اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

باتری در sim908

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : باتری در sim908

قربانت مهندس جان...
    اگه مشکلی داشتم بازم مراحمت میشم و از تجربیاتت استفاده میکنم... ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مظاهری
      1. هم بخوای در پروژه باتری رو شارژ کنی و هم مدیریت توان داشته باشی که وقتی برق رفت باتری بیاد تویه کار
      2. مشکل دیگه در وضعیت Full charge باتری است که ولتاژ VBAT تقریبا 4.2 ولت میشه که برای مدار خطرناکه
      3.سوال من هم اینه که اگر بخواهیم هم مدار شارژر و هم مدار مدیریت توان داشته باشیم باید چه کار کنیم؟ مدیریت توان برای زمانی که برق بود باتری شارژ بشه و زمانی که برق نبود باتری بیاد تو مدار و مدار تغذیه بشه. آیا برای این هدف میشه از خود Sim908 استفاده کرد یا مدار خارجی دیگری هم مثل رگولاتور LDO برای تولید خروجی 3.3 ولت از ولتاژ باتری می خواد؟
      4. اصلا آیا شارژر Sim908 قابل استفاده هست و کسی هم تجربه کار با اون رو داره یا نه بهتره روی مدار دیگه ای کار بشه مثل MAX1555 که شارژر هست؟
      سلام
      انگار یه چند روزی نبودم شلوغ کردینا.
      ۱.خوب بنده خدا خود 908 هردو این کارا رو خودش مستقل از مدارات خارجی به صورت بهینه شده انجام میده که واسه چی باید دوباره ما خرج و وقت بیخودی روش بذاریم؟
      ۲.خوب میخواستین چند ولت باشه لیتیوم با 4.2V شارژ میشه خوب.
      ۳.هیچی.برای چی باید باطری بیرون باشه بعد بیاد داخل مدار خود 908 که خودش اتوماتیک همین کارو میکنه.وقتی ولتاژ شارژ باشه باطری فقط شارژ میشه تا پر بشه بعد جریانش قطع میشه.هر وقتم ولتاژ شارژ قطع شد خودکار وارد مدار میشه بدون هیچ قطعه یا کاری بجز مدار خود دیتاشیت.
      ۴.پنپ این همه آدم بیکارن مدارات شارژر و طراحی کردن گذاشتن داخل یه آی سی که ما بگیم بدرد نمیخوره ما بهترشو بسازیم.

نوشته اصلی توسط hzohani
      وقتی برق قطع میشه باطری وارد مدار میشه_تقریبا شارژم میشه_فقط وقتی باطری تو مدار باشه و برق قطع بشه و یک مدتی بگذره و باطری خالی بشه برقو که میزنم مدت زمانی تا 1.5 آمپر هم جریان میکشه که کم کم از این جریان کم میشه تا جایی که جریان خیلی کمی میکشه و باطری شارژ میشه دیگه_نظرتون چیه؟
      خوب درسته دیگه باید همین باشه.فقط شما چون باطری رو خیلی خالی کردی اونقدر جریان کشیده باطری رو نباید از 2.8V بیشتر دشارژ کنی.

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
      مشکل دوستان حدس میزنم جایی هست که هم برق هست هم باتری
      برای بالا رفتن عمر باتری باید بعد از فول شارژ برق قطع شه و از باتری تغذیه شه
      چون باتری برای عمر بیشتر باید همواره سیکل شارژو دشارژش کامل باشه ولی اینطوری که شما میگی باتری 1% شارژش کم شه بلافاصله شارژ میشه و عمر باتری کم میشه
      یا باید باتری بعد از فول شارژ از مدار جدا شه که بعد از قطع برق وارد شه ( که یه مقدار عملی نیست چون با قطع برق نمیشه گفت باتری بیا )) )
      یا این که با یه ماسفت یا رله برق Vch رو قطع کرد تا باتری خالی شه و بعد از کم شدن دوباره شارژ شه ( که خب این عملی تره حتی LM2576 پایه On/Off داره میشه کلا تغذیه رو خاموشو روشن کرد )
      بسطام جان شما چرا؟ :sad:
      کی اینا رو گفته؟ اینا که میگی واسه باطریای نیکلیه نه لیتیوم.برعکس فکر شما لیتیوم ها با ولتاژ شار میشن و با رسیدن به ولتاژ نهایی که 4.2V باشه دیگه جریان نمیکشن چون اختلاف پتانسیلی نیست که بکشن و بخوان خراب بشن.اتفاقا هر قدر بیشتر باطری رو خالی کنیم با جریان بالاتری شارژ میشه که دمای داخلی باطری رو افزایش میده و این یعنی کاهش عمر باطری و هرقدر زود به زود شارژ بشه چون شارژ با جریان کمتری انجام میشه سیکل عمر باطری چند برابر میشه.میتونی به دیتاشیت باطری های لیتیوم یون مراجعه کنی که واضح در جدول درصد دشارژ به جریان شارژ و دوره عمر مشخصه.

