اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

باتری در sim908

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : باتری در sim908

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
    سلام
    راه اول مشکلی نداره جز همیشه شارژ و دشارژ شدن باتری و کم شدن عمر باتری
    ولی راه دوم بنظرم خیلی اصولی نیست

ببینید ماژول 908 برای این طراحی نشده و فکر کردن که مثل موبایل یه کاربری هست که گ.شی ر بزنه به شارژ وقتی کم شد باتریش و بعد جداش کنه و فک نمیکردن ما مخوایم ازین کارا باش بکنیم

حالا من توی مدارم آمدم از همین ایده استفاده کردم
    من میام 5 ولت میدم به Vch و اونو با LM2576 تولید میکنم
    بعد باتری رو هم با هر 3 پین وصل میکنم به ماژول
    توی ماژول یه دستور هست که میزان شارژ به درصد و ولتاژ باتری رو به میلی ولت میده
    کد:
    AT + CBC = ?
    حالا اول میام با میکرو میزان شارژ و ولتاژ باتری رو میخونم و با مقایسه و تعریف یه ترشولد میگم مثلا اگر ولتاژ باتری کمتر از فلان مقدار بود شارژ کن
    و اگر به فلان مقدار رسید شارژ رو قطع کن تا اینجا این از این
    حالا سوال اینه که خب من چطور میگم شارژ کن یا شارژ نکن
    این خیلی سادست با یه پایه از میکرو و پایه On/Off ریگولاتور LM2576
    به سادگی ریگولاتور خاموش میشه و 5 ولت Vch قطع میشه تا باتری تخلیه شه
    بعد دوباره ریگولاتور رو روشن میکنم تا باتری رو شارژ کنه
    برق هم بره ، بیاد ، بمونه ، قهر کنه دیگه اهمیتی نداره ، داره آیا؟!
    این راه حل خیلی خوبیه اما برای زمانی که به غیر از sim908 چیز دیگه ای تو مدار نباشه اما اگر بخوایم به غیر از sim 908 کنترلر دیگه ای داشته باشیم, باید چه کار کرد؟ خصوصا زمانی که برق می ره. چون باید به کنترلر دوم هم که می تونه اینجا یک atmega32 باشه از طریق باتری متصل به sim908 توان برسه. چه پیشنهاد می کنی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مظاهری
      این راه حل خیلی خوبیه اما برای زمانی که به غیر از sim908 چیز دیگه ای تو مدار نباشه اما اگر بخوایم به غیر از sim 908 کنترلر دیگه ای داشته باشیم, باید چه کار کرد؟ خصوصا زمانی که برق می ره. چون باید به کنترلر دوم هم که می تونه اینجا یک atmega32 باشه از طریق باتری متصل به sim908 توان برسه. چه پیشنهاد می کنی؟
      مثل این که خوب نخوندی حرفامو
      حالا اول میام با میکرو میزان شارژ و ولتاژ باتری رو میخونم و با مقایسه و تعریف یه ترشولد میگم مثلا اگر ولتاژ باتری کمتر از فلان مقدار بود شارژ کن
      این یعنی غیر از ماژول باید چیز دیگه ای باشه و حتما هم هست چون اونه که باید تصمیم بگیره و دستور بده
      راتسی اگه میکرو نباشه چطور میشه به 908 دستورات AT رو داد؟!
      مثلا همین CBC؟!
      و جوابو کی دریافت کنه؟!
      خب ببین مدار من با ATmega128 کار میکنه فقط از مدل L استفاده کردم که بتونه تو ولتاژ های 4.2 تا 3 ولت و حتی پایین تر هم کار کنه
      و همه رو با همون باتری و نت Vbat تغذیه میکنم
      بنظر شما الان چه مشکلی وجود داره؟!
      درایور شبکه و nRF24L01
      کاتالوگ محصولات
      کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
      شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
      فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

