وقتی میخواهم یک لینک توسط پیامک ارسال کنم ارسال نمیشود در حالی که متن ساده ارسال میشود حتی در خود لینک اگر بین دات و کام فاصله بزارم پیامک ارسال میشود ولی خوب لینک دیگه خراب میشه و برای حل این مشکل فریمور ماژول را هم آپدیت کردم ولی باز هم حل نشد قبلا sim800l داشتم و در آن چنین مشکلی وجود نداشت ممنون میشوم اگر کسی تجربهای مشابه داشته و حل کرده راهحل را بگوید
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مشکل ارسال لینک توسط پیامک در sim800c
Collapse
X
-
با سلام و احترام ،نوشته اصلی توسط mostafa_fatehi نمایش پست هاسلام وقتتون بخیر
منم دقیقا مشکل شما رو دارم اما با ماژول m66 . مشکلتون حل نشد ؟
ظاهرا این موضوع ، ارتباطی با خود ماژول یا برنامه نوشه شده نداره و برمیگرده به اپراتور مورد استفاده شما که پیامک های حاوی لینک از منابع غیر رسمی رو مخرب میدونه و از ارسال پیامک به مقصد جلوگیری میکنه.
به نظرم بد نیست با سیم کارت از اپراتور های دیگه هم تست کنید.
دیدگاه
-
سلام
رو موبایلتونم تست کنید نمیشه پیامک حاوی لینک فرستاد، اتفاقا کار خوبی کردن اپراتورها چون لینک های مخرب توسط مردم فرستاده میشد و کاربر بدون اطلاع هم روی لینک کلیک می کرد و گوشیش آلوده میشد یه موضوعی که برا خودم پیش اومد یه شب ساعت 3-4 بعد ار نیمه شب یه پیامک با این مضمون برای من اومد :"پرونده کیفری شما بشماره.... در شعبه... دادگستری ... در حال رسیدگی است،یه لینک هم داده بود برا اطلاعات بیشتر به سایتی که زیرش نوشته بود مراجعه کنید البته من شانسی که داشتم هم موبایلم هوشمند نبود و هم زودی فهمیدم ولی ابتدا ترسیدم که چه پرونده ای برای من اونم تو دادگستری تشکیل شده نیمه شب بود و خواب وبیدار بودم و متوجه نبودم و ابتدا ترسیدم بعد که شماره موبایل فرستنده رو دیدم فهمیدم از یه شماره معمولیه و چون با ابلاغات دادگستری هم آشنا بودم هشیارتر که شدم دیدم اصلا شماره پرونده و ابلاغ هم فرمت دادگستری نیست تصور کردم کسی خواسته اذیت کنه همون موقع نصف شب به شماره زنگ زدم اون و شروع کردم به داد بیدادکردن وهرچی تو دهنم در اومد بهش گفتم اینکه میرم شکایتت می کنم و اونم از همه جا بیخبر داشت سکتش میزد نصف شبی، خلاصه بعدا فهمیدم همین لینک ها است که برا چند نفر خیلی ها دیگه هم اومده ووقتی روش کلیک می کنی به همه کانتکت لیست هات یه همچین پیغامی ارسال میکنه بعد از چند وقت دیدم با پیامک دیگه نمیشه لینک فرستاد و اتفاقا کار خوبی کردن.جدیدترین ویرایش توسط omid.mm; ۰۱:۴۰ ۱۴۰۴/۰۸/۰۴.
دیدگاه

دیدگاه