نوشته اصلی توسط hzohani
      1_من اصلا نمیدونم نقش این پایه ی وسطی تو باتری چیه؟
      2_چطوری طبق این شماتیک sim908 شارژ باتری رو کنترل میکنه؟مثبتو منفیه باتری که وصل به تغذیه_چطوری میشه که میخواد کنترل کنه؟!
      3_چطوری باید با میکرو متوجه شد که همین باتری نوکیا شارژ کامل شده_میدونم با ADC _ ولی خوب ولتاژش چطوریه_وقتی کاملا دشارژه چنده وقتی کاملا شارژه چنده_اصلا سرمنفی باتری که وصله به منفی مدار و سر مثبتش هم وصله به vcc _چطوری میشه با ADC مقدار ولتاژ باتری رو خوند در حالی که تغذیه باهاش موازیه؟
      ۱.اون سیم خروجی مقاومت حرارتی داخل باطری هستش که دمای داخل باطری رو میسنجه و به 908 میگه باطری داغ کرده جریان شارژ رو کم کن.
      ۲. با تقسیم مقاومتی 908 ولتاژ باطری رو میخونه و طبق اون جریان مورد نیاز شارژو تعیین میکنه.
      ۳.میکرو این وسط چیکارس؟خود 908 که دما رو میخونه.
      4.2V FULL
      2.8V LOW
      نوشته اصلی توسط مظاهری
      مسئله اینجاست که وقتی برق باشه sim908 با این که رگولاتور تولید 4.2 ولت, داره کار میکنه و خروجی اون هم به پایه VBAT وصله, چه جوری می خواد ولتاژ سر باتری رو کنترل کنه؟
      تو دیتا شیت توضیح نداده که وقتی شارژر وصله (یعنی 5 ولت مثبت به VCHG وصله) و 4.2 ولت هم داره تولید می شه (یعنی برق هست) چه اتفاقی میفته و مدار اون باید چه کار کنه؟ ولتاژ سر باتری در این حالت چه جوری کنترل می شه وقتی ولتاژ ثابت 4.2 ولت به پایه VBAT وصل است؟ آیا این شکل پیاده سازی مدار به باتری آسیب می زنه؟ ولتاژی که به VBAT می دهیم باید 4.2 ولت باشه؟
      به راحتی.مسئله ای نیست مشکل از فکر اشتباه شماست.برای کنترل شارژ این نوع باطری ولتاژ ثابت با جریان متغیر لازمه که هست.یعنی هر قدر ولتاژ باطری پایین تر باشه به جریان بیشتری نیازه فقط نباید از نصف جریان نامی باطری بیشتر بشه که بهش آسیب میزنه.مثلا 550mA برای باطری 1100mA. پس مسئله چی؟هرچی جریان شارژ کمتر عمر باطری بیشتر ولی مدت شارژ هم بیشتر و برعکس.
      نوشته اصلی توسط sobhan537
      تو این مدار حتی اگه هیچ ولتاژی هم به VCHG وصل نباشه، بازم باطری بصورت غیر استاندارد داره شارژ میشه. چون شما اومدی دو سر باطری رو به 4.2V و زمین وصل کردی
      شما اول دیتاشیت باطری رو بخون حل میشه.
      آخه بستگی به باتری داره دیگه و نیازی که شما داری
      فکن میخوای وقتی باتری فول شارژه چه مدت اگه برق نیومد کار کنه؟!
      و اینکه فرض کن وقتی باتری قبل از اینکه شارژ بشه و تا حد مینیمم دشارژ شده تو همین لحظه برق بره ، مهمه بدونی میخوای با این حد اقل شارژ مدار چقد کار کنه
      از روی اینا میشه این ولتاژ ها رو در بیاری
      ولی برای باتری معمولی تا 80% فول شارژ باید شارژ کنی و تا 20% فول شارژ باید دشارژ کنی
      همه جوره میشه بخون دیتاشیتشو خودش کلی مثل زده و اپتوکوپلرم میشه گذاشت
      ببین باید اندازه بگیری و بدونی مثلا وقتی باتری خالی میشه میخوای چه مدت چه کارایی با ماژول بکنی
      چون این ماژول هر کاری که میکنه مصرفش فرق میکنه
      نه به اون دلسوزی واسه زود به زود شارژ شدن نه کباب کردن و جیگر باطری رو دراوردن.شما وقتی یه باطری 1100mA داری نمیتونی رو همش حساب کنی در نهایت 70% اینو میده و بعد از یک سال ظرفیت باطری خود به خود با شارژ های مکرر کم میشه و میشه همون 70% . پس شما در محاسبات تون اصلا صد درصد ظرفیتو نیار به همون دلیل بالا و اینکه هر قدر بیشتر دشارژ بشه عمرش کمتر میشه.پس همیشه پر نگه دارید.
      قربانت مهندس جان...
      اگه مشکلی داشتم بازم مراحمت میشم و از تجربیاتت استفاده میکنم... ممنون
      در خدمتیم
      پس نتیجه اخلاقی این تاپیک چی شد؟دو تا اشتباه شد.
      ۱.بعضی فکر میکنن اگر ولتاژ رگوله 4.2V بدیم به باطری اون خراب میشه که نمیشه پس رفتن دنبال راهی برای قطع باطری.
      ۲.بعضی فکر میکردن شارژ دائم باطری اونا خراب میکنه که باعث میشد خیلی دشارژش کنن و مجبور شدن برن دنبال میزان دشارژ باطری که بازم غلطه.
      شما مدار دیتاشیتو ببندین هیچم نگران نباشید.فقط اگر دائم به منبع شارژ وصله طوری به 908 برنامه بدین که با فست شارژ شارژ نکنه بجز در مواقعی که ولتاژ از 2.8V پایینتره.اینطوری عمر باطری بالا میمونه.ظرفیت باطری رو هم به نسبت مصرف مدارتون در زمان نداشتن برق انتخاب کنید.
      موفق باشید :nerd:
      امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
      از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (Charger(student2011
        بسطام جان شما چرا؟ :sad:
        کی اینا رو گفته؟ اینا که میگی واسه باطریای نیکلیه نه لیتیوم.برعکس فکر شما لیتیوم ها با ولتاژ شار میشن و با رسیدن به ولتاژ نهایی که 4.2V باشه دیگه جریان نمیکشن چون اختلاف پتانسیلی نیست که بکشن و بخوان خراب بشن.اتفاقا هر قدر بیشتر باطری رو خالی کنیم با جریان بالاتری شارژ میشه که دمای داخلی باطری رو افزایش میده و این یعنی کاهش عمر باطری و هرقدر زود به زود شارژ بشه چون شارژ با جریان کمتری انجام میشه سیکل عمر باطری چند برابر میشه.میتونی به دیتاشیت باطری های لیتیوم یون مراجعه کنی که واضح در جدول درصد دشارژ به جریان شارژ و دوره عمر مشخصه.
        سلام
        مرسی که اشتباه منو اصلاح کردی
        میدونی چون همه برای مبایل و وسایلی که باتری شارژی دارن همش میکن بذارید شارژ شه و تا خط آخر نیومده نزنید به شارژ
        و چون تو پروژه ها بیشتر از باتری های اسید سرب استفاده کرده بودم برای لیتیوم یون هم فکر میکردن همینطوره
        حالا یعنی ما هر وقت رسیدیم خونه موبایلو بزنیم شارژ شه؟!
        همیشه فول شارژ نگهش داریم؟!
        درایور شبکه و nRF24L01
        کاتالوگ محصولات
        کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
        شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
        فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