پاسخ : باتری در sim908

:( باید من رو ببخشید
        آیا شما باتری و میکروکنترلر رو به VBAT که ولتاژش را SIM از طریق VCHG تامین می کنه وصل کردی؟ آیا شما این کار رو کردی؟
        در این صورت:
        زمانی که باتری در وضعیت DDLO و UVLO قرار داره، sim توان مورد نیاز میکروکنترلر رو بهش می ده؟ یا اگر در پروسه شارژ, میکرو کنترلر در خط تغذیه VBAT باشه مشکلی برای این پروسه شارژ بوجود نمیاد؟ مثلا جریان تغذیه شده توسط میکروکنترلر استفاده نمیشه؟
        بعد اگر میکرو متوجه شد که شارژ کامله و باید رگولاتور رو خاموش کنی, اونوقت برای مدتی که نمودونم چه قدر هست, باتری توان مدار رو تامین می کنه که در این صورت به سرعت باعث دشارژ شدنش می شه و دوباره احتیاج به شارژ پیدا می کنه.
        راه دیگه ای که شما ممکنه از اون استفاده کرده باشی اینه که برای میکروکنترلر رگولاتور 4 ولتی مجزا گذاشته باشی که در این صورت اگر برق اصلی که به VCHG و رگولاتور 4 ولتی میکروکنترلر وصله قطع بشه, میکرو و بقیه تجهیزات خاموش می شه و فقط SIM برای مدتی که نمیدونم چقدره, روشن میمونه.
        شما دقیقا چه کار کردی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مظاهری
          آیا شما باتری و میکروکنترلر رو به VBAT که ولتاژش را SIM از طریق VCHG تامین می کنه وصل کردی؟ آیا شما این کار رو کردی؟
          در این صورت:
          زمانی که باتری در وضعیت DDLO و UVLO قرار داره، sim توان مورد نیاز میکروکنترلر رو بهش می ده؟ یا اگر در پروسه شارژ, میکرو کنترلر در خط تغذیه VBAT باشه مشکلی برای این پروسه شارژ بوجود نمیاد؟ مثلا جریان تغذیه شده توسط میکروکنترلر استفاده نمیشه؟
          بعد اگر میکرو متوجه شد که شارژ کامله و باید رگولاتور رو خاموش کنی, اونوقت برای مدتی که نمودونم چه قدر هست, باتری توان مدار رو تامین می کنه که در این صورت به سرعت باعث دشارژ شدنش می شه و دوباره احتیاج به شارژ پیدا می کنه.
          راه دیگه ای که شما ممکنه از اون استفاده کرده باشی اینه که برای میکروکنترلر رگولاتور 4 ولتی مجزا گذاشته باشی که در این صورت اگر برق اصلی که به VCHG و رگولاتور 4 ولتی میکروکنترلر وصله قطع بشه, میکرو و بقیه تجهیزات خاموش می شه و فقط SIM برای مدتی که نمیدونم چقدره, روشن میمونه.
          شما دقیقا چه کار کردی؟
          سختش نکن مهندس...
          تغذیه میکرو و VBAT ماژول رو به هم وصل کن و باطری رو هم به VBAT وصل کن. خروجی رگولاتور هم به VCHG بده. دیگه خروجی رگولاتور رو به VBAT ندی ها...
          حالا باطری ماژول و میکرو رو روشن میکنه. و میتونی با استفاده از On/Off رگولاتور هم باطری رو شارژ کنی یا نکنی...

