اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نصب پکیج ESP32

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نصب پکیج ESP32

سلام و درود خدمت دوستان و مهندسین گرامی
    بنده دو برد ESP32 dev kit wroom و برد TTGO T-CALL sim800l رو خریداری کردم (تا حالا ESP32 رو کد نریختم ) و فکر کنم پکیج های مخصوص پروگرام کردن داره زیاد آشنا نیستم
    کسی میتونه راهنمایی کنه چیکار باید بکنم؟ اصلا راهی هست دانلود کنم این پکیج رو با این اوضاع اینترنت؟؟
    یا مثلا کسی میتونه فایل ها رو ارسال بکنه اگه داره؟

ممنون از همه دوستان
    جدیدترین ویرایش توسط makii; ۱۰:۴۹ ۱۴۰۵/۰۱/۲۷.

دوستان من موفق شدم نصب کنم فایل اصلی رو
    ولی توی بخش tools ابزار های نیاز برای پروگرام و کامپایل نبود ولی همه برد ها ظاهر شدند توی اپ آردوینو ولی امکان پروگرام نبود

دیدگاه

درود، یک خازن ۱۰ میکرو بین پایه EN و GND قرار بده و بعد پروگرام کن.

دیدگاه

متشکرم
        ولی خب فایل های پروگرام ندارم :(

دیدگاه

دوستان کسی راه حلی نداره؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط makii نمایش پست ها
            دوستان کسی راه حلی نداره؟؟؟؟
            با سلام و احترام
            منظورتون از "فایلهای پروگرام" چیه؟

دیدگاه

درود
              ESP32 از طریق نرم افزار Aruino IDE پروگرام میشود، کافیست در Tool/Board بورد خود را ESP32 انتخاب کرده دکمه Upload را بزنید. البته قبل از آن باید فایلهای برنامه نوشته شده خودتان را در New Sketch لود کنید.
              جدیدترین ویرایش توسط nimdar; ۲۰:۳۳ ۱۴۰۵/۰۲/۱۹.

دیدگاه

دوست عزیز، بنده هم کاملاً سرویس شدم تا مشکل را نسبتاً حل کردم و البته عرض کنم که کاملاً نمی‌شه حلش کرد، چون که از خیلی از بخش‌های گیت‌هاب نمی‌شه دانلود کرد، حتی با اینترنت پرو. تنها راه شما اینه که از یه سیستمی که آردوینو روش نصبه و کار می‌کنه یه سری فایل‌ها رو منتقل کنی به سیستم مبدأ تا استفاده کنی و البته به این روش، نسخه آردوینوی ۲ باز نمی‌شه. شما می‌تونی از نسخه آردوینوی ۱ به این صورت استفاده کنی. یعنی فایل‌های مربوط به کامپایل رو از یه سیستم سالم برداری بریزی توی یک سیستم دیگه اونم در صورتی که آردوینویی که روی سیستم مبدأ باشه نسخه یک باشه. به این شیوه می‌تونی ESP۳۲ یا ۸۲۶۶ رو پروگرام کنی،
                دو تا فولدر هست که باید جابجا کنی( اول آرشیو کنی، بعد فایل زیپ رو منتقل کنی، این خیلی مهمه)یک arduino در فولدر documents.دو ، فولدر arduino 15 در فولدر appdata

دیدگاه

امیدوارم فعلا به این شکل کار ت راه بیافته

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X