/۰۶.

دیدگاه

احتمالا مشکل از ماژولت هست.
                    احتمالا نویز موتور باعث میشه ایسی pwn ریست بشود.
                    یا مدار اورکارنت این ماژول حساسیتش بالا هست.

چند تا خازن عدسی با دوسر موتور موازی کن تا نویز موتور خنثی کند.

یک مصرف کننده دیگه با ماژول روشن کن تست کن مثلا
                    با ماژول لامپ های وات بالا خودرو اگر داری روشن کنن ببین اصلا ماژول سالمه ؟
                    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها
                      احتمالا مشکل از ماژولت هست.
                      احتمالا نویز موتور باعث میشه ایسی pwn ریست بشود.
                      یا مدار اورکارنت این ماژول حساسیتش بالا هست.

چند تا خازن عدسی با دوسر موتور موازی کن تا نویز موتور خنثی کند.

یک مصرف کننده دیگه با ماژول روشن کن تست کن مثلا
                      با ماژول لامپ های وات بالا خودرو اگر داری روشن کنن ببین اصلا ماژول سالمه ؟
                      ممنونم از شما. دمتون گرم
                      به رو چشم. این تست رو هم انجام میدم خبرشو همینجا میدم. منتها با یه ماژول دیگه هم تست کردم اونم همین جور بود. ولی با لامپ انجامش میدم. سپاسگزارم

دیدگاه

ممنونم از دوستانی که کمکم کردن و راهنمایی دادن
                        سوال دیگه ای هم داشتم. حین حل اون مشکل کذایی، یه بوستر دی سی ساختم! با مولتی ترن ولتاژش کم و زیاد نمیشه. در حد یکی دو ولت. ولی با ولوم 10 کیلو به راحتی ( و البته با سرعت!) کم و زیاد میشه. این مشکل از چیه؟ دو تا مولتی ترن دیگه هم آزمایش کردم، هر دو تا همین جور بود. امکانش هست مال مقاومت های سری با مولتی ترن باشه؟ مدارش رو از یوتوب گرفتم

دیدگاه

ممنونم از دوستانی که کمکم کردن و راهنمایی دادن
                          سوال دیگه ای هم داشتم. حین حل اون مشکل کذایی، یه بوستر دی سی ساختم! با مولتی ترن ولتاژش کم و زیاد نمیشه. در حد یکی دو ولت. ولی با ولوم 10 کیلو به راحتی ( و البته با سرعت!) کم و زیاد میشه. این مشکل از چیه؟ دو تا مولتی ترن دیگه هم آزمایش کردم، هر دو تا همین جور بود. امکانش هست مال مقاومت های سری با مولتی ترن باشه؟ مدارش رو از یوتوب گرفتم
                          https://up.20script.ir/file/5510-Log...5556324811.jpg
                          مولتی ترن اگه سالم باشه و پایه وسطش را هم درست وصل کرده باشید هیچ فرقی با پتانسیومتر معمولی نداره جز اینکه در مولتی ترن میتوانید با قابلیت کنترل بیشتری مقاومت مورد نظر را تنظیم کنید(رزولوشن بهتر)، سرعت تغییر هم بخاطر مولتی ترن بودن طبیعیه. اون بازه تغییری که در پتانسیومتر با کمتر از 360 درجه چرخش دارید در مولتی ترن با حدود 10 دور چرخش خواهید داشت، پس طبیعیه که سرعت تغییر کمتر بشه.

دیدگاه

• MamadZamani
                            MamadZamani دیدگاه ثبت کرد
                            Editing a comment
                            درود بر شما
                            بله. دقیقا. پتانسیومتر با سرعت ولتاژ رو تغییر میده. ولی دو تا مولتی ترن هیچکدوم از 12.6 پایینتر و از 12.8 بالاتر نمیبرن

مولتی ترن اگه سالم باشه و پایه وسطش را هم درست وصل کرده باشید هیچ فرقی با پتانسیومتر معمولی نداره جز اینکه در مولتی ترن میتوانید با قابلیت کنترل بیشتری مقاومت مورد نظر را تنظیم کنید(رزولوشن بهتر)، سرعت تغییر هم بخاطر مولتی ترن بودن طبیعیه. اون بازه تغییری که در پتانسیومتر با کمتر از 360 درجه چرخش دارید در مولتی ترن با حدود 10 دور چرخش خواهید داشت، پس طبیعیه که سرعت تغییر کمتر بشه.
                          مولتی ترن رو دقیقا طبق شماتیک مدار نصب کردم. ولی در حد 2 دهم ولت کار میکنن فقط

دیدگاه

مولتی ترن رو دقیقا طبق شماتیک مدار نصب کردم. ولی در حد 2 دهم ولت کار میکنن فقط
                            با مولتیمتر تست کردید که مقدار مقاومت مولتی ترن هم همان ۱۰ کیلواهم هست و سالمه؟
                            اهم پایه وسط را هم در چرخشهای مختلف تست کنید که مطمئن شوید سالمه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X