اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قطع کردن مسیر حفاظت جریان پاور کامپیوتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

قطع کردن مسیر حفاظت جریان پاور کامپیوتر

سلام دوستان وقتتون بخیر
    من با پاور کامپیوتر یه منبع تغذیه ساختم ولی موقع استفاده و جریان کشی خاموش میشه، می‌خوام حفاظت جریان پاور رو از مدار خارج کنم که بتونم از حداکثر قدرت پاور استفاده کنم

این عکس از آیسی پاور هست

سلام
    پاور شما از ظاهرش معلومه که توانی زیادی نداره و اگر دائم از حداکثر توانش استفاده کنید رسما پاور پودر میشه
    از چه ولتاژی چقدر جریان میکشید که قطع می کند؟
    و اینکه روی برچسب مشخصاتش که کنار جعبه فلزیش چسبیده جریانی که هر ولتاژی میتونه بده رو چند نوشته؟
    معمولا جریانی که نوشته رو به صورت لحظه ای فقط میتونه بده و اگر دائم جریان زیادی بکشید خاموش میشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Alireza2025 نمایش پست ها
      سلام
      پاور شما از ظاهرش معلومه که توانی زیادی نداره و اگر دائم از حداکثر توانش استفاده کنید رسما پاور پودر میشه
      از چه ولتاژی چقدر جریان میکشید که قطع می کند؟
      و اینکه روی برچسب مشخصاتش که کنار جعبه فلزیش چسبیده جریانی که هر ولتاژی میتونه بده رو چند نوشته؟
      معمولا جریانی که نوشته رو به صورت لحظه ای فقط میتونه بده و اگر دائم جریان زیادی بکشید خاموش میشه.
      درود، روی برچسب پاور ۱۲ ولت ۲۰ آمپر و ۵ ولت ۳۰ آمپر و ۳.۳ ولت ۲۰ آمپر هست، جریان مصرفی که من می‌خوام نهایت تا ۸ آمپر و بیشتر لحظه‌ای و کوتاه استفاده میکنم، ولی با این جریان خاموش میشه و نمیتونم استفاده کنم، حالا می‌خوام مسیر حفاظتش رو قطع کنم که بتونم استفاده کنم

دیدگاه

خب 8 امپر رو همه ولتاژ هاش میتونن بکشن ولی خاموش میکنه
        احتمالا بخش محافظ جریان دچار مشکل شده که اگه حل بشه بهتر از حذف شدنه
        اگر میشه مدل پاور رو بگید تا اگر شد نقشه اش را پیدا کنم اینطور اسون تر میشه بخش محافظ جریان رو پیدا و تعمیر کرد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X