دیدگاه

نه نمیشه :biggrin:
            آخه بستگی به باتری داره دیگه و نیازی که شما داری
            فکن میخوای وقتی باتری فول شارژه چه مدت اگه برق نیومد کار کنه؟!
            و اینکه فرض کن وقتی باتری قبل از اینکه شارژ بشه و تا حد مینیمم دشارژ شده تو همین لحظه برق بره ، مهمه بدونی میخوای با این حد اقل شارژ مدار چقد کار کنه
            از روی اینا میشه این ولتاژ ها رو در بیاری
            ولی برای باتری معمولی تا 80% فول شارژ باید شارژ کنی و تا 20% فول شارژ باید دشارژ کنی
            ببین باید اندازه بگیری و بدونی مثلا وقتی باتری خالی میشه میخوای چه مدت چه کارایی با ماژول بکنی
            چون این ماژول هر کاری که میکنه مصرفش فرق میکنه
            مهندس میخوام وقتی برق قطع شد، مدار 3 روز با باطری کار کنه. داخل مدار هم یه ماژول و یه میکرو هست. ماژول هم با اینترنت ارتباط داره، هم بعضی موقع ها اسمس میفرسته. مهندس میشه بگی با این احوال حدودا "حداقل" شارژ رو چقدر تعریف کنم؟ باطری هم باطری گوشی موبایل هستش.

مهندس یه سوال دیگه هم دارم: با این تنظیمات، اگه یک باطری بکپ در مدار قرار بدیم، حدودا باطری چقدر دوام میاره؟ دو سه سال دوام میاره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مظاهری
              در این صورت:
              شما دقیقا چه کار کردی؟
              خب اینو که Sobhan گفت فقط یه ریگولاتور 5 ولت برای Vch بقیه مصرف کننده ها به باتری
              فقط من اینو اضافه کنم میکرو جریان زیادی نمیکشه که
              در مقابل جریان شارژی که SIM908 میده قبول دارم جریان تقسیم میشه ولی اینم مشکلی نیست زمان شارژ کمی طولانی تر میشه ولی خیلی ناچیزه
              وقتی هم ریگولاتور خاموشه باتری که مثلا تو دیتاشیت ماژول پیشنهاد داده 1100 میلی آمپر ساعته یعنی برای مدت 1 ساعت میتونه 1.1 آمپر جریان بده
              و برای ماژول و میکرو چیزای دیگه ای که باش کار میکنن کافیه ( البته میتونی برای کارای بیشتر باتری بزرگتری بذاری تا عمرش بیشتر باشه )
              SIM908 برای اتصال به شبکه و ارسال یا دریافت SMS ویا اتصال GPRS کمی جریانش زیاد میشه و اصولا مصرفش زیاد بالا نیست
              مشکلی پیش نمیاد
              نوشته اصلی توسط sobhan537
              سختش نکن مهندس...
              تغذیه میکرو و VBAT ماژول رو به هم وصل کن و باطری رو هم به VBAT وصل کن. خروجی رگولاتور هم به VCHG بده. دیگه خروجی رگولاتور رو به VBAT ندی ها...
              حالا باطری ماژول و میکرو رو روشن میکنه. و میتونی با استفاده از On/Off رگولاتور هم باطری رو شارژ کنی یا نکنی...
              مهندس میخوام وقتی برق قطع شد، مدار 3 روز با باطری کار کنه. داخل مدار هم یه ماژول و یه میکرو هست. ماژول هم با اینترنت ارتباط داره، هم بعضی موقع ها اسمس میفرسته. مهندس میشه بگی با این احوال حدودا "حداقل" شارژ رو چقدر تعریف کنم؟ باطری هم باطری گوشی موبایل هستش.

مهندس یه سوال دیگه هم دارم: با این تنظیمات، اگه یک باطری بکپ در مدار قرار بدیم، حدودا باطری چقدر دوام میاره؟ دو سه سال دوام میاره؟
              ببین باید مدارتوببندی ، جریان مصرفیشو دقیق در بیاری که مثلا به صورت متوسط در حالت کار معمولی چقد جریان مصرف میکنه و در حالت ارسال SMS چقد
              باتری موبایل هم فرق دارن با هم باید ظرفیتشو بدونی مبایلا امروزی که باتریا غولی دارن ( نیستن مثل Nokia 1100 که )
              ولی بر اساسظرفیت باتری و جریان مصرفی میتونی حساب کندی دیگه

