اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایراد در راه اندازی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ایراد در راه اندازی

سلام من sim800l گرفتم اول با ۲ باطری ۳.۷ ولت ره اندازی کردم چشمک میزد و سیم کارت به شبکه متصل شد
    الان با همون باطری همین روش میرم ۳ چشمک میزنه دیگه چشمک نمیزنه با سیم و بدون سیم کارت
    اداپتور ۵ ولت ۲ آمپر وصل کردم همین اتفاق افتاد هرکاری کردم نشد
    ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل از کجاست ؟

نوشته اصلی توسط 1010000 1111001 نمایش پست ها
    سلام من sim800l گرفتم اول با ۲ باطری ۳.۷ ولت ره اندازی کردم چشمک میزد و سیم کارت به شبکه متصل شد
    الان با همون باطری همین روش میرم ۳ چشمک میزنه دیگه چشمک نمیزنه با سیم و بدون سیم کارت
    سلام. چیزی که مهمه اینه که باتری لیتیمی شما جریان دهی مناسبی داشته باشه و قدرت جریان دهی لحظه ای مناسبی داشته باشه چون ماژول sim800l هنگام اتصال به شبکه و تماس یا پیامک ممکنه تا 2 آمپر جریان بکشه.(مثلا باتری 18650 گزینه مناسبیه) به خاطر همین حتما یه خازن الکترولیتی 1000 میکرو یا 2200 میکرو فاراد بین پایه های تغذیه ماژول بذارید. پیشنهاد میشه یه خازن 100 نانو هم برای رفع نویز های فرکانس بالا به همراه خازن الکترولیتی استفاده بشه.

در ضمن اینکه گفتید ولتاژ 5 ولت متصل کردید به ماژول نکته خطرناکیه که ممکنه به ماژول آسیب زده باشه چرا که محدود ولتاژ مجاز تغذیه ماژول 3.4 تا 4.4 ولت هست. اگر از آداپتور استفاده میکنید حتما یه ماژول کاهنده بعدش بذارید تا ولتاژ رو در محدود مجاز نگه داره.
    جدیدترین ویرایش توسط MatinDav; ۰۰:۲۸ ۱۴۰۵/۰۶/۲۷.

دیدگاه

با سلام و احترام
      همانطور که دوستمان اشاره کردند محدوده مجاز تغذیه این ماژول 3.4 تا 4.4 ولت است. اگر دو باتری 3.7 را بصورت سری به آن وصل کرده باشید یعنی حدود 7.4 ولت که میتواند باعث آسیب دایمی آن شود.
      با این حال سعی کنید طبق آموزش سایتهای زیر ماژول را به پورت سریال وصل کنید و حداقل یک دستور "AT" به آن ارسال کنید و ببینید آیا جوابی میدهد یا خیر.

یا

در این آموزش با راه‌اندازی ماژول SIM800L می‌توانید انواع رخدادها را در مکان دیگر توسط تلفن همراه خود فقط با یک تماس یا پیامک کنترل کنید

موفق باشید.
      جدیدترین ویرایش توسط evergreen; ۰۷:۴۹ ۱۴۰۵/۰۶/۲۷.

دیدگاه

دو عدد باتری 18650بصورت موازی وصل کرده بودم بدون خازن
        الان همین روش جواب نمیده
        دو چشمک اول قوی تر از چشمک سوم هست

دیدگاه

دو عدد باتری 18650بصورت موازی وصل کرده بودم بدون خازن
          الان همین روش جواب نمیده
          دو چشمک اول قوی تر از چشمک سوم هست
          باتری ها رو موازی نکنید بهتره ، چون اگه سطح ولتاژشون یکسان نباشه ، یه باتری شروع به شارژ اون یکی باتری میکنه و بخشی از جریان صرف بالانس شدن دو باتری میشه برای مدتی.
          طبق تست های خودم با یه باتری 18650 ماژول به شبکه وصل میشه ، البته خازن هم فراموش نشه خیلی تاثیر داره....
          اگه از نظر درست جا زدن سیم کارت در ماژول و نداشتن PIN سیم کارت مطمئن هستید ، احتمالش هست که ماژول شما دچار آسیب شده باشه...
          البته زود نا امید نشید کلا این ماژول مخصوصا در تغذیه اش کمی بد قلق هست
          جدیدترین ویرایش توسط MatinDav; ۱۸:۳۸ ۱۴۰۵/۰۶/۲۹.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X