مرسی که اشتباه منو اصلاح کردی
          میدونی چون همه برای مبایل و وسایلی که باتری شارژی دارن همش میکن بذارید شارژ شه و تا خط آخر نیومده نزنید به شارژ
          و چون تو پروژه ها بیشتر از باتری های اسید سرب استفاده کرده بودم برای لیتیوم یون هم فکر میکردن همینطوره
          حالا یعنی ما هر وقت رسیدیم خونه موبایلو بزنیم شارژ شه؟!
          همیشه فول شارژ نگهش داریم؟!
          سلام
          قابلی نداشت گفتم اگه نگم مدیون میشم.
          اونا اگر درست میگفتن که سر سال نشده این همه باطری خراب رو دست ملت نمیموند.اونا در این مورد خاص بیسوادن.
          برای موبایلم سعی کن انرژی مصرفی شو مدریت کنی و طوری گوشیت رو تنظیم کنی که مصرف انرژیش بهینه باشه.بعد نذار باطریش از یکسوم بیشتر خالی بشه و از اون طرف هم زیاد نذار تو شارژ بمونه چون هم شارژ کردن زیاد و هم دشارژ زیاد دشمن باطریای لیتیومیه خصوصا با قیمت باطریای امروزی.
          از من میشنوی یه تایمر ساده بین شارژر و برق بذار بعد مثلا دو ساعت که شارژرو زدی به برق کلا برق شارژر رو قطع کنه تا هم عمر شارژر و هم عمر باطریت بیخود هدر نره چون همونطور که میدونی دستگاه های تجاری رو برای تعداد دفعات یا ساعت کار مشخصی میسازن.اگر هم که جریان خروجی شارژر رو رگوله کنی تا مثلا باطری با 20% جریان نامی شارژ بشه قول میدم باطری گوشیت دو برابر عمر کنه.
          باطری گوشی من تولید سال 2002 هستش ولی هنوز دو سوم ظرفیتش رو داره.میترسم فردا به خاطر بیگاری کشیدن از باطری گوشیم مجبور بشم جواب پس بدم!!
          امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.