مثلا اگر مصرف مدارت 100 میلی آمپر باشه و باتری 1000 میلی آمپر ساعت با تقسیم این 2تا بر هم مدار با شارژ کامل 10 ساعت کار میکنه
              یا این که اگر مصرف مدارت 100 میلی آمپره و میخوای 72 ساعت کار کنه یه باتری 7.2 آمپر ساعت نیاز داری ( که اندازه باتری موتور سیکلته :icon_razz: )

منظورتو از باتری بکاپ متوجه نمیشم
              کدوم باتری منظورته؟!
              اونی که روی پایه RTC قرار میگیره؟!
              درایور شبکه و nRF24L01
              کاتالوگ محصولات

دیدگاه

منظورتو از باتری بکاپ متوجه نمیشم
                کدوم باتری منظورته؟!
                ممنون مهندس عزیز بابت راهنمایی های خیلی خوبت...
                منظورم همین باطریه که به VBAT وصل میشه و تغذیه مدار رو تامین میکنه. این باطری حدودا چقدر دوام میاره؟ آیا دو سه سال دوام میاره و میشه ازش استفاده کرد؟

دیدگاه

ممنون مهندس عزیز بابت راهنمایی های خیلی خوبت...
                  منظورم همین باطریه که به VBAT وصل میشه و تغذیه مدار رو تامین میکنه. این باطری حدودا چقدر دوام میاره؟ آیا دو سه سال دوام میاره و میشه ازش استفاده کرد؟
                  آره بابا خوب شارژو دشارژ بشه مشکلی براش پیش نمیاد
                  فقط باید امرژی مدارتو خوب مدیریت کنی تا مصرف بیخودی نداشته باشی
                  درایور شبکه و nRF24L01
                  کاتالوگ محصولات

دیدگاه

آره بابا خوب شارژو دشارژ بشه مشکلی براش پیش نمیاد
                    فقط باید امرژی مدارتو خوب مدیریت کنی تا مصرف بیخودی نداشته باشی
                    مهندس ممنون بابت پاسخ های مفیدت...
                    آخرین سوالم رو هم میپرسم:
                    من میخوام این مدار رو توی ماشین نصب کنم و باید حداقل 5، 6 سال بخوبی کار کنه. بصورتیکه اگه باطری ماشین قطع شد، مدار از این باطری پشتیبان تغذیه کنه. مهندس با توجه به اینکه باطری ماشین در طول سال شاید یکبار هم قطع نشه؛ به نظر شما آیا استفاده از این روش که مدار همیشه داره از باطری پشتیبان تغذیه میکنه درسته؟ آخه اگه باطری خراب بشه حتی اگه شارژر هم به VCHG وصل باشه بازهم ماژول روشن نمیشه. من میترسم باطری تو یکی دو سال خراب بشه و ماژول دیگه روشن نشه. مهندس بهتر نیست VBAT ماژول رو به خروجی رگولاتور وصل کنم و برای باطری پشتیبان خودم مدار شارژر طراحی کنم؟ و باطری رو طوری قرار بدم فقط در مواقع قطع برق وارد مدار بشه؟

