اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی برد راه انداز SIM800C ایرانیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی برد راه انداز SIM800C ایرانیک

سلام و وقت بخیر

خروجی آداپتور 220AC که 12V و 5A هست رو به ماژول مبدل DC-DC) LM2596 کاهنده خروجی 1.23V-30V 3A) وصل و بعد از تنظیم ولتاژ 4.2 ولت، اون رو به این برد راه انداز SIM800C ایرانیک وصل کردم (سیم کارت و آنتن وصلن). بعد دکمه پاور رو 3 ثانیه یا بیشتر نگه می دارم ولی هیچ LEDای روشن نمیشه. (مولتی متر 4.2 ولت رو نشون میده). ایده ای دارین مشکل از چی باشه؟

سپاس از قبل

سلام
    ولتاژ رو بیار پائین تر روی 3.8 الی 4 ولت فیکس کن، بعد از تحریک کلید از 1 الی 3 ثانیه باید روشن شه، با ولتمتر سر پینهای ماژول رو بگیر و مواظبم باش دستت نلغزه که اتصال کوتاه نکنی پایه ها رو موقع اندازه گیری ، مورد دیگه ای نیست باید روشن شه حتی اگر سیمکارت توش نباشه

دیدگاه

با تنظیم ولتاژ روی 4 ولت و نگه داشتن 3 ثانیه ای دکمه PWR چراغ Status روشن شد و چراغ آبی رنگ NET هم شروع به چشمک زدن کرد ولی بعد از 5 یا 6 بار چشمک زدن هر دو LED خاموش شدند.
      در راهنمای کارکرد ماژول نوشته "بعــد از چنــد ثانیــه ســرعت چشــمک زدن NET تغییــر خواهــد کــرد.". من استنباطم این هست که این یعنی چشمک زدن NET سریعتر می شود و Status هم روشن می ماند. درست هست؟

من این تست رو هم با آداپتور و هم باتری لیتیومی (18650 و جریان 2600mA) انجام دادم و هر دو یک نتیجه داند.
      سیم کارت فعال و به درستی مطابق شکل جا گذاشته شده و آنتن هم وصل هست.
      فکر میکنید اشکال از چی باشه؟

دیدگاه

با تعویض سیمها با سیمهای قویتر مشکل رفع شد و حالا LEDها کار میکنند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X