اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ماژول پاوربانک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی ماژول پاوربانک

سلام و درود
    من یه ماژول پاوربانک دارم که می‌خوام به جای باتری از برق مستقیم منبع تغذیه استفاده کنم، و با استفاده از ماژول مبدل DC-DC کاهنده 5 آمپر XL4015 با کد فروشگاه 3011015192، برق ۵ ولت منبع تغذیه رو به ۴ ولت تبدیل و اونو به ماژول پاوربانک بدم، ضمنا ماژول پاوربانک رو از پاوربانکی که باتریش باد کرده بود جدا کردم و الان می‌خوام توی منبع تغذیه استفاده کنم ازش که باهاش باتری و وسایل دم دستی رو شارژ کنم، عکس ماژول رو ببینید و بهم بگید ولتاژ ۴ ولت برای ماژول کافیه یا باید تغییرش بدم چون ۳تا باتری ۵۰۰۰، ۳.۷ ولت بهش متصل بود

اگه درست فهمید باشم میخواهید 4 ولت رو به B+ و B- بدید.

بله اصولا این کار شدنیه ، یعنی میتونید خروجی 4 ولت منبع رو وصل کنید به ورودی باتری ماژول ، ولی سوال من اینه که برای چی این همه قضیه رو سخت میکنید؟ چرا صرفا از همون منبع 5 ولت اولی برای شارژ استفاده نمی کنید؟ بدون کاهنده و ماژول پاور بانک.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط YaserMostofi نمایش پست ها
      سلام و درود
      من یه ماژول پاوربانک دارم که می‌خوام به جای باتری از برق مستقیم منبع تغذیه استفاده کنم، و با استفاده از ماژول مبدل DC-DC کاهنده 5 آمپر XL4015 با کد فروشگاه 3011015192، برق ۵ ولت منبع تغذیه رو به ۴ ولت تبدیل و اونو به ماژول پاوربانک بدم، ضمنا ماژول پاوربانک رو از پاوربانکی که باتریش باد کرده بود جدا کردم و الان می‌خوام توی منبع تغذیه استفاده کنم ازش که باهاش باتری و وسایل دم دستی رو شارژ کنم، عکس ماژول رو ببینید و بهم بگید ولتاژ ۴ ولت برای ماژول کافیه یا باید تغییرش بدم چون ۳تا باتری ۵۰۰۰، ۳.۷ ولت بهش متصل بود
      با سلام و احترام
      شما اگر 5 ولت را کاهش بدید به چهار ولت و بدید به +B و -B برد پاوربانک مجددا ازش میتونید خروجی 5 ولت بگیرید، خب این چه مزیتی داره؟
      اگر منظورتون اینه که با ماژول پاوربانک، باتری شارژ کنید اونوقت باید 5 ولت را بزنید به سوکت شارژ پاوربانک و باتری خالی را بزنید به +B و -B برد پاوربانک، ولی در این حالت هم باید توجه داشته باشید که این خروجی فقط برای شارژ باتریهای لیتیوم یون مثل باتری 18650 مناسبه.
      در صورتیکه ایده دیگری دارید بهتره کمی بیشتر توضیح بدهید.
      موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها

با سلام و احترام
        شما اگر 5 ولت را کاهش بدید به چهار ولت و بدید به +B و -B برد پاوربانک مجددا ازش میتونید خروجی 5 ولت بگیرید، خب این چه مزیتی داره؟
        اگر منظورتون اینه که با ماژول پاوربانک، باتری شارژ کنید اونوقت باید 5 ولت را بزنید به سوکت شارژ پاوربانک و باتری خالی را بزنید به +B و -B برد پاوربانک، ولی در این حالت هم باید توجه داشته باشید که این خروجی فقط برای شارژ باتریهای لیتیوم یون مثل باتری 18650 مناسبه.
        در صورتیکه ایده دیگری دارید بهتره کمی بیشتر توضیح بدهید.
        موفق باشید.
        نه نه من می‌خوام به جای اینکه برق ماژول پاور بانک از باتری تامین بشه، می‌خوام به جای باتری یه برق مستقیم بهش بدم که بتونم از ماژول به عنوان شارژر استفاده کنم برای شارژ باتری‌های لیتیوم یون و لیتیوم پلیمر، در کل می‌خوام یه پورت شارژ usb به منبع تغذیه اضافه کنم با این ماژول که نیاز نباشه ماژول جداگانه‌ای تهیه کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط YaserMostofi نمایش پست ها

نه نه من می‌خوام به جای اینکه برق ماژول پاور بانک از باتری تامین بشه، می‌خوام به جای باتری یه برق مستقیم بهش بدم که بتونم از ماژول به عنوان شارژر استفاده کنم برای شارژ باتری‌های لیتیوم یون و لیتیوم پلیمر، در کل می‌خوام یه پورت شارژ usb به منبع تغذیه اضافه کنم با این ماژول که نیاز نباشه ماژول جداگانه‌ای تهیه کنم
          دوست عزیز من که در همان متن براتون توضیح دادم. روی برد پاوربانک شما دو تا پورت USB بزرگ هست که برای اینه که از پاور بانک خروجی بگیرید. یک پورت کوچکتر هم هست که برای شارژ باتری پاور بانکه. شما اگه میخواهید باتری لیتیوم یون 3.7 تا 4.2 ولتی را باهاش شارژ کنید کافیه باتری را به +B و -B وصل کنید (با رعایت قطب باتری) و سوکت شارژ برد پاوربانک را هم با کابل مناسب به شارژر وصل کنید. همانطور که پاوربانک را شارژ میکنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X