دیدگاه

مهندس ممنون بابت پاسخ های مفیدت...
                      آخرین سوالم رو هم میپرسم:
                      من میخوام این مدار رو توی ماشین نصب کنم و باید حداقل 5، 6 سال بخوبی کار کنه. بصورتیکه اگه باطری ماشین قطع شد، مدار از این باطری پشتیبان تغذیه کنه. مهندس با توجه به اینکه باطری ماشین در طول سال شاید یکبار هم قطع نشه؛ به نظر شما آیا استفاده از این روش که مدار همیشه داره از باطری پشتیبان تغذیه میکنه درسته؟ آخه اگه باطری خراب بشه حتی اگه شارژر هم به VCHG وصل باشه بازهم ماژول روشن نمیشه. من میترسم باطری تو یکی دو سال خراب بشه و ماژول دیگه روشن نشه. مهندس بهتر نیست VBAT ماژول رو به خروجی رگولاتور وصل کنم و برای باطری پشتیبان خودم مدار شارژر طراحی کنم؟ و باطری رو طوری قرار بدم فقط در مواقع قطع برق وارد مدار بشه؟
                      ببین دوست من
                      باتری ماشین میدونی قیمتش چنده؟!
                      یه 12 ولت 74 آمپر ساعت بهترین مدل خشک و خارجی رو با دلار 1000ت خریدم 154 هزیر تومان
                      فقط 6 مله گارانتی داره و نهایت نهایتش 3 سال کار میکنه اونم به زور
                      نمیشه توقع داشت باتری چند هزار تومانی موبابل 5 ، 6 سال عمر کنه ( پس حتما خراب میشه )
                      ببین این مداری که من گفتم برای برق شهره که ممکنه بره و چند ساعت نیاد
                      برای ماشین اینطوری نیست و نهایت برای تعمیر ممکنه باتری جداشه
                      البته نمیدونم پروژت دقیقا چییه ولی فک میکنم توی اون زمان نیازی به SIM هم نیست
                      میتونی مسقیم از باتری ماشین برق بگیری و با یه فیوز به ریگولاتور وصل کنی تا زمانی ماشین کار کنه برد شما هم کار میکنه
                      ولی میگم باز بستگی به مدار شما داره که باتوجه به شرایط ، هزینه ای که میخوای بکنی و کارایی که میخوای داشته باشه طراحیش کنی
                      شنیدی میگن ماشین 2 هفته روشن نشده باتریش خوابیده؟! اینم در نظر بگیر اگر باتری رو فول شارژ کنی و مثلا 1سال باتری استفاده نشه و همش ار برقباتری استفاده کنه این باتری میمیره :biggrin:
                      اصولا باتری های قابل شارژ با شارژ و دشارژ شدن صحیح به بیشترین عمرشون میرسن
                      نه این که بخوابه
                      باز اگه ممکنه دقیق توضیح بده چیکار میخوای بکنی تا بگم چی طرحی کنی بهتره
                      اینو ببین مال پارساله :
                      نویز برق خودرو
                      درایور شبکه و nRF24L01
                      کاتالوگ محصولات

دیدگاه

مهندس واقعا ممنون که اینجوری خوب و کامل داری کمک میکنی و تجربیاتت رو در اختیار ما میذاری...

باز اگه ممکنه دقیق توضیح بده چیکار میخوای بکنی تا بگم چی طرحی کنی بهتره
                        پروژه من یک ردیاب ماشینه که مشخصات GPS رو دائما روی یک سایت میفرسته. مدار باید طوری باشه که در مواقعی هم که مثلا سارق باطری ماشین رو جدا میکنه، مدار باز هم تا سه روز به کار خودش ادامه بده و خاموش نشه. عمر مفید مدار هم باید حداقل 5 6 سال باشه.

مهندس به نظر شما از همین روش اتصال باطری که با هم بحث کردیم، استفاده کنم خوبه؟؟

راستی در این روش اگه بعد از 2 3 سال حتی اگه باطری شارژ نگه نداره، مدار با استفاده از شارژر روشن میشه یا نه؟ (منظورم اینه که فکر کنیم بعد از 2 3 سال باطری پشتیبان خراب بشه و شارژ نگه نداره. آیا درصورت خراب شدن و شارژ نگه نداشتن باطری؛ در مواقع اتصال شارژر به ماژول، مدار بخوبی کار میکنه یا نه؟)

دیدگاه

مهندس واقعا ممنون که اینجوری خوب و کامل داری کمک میکنی و تجربیاتت رو در اختیار ما میذاری...
                          پروژه من یک ردیاب ماشینه که مشخصات GPS رو دائما روی یک سایت میفرسته. مدار باید طوری باشه که در مواقعی هم که مثلا سارق باطری ماشین رو جدا میکنه، مدار باز هم تا سه روز به کار خودش ادامه بده و خاموش نشه. عمر مفید مدار هم باید حداقل 5 6 سال باشه.