دیدگاه

سلام
            مهندس خیلی خیلی ممنونم بابت راهنمایی های ارزشمندت.

پس نتیجه این شد که شارژر 5V رو به VCHG وصل کنیم و VBAT رو به باتری. و نباید دیگه VCHG رو به VBAT وصل کنیم. درسته؟

فقط یه چیزی میمونه: برای مواقعی که شارژر وصله ولی باطری قطعه؛ چه راه حلی دارید؟؟

دیدگاه

پس نتیجه این شد که شارژر 5V رو به VCHG وصل کنیم و VBAT رو به باتری. و نباید دیگه VCHG رو به VBAT وصل کنیم. درسته؟

فقط یه چیزی میمونه: برای مواقعی که شارژر وصله ولی باطری قطعه؛ چه راه حلی دارید؟؟
              سلام.دقیقا
              متوجه نمیشم. در چه مواقعی باطری قطعه؟؟

دیدگاه

سلام.دقیقا
                متوجه نمیشم. در چه مواقعی باطری قطعه؟؟
                آقا ببین این ماژول مثل مبایل میمونه
                اگه باتری موبایلو در بیاری ولی بزنیش توی شارژ موبایل روشن نمیشه
                ولی لپ تاپ روشن میشه بدون باتری
                ما میخواستیم کاری کنیم که اگه باتری از روی دستگاه جدا شد با شارژر تغذیه برقرار شه و مدار روشن شه
                من گفتم 2تا دیود بین خروجی شارژر و تغذیه مدار بذاریم که اگه ولتاژ از حدی کمتر بود تغذیه مدار از ولتاژ شارژر گرفته شه
                و این حد رو کمتر از میزان تخلیه کامل باتری گرفتم که اگه باتری باشه و تا ته هم خالی شه دیود هدایت نکنه ( یعنی اگه باتری باشه یعنی کلا این مسیر قطعه )
                و اگه باتری نبود ولتاژ 0 میشه و دیودا مسیر رو برقرار میکنن ( اینم عکسش )
                بنظر شما این چه مشکلی داره؟!
                درایور شبکه و nRF24L01
                کاتالوگ محصولات

دیدگاه

آقا ببین این ماژول مثل مبایل میمونه
                  اگه باتری موبایلو در بیاری ولی بزنیش توی شارژ موبایل روشن نمیشه
                  ولی لپ تاپ روشن میشه بدون باتری
                  ما میخواستیم کاری کنیم که اگه باتری از روی دستگاه جدا شد با شارژر تغذیه برقرار شه و مدار روشن شه
                  من گفتم 2تا دیود بین خروجی شارژر و تغذیه مدار بذاریم که اگه ولتاژ از حدی کمتر بود تغذیه مدار از ولتاژ شارژر گرفته شه
                  و این حد رو کمتر از میزان تخلیه کامل باتری گرفتم که اگه باتری باشه و تا ته هم خالی شه دیود هدایت نکنه ( یعنی اگه باتری باشه یعنی کلا این مسیر قطعه )
                  و اگه باتری نبود ولتاژ 0 میشه و دیودا مسیر رو برقرار میکنن ( اینم عکسش )
                  بنظر شما این چه مشکلی داره؟!
                  سلام
                  آهان گرفتم
                  مشکلی نداره میتونین همینو ببندین فقط کاری کنین ولتاژ روی باطری بیش از 4.2V نشه و جریان شارژ هم از 50% جریان نامی باطری بیشتر نشه مشکلی نداره.
                  البته اینو برای مداراتی که درصد امکان قطع یا خرابی باطری بالاست میگم وگر نه که نیازی بهش نیست.
                  برای بعضی هم قرار دادن کلید قطع و وصل وسط دو دیود توصیه میشه.

