اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

*** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : *** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

سلام بعد 4 هفته سلام دواره
    من همین امروز طراحی فیبر مازول gps04 رو تموم کردم قصد دارم با qlcd راش بندام 64*128
    در مورد راه اندازیش یه بار راش انداختم فقط دارم روش کار میکنم که بهتر بشه برنامهش
    الا عات بعدی رو خدمت دوسان عرض میکنم
    فردا فیبرو چاپ میکنم لحیم کاری اولیه و تست و شروع برنامه نویسی
    دقت این مازول در بهترین حالت 5 متره
    یه چیز عجیب ر در باره gps توی هوا پیما و بیشتر از 300 کیلومتر در ساعت به هیچ وجه نشون نمیده !! ا روی ماهواره ها در میره !!!
    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

جناب رحیمی LCD شما گرافیکیه ؟
      دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

هیچی نشده پدرم در اومده !!
        تو این 2 روز یه بلا هایی سرم اومده !!!
        lcd نو خریدم کار نمیکرد 1 روز الاف اون شدم
        یه ال سی دی 2 خطش روشن نمیشد خلاصه بدبختی داشتم
        بعد چند روز همین الان تونستم اطلا عات رو روی صفحه بیارم !!!
        اطلا عات فقط به صورت متن استرینگ هستش
        lcd من هم 129*64 ts12864-a2
        سیاه سفید
        کار با این دیتا خیلی سخته مخصوصا با میکرو های مثل مگا 8 یا 32 که حافظه اس رم کمی دارن !!!
        الان یکمی دارم رو برنامه کار میکنم چند تا عکس میفرستم !!
        یه 2 ساعت دیگه !! :cry2:
        [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

1= atmega 128 پشت فیبر مدار
          مشکلات بسیار زیاد مدار و بی نظمی شدید !! شرمنده :redface:
          2 =تقریبا 10 ثانیه بعد از وصل مدار به برق
          جریان مصرفی 150 میلی امپر تا 200 میلی امپر ساعت وصل شده به ماهواره قفل شده ولی توی استدلال خودم تعداد ماه واره ها کمه !!
          چون gpgsv رو 2 تا دریافت میکنیم !!
          3 ارتباط کامل تقریبا 40 تا 1 دقیقه بعد در استارت سرد که معنی این جمله رو هم متاسفانه نمیدونم تفاوات استارت سرد و گرم ؟؟
          مگه ماشینه :mrgreen: کامیونه ؟
          در مورد فارسی نویسی در ال سی دی گراف در بیسکام
          و یا رسم شکل های مختلف هم اگه یه لینک راهنمایی بدید ممنون میشم

دیدگاه

سلام خدمت حامد عزیز
            داداش یکمم به فکر ما دیال پی ها باش :redface:، فقط 2مگ عکس باید لود کنیم!(اگه میشه یا عکساتو یکم کوچیکتر و سبکتر کن یا بندانگشتیشون رو بذار،ممنون )
            - جریان مصرفیت که تا حدی طبیعیه
            - تو عکسات، شما 9تا ماهواره ور track کردید(پارامتر سوم GPGSV) اما یه چیزی عجیبه، پارامتر سوم GPGSA تعداد ماهواره هاییست که واسه ردیابی استفاده میشه و کمتر از 9 باس باشه(که اینجا 22هستش oo
            - فارسی نویسی برا بسکام لینک ندارم، اما فکر میکنم یجا دیدم الان یادم نمیاد کجا بود :redface: (بابا بیا تو کار cv :mrgreen:، تو انجمن پست هات رو دیدم همش بیسیک بوده!)
            اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

من عدد 22 رو نمیبینم !!
              در مورد سلیقه برنامه نویسی هم باید عرض کنم تغیر زبان و مکان برنامه نویسی خیلی واسم سخته چون فلا بیسکامو کامل تموم نکرم :eek:
              سعی میکنم ولی سخته
              برم روش کار کنم
              فلا که گیر کردم رو برش این استرینگ ها !!!
              :cry:

دیدگاه

اینم برای فارسی نویسی در بیسکام که مهندس کی نژاد(طراح)زحمتشا کشیدن
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=44392.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                  من عدد 22 رو نمیبینم !!
                  در مورد سلیقه برنامه نویسی هم باید عرض کنم تغیر زبان و مکان برنامه نویسی خیلی واسم سخته چون فلا بیسکامو کامل تموم نکرم :eek:
                  سعی میکنم ولی سخته
                  برم روش کار کنم
                  :cry:
                  من عدد 22 رو نمیبینم !!
                  oo: داخل GPGSA پارامتر سوم
                  اگه CV بودی الان گیری نداشتی :mrgreen:

دیدگاه

ساعت :angry: :angry:
                    دارم میمیرم از بی خوابی !!
                    حجم عکس های جدید از 5 مگا به 2 مگا کاهش یافت
                    در ضمن بلا خره جواب گرفتم
                    لقب کار بر فعال کشک نیستا :mrgreen:
                    در مورد تعداد ماهاره ها هم هیچ اطلا عاتی ندارم
                    فلا در حد زمان تاریخ موقعیت جغرافییایی اطلا عات دارم و میتونم دکودشون کنم در مورد بیقیه راه با ید دیتا شیتو کامل بخونم !!
                    ظاهرا اطلا عات سطر های بعدی ثابت نیست و در حال تغیره !!!!!!!!

دیدگاه

ساعت :angry:
                      دارم میمیرم از بی خوابی !!
                      حجم عکس های جدید از 5 مگا به 2 مگا کاهش یافت
                      در ضمن بلا خره جواب گرفتم
                      لقب کار بر فعال کشک نیستا
                      در مورد تعداد ماهاره ها هم هیچ اطلا عاتی ندارم
                      فلا در حد زمان تاریخ موقعیت جغرافییایی اطلا عات دارم و میتونم دکودشون کنم در مورد بیقیه راه با ید دیتا شیتو کامل بخونم !!
                      ظاهرا اطلا عات سطر های بعدی ثابت نیست و در حال تغیره !!!!!!!!
                      ساعت 2:30 که تازه سرشبه
                      برای دیکدکردن NMEA هم یه سر به این دو لینک بزن، خیلی خوبه، همه جی رو تک تک توضیح داده:
                      http://www.gpsinformation.org/dale/nmea.htm
                      http://home.mira.net/~gnb/gps/nmea.html
                      اگه هم جایی واست واضح نبود، بگو در حد توان در خدمت هستم

دیدگاه

داداش یه سوال در مورد جدا سازی هیچ مشکلی ندارم
                        یه سوال خیلی بزرگ دارم
                        مرجع من چی باشه ؟
                        ببینید هر دیتا با کارکتر "," از دیتای دیگه جدا میشه درسته ؟
                        از این میشه برای مرجع استفاده کرد
                        یه سوال دیگه که به سوال بالا خیلی ربط داره !!!
                        کسی میتونه بگه
                        سطر $GPGGA چند کاراکتر باید باشه ؟
                        فکر کنم تعداد کارکتر های یه سطر با تغیر نوع دیتا تغیر میکنه
                        چون نمیشه از این نوع روش استفاده کرد مثلا برنامه طور ی نوشت که کاراکتر 12 تا 20 یه سطر حتما یه دیتاست که ما می خوایم نمیدونم حرفام واضحه ؟ یا نه ؟
                        یه متود برنامه نویسی میخوام
                        دستوراتشم خودم میتونم بنویسم
                        یه مثال ساده میزنم تا از متود برنامه نویسی بیشتر اشنا بشید البته با اجازه بزرگ ترا :mrgreen:
                        دیروز هر چه قدر فکر میکردم که چه طور میشه ساعت گرینویچ رو با یه ساعت خاصی جمع کرد ؟
                        توی ظاهر خیلی اسون به نظر میاد !!
                        ولی واقعا سخته
                        علتشم اینه واحد ساعت 60 هستش
                        و جمع ریاضی برای این کار نیاز به تابع خاصی داره
                        یه جرقه ای به ذهنم رسید گفتم ساعت گرینویچو بر حسب دقیقه بنویسم
                        مثلا 680 دقیقه
                        ساعتی رو هم که میخوام باهاش جمع کنم تبدیل به دقیقه کامل کنم
                        مثلا 210دقیقه
                        حالا 2 تا عدد دارم هر دو با واحد دقیقه !! با هم جمع یا تفریق کنم با توجه به نیاز خودم
                        حالا عدد تقسیم بر 60 یه باقی مانده و یه خارج از قسمت داره
                        اقی مانده دقیقهی خروجی خارج قسمت هم ساعت مورد نیاز هست
                        یکمی روش فکر کنید یه فکر بکر بود :read:

دیدگاه

داداش یه سوال در مورد جدا سازی هیچ مشکلی ندارم
                          یه سوال خیلی بزرگ دارم
                          مرجع من چی باشه ؟
                          ببینید هر دیتا با کارکتر "," از دیتای دیگه جدا میشه درسته ؟
                          از این میشه برای مرجع استفاده کرد
                          یه سوال دیگه که به سوال بالا خیلی ربط داره !!!
                          کسی میتونه بگه
                          فکر کنم تعداد کارکتر های یه سطر با تغیر نوع دیتا تغیر میکنه
                          چون نمیشه از این نوع روش استفاده کرد مثلا برنامه طور ی نوشت که کاراکتر 12 تا 20 یه سطر حتما یه دیتاست که ما می خوایم نمیدونم حرفام واضحه ؟ یا نه ؟
                          یه متود برنامه نویسی میخوام
                          دستوراتشم خودم میتونم بنویسم
                          یه مثال ساده میزنم تا از متود برنامه نویسی بیشتر اشنا بشید البته با اجازه بزرگ ترا :mrgreen:
                          دیروز هر چه قدر فکر میکردم که چه طور میشه ساعت گرینویچ رو با یه ساعت خاصی جمع کرد ؟
                          توی ظاهر خیلی اسون به نظر میاد !!
                          ولی واقعا سخته
                          علتشم اینه واحد ساعت 60 هستش
                          و جمع ریاضی برای این کار نیاز به تابع خاصی داره
                          یه جرقه ای به ذهنم رسید گفتم ساعت گرینویچو بر حسب دقیقه بنویسم
                          مثلا 680 دقیقه
                          ساعتی رو هم که میخوام باهاش جمع کنم تبدیل به دقیقه کامل کنم
                          مثلا 210دقیقه
                          حالا 2 تا عدد دارم هر دو با واحد دقیقه !! با هم جمع یا تفریق کنم با توجه به نیاز خودم
                          حالا عدد تقسیم بر 60 یه باقی مانده و یه خارج از قسمت داره
                          اقی مانده دقیقهی خروجی خارج قسمت هم ساعت مورد نیاز هست
                          یکمی روش فکر کنید یه فکر بکر بود :read:
                          دقیقا!
                          ببینید در پروتکل NMEA هر جمله با $ شروع میشه و شاخص جمله شامل5حرف هستش، در هر جمله چندتا پارامتر داریم که با "," از هم جدا میشن، تمام جملات هم با کاراکتر * به پابان میرسن
                          اینا اساس این پروتکل بود که خدمتتون عرض کردم و حتما ثابته(مگه اینکه شما در ارتباط سریال داده رو "ناقص" دریافت کنید، البته یه استثنای بسیار عجیب برای من پیش اومد که اگر زمینش فراهم شد بعدا میگم)
                          شما اگه بخوای "صحت" جمله دریافتی رو در برنامتون چک کنید:
                          بعد از * هر جمله، یک عدد بر مبنای هگز میاد که "XOR" تمام کاراکترها ی بین دو کاراکتر $ , * هستش، یعنی شما بیا و تمام کاراکترهای "یک جمله" که بین $ , * قرار دارند رو XOR بگیر(که من تو برنامم این کارو نکرده بودم :redface، اگه جملت درست باشه، حاصل باید با اون عدد هگز که بعد * اومده برابر باشه

تعداد کاراکترهای تمامی سطرها متغیر است و "ثابت نیست" ، بنابراین شما باید از همون قوانینی که اول پست گفتم پیروی کنید

- من هم از همین ایده ای که شما گفتید برای اختلاف ساعت با GMT استفاده کردم

دیدگاه

سلام خدمت بابابرقی ودیگر دوستان
                            یه سوال :
                            من یه کابل دوسر مادگی COM خریدم روش نوشته پورت 2 به پورت 3 طرف دیگه و پورت 3 به پورت 2 طرف دیگه وصله از این کابل برای ارتباط Max232 با کامپیوتر میشه استفاده کرد ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط goldperson2005
                              سلام خدمت بابابرقی ودیگر دوستان
                              یه سوال :
                              من یه کابل دوسر مادگی COM خریدم روش نوشته پورت 2 به پورت 3 طرف دیگه و پورت 3 به پورت 2 طرف دیگه وصله از این کابل برای ارتباط Max232 با کامپیوتر میشه استفاده کرد ؟
                              سلام خدمت شما
                              قائدتا باید بشه، من که فقط یه مادگی معمولی گرفتم و با سه تا سیم از COM به MAX232 آوردم، مشکل خاصی هم نداشتم تا حالا!
                              برای اتصالات هم به نری و مادگی توجه کن که اشتباه وصل نکنی، اینو ببین:
                              http://www.camiresearch.com/Data_Com_Basics/RS232_standard.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ☺بابابرقی☺
                                قائدتا باید بشه، من که فقط یه مادگی معمولی گرفتم و با سه تا سیم از COM به MAX232 آوردم، مشکل خاصی هم نداشتم تا حالا!
                                جناب بابابرقی تصویر کابل رو ببینید .
                                نظرتون چیه ؟
                                تصویر اتصالات :

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X