مهندس به نظر شما از همین روش اتصال باطری که با هم بحث کردیم، استفاده کنم خوبه؟؟

راستی در این روش اگه بعد از 2 3 سال حتی اگه باطری شارژ نگه نداره، مدار با استفاده از شارژر روشن میشه یا نه؟ (منظورم اینه که فکر کنیم بعد از 2 3 سال باطری پشتیبان خراب بشه و شارژ نگه نداره. آیا درصورت خراب شدن و شارژ نگه نداشتن باطری؛ در مواقع اتصال شارژر به ماژول، مدار بخوبی کار میکنه یا نه؟)
                          خواهش میکنم
                          ولی میگما این کارو اگه شروع نکردی کلا شروعش نکن
                          ببین چیزی که وجود داره ساخت دوبارش بی فایدست
                          اینجا رو ببین :
                          http://www.rahyabgps.com/index.php/en/product
                          هر چیزی که بخوای داره حتی خیلی پیشرفته تر
                          تا بخوای هم با جایی برسی با اینا رقابت کنی اینا بازارو اشباع کردن
                          اگه هدفت تجاریه که بیخیال شو اگه نه میخوای برای خودت درست کنی امرش جداست

آره دیگه اگه باتری هم خراب شه برق Vch وصل باشه ماژول کار میکنه
                          و این که آخه 5 یا 6 سال خیلی زیاده هیچ شرکتی اینقد محصولشو گارانتی نمیکنه
                          باتری رو جوری بذار قابل تعویض شدن باشه و بگو مثلا 2 سال یه بار باید عوض شه
                          درایور شبکه و nRF24L01
                          کاتالوگ محصولات

دیدگاه

آقا فقط یه نکته یادت باشه
                            ماژول بدون باتری کار نمیکنه
                            یعنی نمیشه فقط 5 ولت بدی به Vch و به Vbat چیزی وصل نکنی ، ماژول اینطوری اصلا روشن نمیشه
                            حواست به این قضیه باشه ها
                            البته میشه 2تا دیود رو بذاری تو مسیر Vch به Vbat
                            اینطوری تا Vbat کمتر از 3.6 نشه روشن نمیشن دیودا و اگه باتری سالم باشه از طری دیودا باتری شارژ نمیشه چون روی 3.7 میمونه ولتاژش و مشکلی پیش نمیاد
                            اگه اینطوری باتری رو هم برداری تغذیه Vbat از طریق Vch و 2تا دیود برقرار میشه و 3.6 می افته روی Vbat
                            اینطوری :

البته بهتره از دیود 1N5822 استفاده کنی چون بتونه پیک 2 آمپرو تحمل کنه ( 4007 اینا 1 آمپر هستن )
                            و چون ولتاژ فرواردش 0.525 ولته بتره 3 تا رو سری کنی تا اگه ولتاژ باتری کمتر از 3.4 شد هداست کنن
                            درایور شبکه و nRF24L01
                            کاتالوگ محصولات

دیدگاه

قیمت ردیاب هاشو نگاه کردی؟ خیلی زیاده...

ممنون مهندس بابت شماتیکت. گرفتم چی شد...

یه شماتیک دیگه ای دیدم که بصورت زیر بود. اما نتونستم تحلیللش کنم و نفهمیدم چرا دیود سومی رو برعکس گذاشته oo:

مهندس شما میدونی چرا دیود سومی رو برعکس گذاشته؟

راستی دیود معمولی 1N5408 خوبه. چون میتونه 3 آمپر رو عبور بده.

دیدگاه

قیمت ردیاب هاشو نگاه کردی؟ خیلی زیاده...

ممنون مهندس بابت شماتیکت. گرفتم چی شد...

یه شماتیک دیگه ای دیدم که بصورت زیر بود. اما نتونستم تحلیللش کنم و نفهمیدم چرا دیود سومی رو برعکس گذاشته oo:

مهندس شما میدونی چرا دیود سومی رو برعکس گذاشته؟

راستی دیود معمولی 1N5408 خوبه. چون میتونه 3 آمپر رو عبور بده.
                                بله دیدم
                                ولی شما هم نمیتونی کمتر از این درش بیاری
                                میدونی اون باکس های آلومینیومی چندن؟!
                                میدونی یه برنامه خوب و قابل اطمینان نوشتنش کار منو شما نیست؟!
                                میدونی مونتاژ تعداد زیادی برد خودش کلی هزینه داره؟!
                                میدونی یه جعبه مقوایی خوشکل با چاپ گل و منگل روش چقد میشه؟
                                میدونی یه زمانی بسته بندی به کلی نیرو و هزینه نیاز داره؟
                                میدونی هزینه سایت و دامینو ... داره؟!
                                میدونی هزینه های اینترفیس کامپیوتری و ... چقد میشه؟!
                                و به اینا همه هزینه های تبلیغات و بازاریابی رو هم اضافه کن ( که خیلی زیاده هزینش )
                                و چیز مهم هم خواب سرمایته که از زمان ساخت ، شما کی بتونی به اون حد فروش برسی تا حداقل هزینه های جاری شرکت رو در بیاری
                                بعد یه درصدی سود بکش روش ازین هم بیشتر میشه :biggrin:
                                شما مشخصه تجربه کار تجاری نداری وگرنه نمیگفتی گرونه و میشه از این ارزونتر تولید کرد به هر حال اونا دزد که نیستن
                                یا نمیخوان سر کسی کلاه بذارن که و الان که همه میتونن SIM908 رو راه بندازن قیمت الکی زیاد یعنی نابودی خودشون چون سریع بازارو از دست میدن
                                مگر این که بخوای 3-4 تا تولید کنی برا 4تا آشنا بفروشی روشون هرکدون 10 - 20 هزا تومان بگیری که به این همه دردسر نمی ارزه

این شماتیک هم معادل مدار بازه و کلا جریانی از این خط عبور نمیکنه 2تا شرط داریم یا Vch بیشتر از Vbat یا برعکس
                                یا اون 2تا عبور میدن اون یکی نمیده ، یا اون یکی عبور میده اون 2تا نمیدن :icon_razz:

یه دلیل دیگه که میگم تجاری کار نیستی : ببین شما برای LM2576 نیاز به دیود شاتکی 1N5822 داری
                                بهتره اگه تو بردت نیاز به دیودی با اون مشخصات داری همه رو تا جایی میشه از یه مدل انتخاب کنی
                                مثلا اگه 1000 تا ازش تولید میکنی به جای 1000 تا 5822 و 1000 ات 5408 میری و 2000 تا 5822 میخری و این کلی ارزون ترو توی مونتاژ ساده تره
                                البته اگه قیمتشون زیاد فرق نکنه با هم ( بیشتر تو خازن مقاومتا صدق میکنه )
                                ولی چیز دیگه باید دقت کنی که ولتاژ Vf دیود 5408 در 3آمپر 1.2 ولته یعنی خودش به تنهایی 2 تا دیوده :biggrin:
                                بهتره دیودی که میذاری 1.6 ولت افت داشت باشه تا طرق Vbat که تا 3.4 ولت باتری رو شارژ نکنی
                                باید ببینی بهترن گزینه چه دیود یا ترکیب سری چنتا دیود این ولتاژو میده
                                درایور شبکه و nRF24L01
                                کاتالوگ محصولات

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X