دیدگاه

سلام
                    آهان گرفتم
                    مشکلی نداره میتونین همینو ببندین فقط کاری کنین ولتاژ روی باطری بیش از 4.2V نشه و جریان شارژ هم از 50% جریان نامی باطری بیشتر نشه مشکلی نداره.
                    البته اینو برای مداراتی که درصد امکان قطع یا خرابی باطری بالاست میگم وگر نه که نیازی بهش نیست.
                    برای بعضی هم قرار دادن کلید قطع و وصل وسط دو دیود توصیه میشه.
                    خب نمیشه دیگه وقتی ورودی 5 ولته با 2 یا 3 تا دیود دیگه ولتاژ طرف دیگه کمتر از 3.5 میشه و تا باتری باشه اصلا شارز نمیکنه ( دیودا قطع هستن )
                    و جریانی هم برقرار نمیشه که نصف جریان نامی باشه ( مشکلی برای باتری نیست )
                    ولی اگه باتری برداشته شه ، دیگه مشکل ولتاژو جریان نداریم 2تا دیود عبور میدن و جریان برقرار میشه
                    ماژول 908 هم از 3.2 ولت تا 4.8 راحت کار میکنه برای همین مشکلی براش پیش نمیاد با 2 یا 3 تا دیود
                    به نظر من این 2تا دیود وجودش مشکلی پیش نمیاره برای مدار و باتری هم ولتاژش از Vch منهی 2تا ولتاژ دیود کمتر نمیشه و همیشه تا ته تخلیه نمیشه ( اینم میتونه یه مزیت باشه )
                    درایور شبکه و nRF24L01
                    کاتالوگ محصولات

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان گلم خیلی خوشحالم که اینقدر بحث گل گرفته و واقعا شرمندم با این که تاپیکو خودم زدم ولی بی توجهی بهش داشتم :redface:
                      آقا من مو به موی مطالب دوستانو خوندمو بررسی کردم
                      در مورد آقای sobhan537 بگم دقیقا پروژه ی منم مثله شماست - منم تمام دغدغم همینه که چیکار کنم با اینکه احتمال خیلی کم میشه برق ماشین قطع یشه به نظرت چه کنیم دوست من_شما چیکار میکنی _ نظر دوستان رو عملی میکنی(به VCHG میایو 5 ولت میدی از اونورم VBAT رو میدی باتری و میکرو و... و تمام) یا میایو VBAT رو میدی به 4.2 ولت؟
                      و اما طبق گفته ی دوستان گلم (آقایون (Charger(student2011 و بسطام بیرامی) من گیج شدم آقای بیرامی میگن دائما شارژ شدن باتری عمرش کم میشه از این طرف آقای (Charger(student2011 میگن:
                      لیتیوم ها با ولتاژ شارژ میشن و با رسیدن به ولتاژ نهایی که 4.2V باشه دیگه جریان نمیکشن چون اختلاف پتانسیلی نیست که بکشن
                      من میخوام بدونم میشه VBAT رو به 4.2 ولت داد و باتری رو هم بهش وصل (موازی) کرد؟چون زمان فول شارژش دیگه جریان نمیکشه و همینطوری بهش 4.2 ولت وصله تا شاید یک زمانی (حدودا 2 یا 3 ماه بعدش) که برق قطع بشه باتری بیاد تو مدار
                      البته اینم بگم وقتی باتری تو مدار هستش و 4.2 هم به VBAT وصله من اومدم VCHG رو به 5ولت زدم و TEMP-BAT رو به سر وسط باتری زدم
                      طبق شکل زیر؟به نظرتون کارم خیلی وحشتناکه؟آیا؟

مرسی
                      ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است.

دیدگاه

دوستان اگه در مورد پایه ی VRTC هم اطلاعاتی دارید لطفا راهنماییمون کنید_آیا این پایه هم واسه شارژ استفاده میشه؟
                        مرسی
                        ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hzohani
                          با سلام خدمت دوستان گلم خیلی خوشحالم که اینقدر بحث گل گرفته و واقعا شرمندم با این که تاپیکو خودم زدم ولی بی توجهی بهش داشتم :redface:
                          آقا من مو به موی مطالب دوستانو خوندمو بررسی کردم
                          در مورد آقای sobhan537 بگم دقیقا پروژه ی منم مثله شماست - منم تمام دغدغم همینه که چیکار کنم با اینکه احتمال خیلی کم میشه برق ماشین قطع یشه به نظرت چه کنیم دوست من_شما چیکار میکنی _ نظر دوستان رو عملی میکنی(به VCHG میایو 5 ولت میدی از اونورم VBAT رو میدی باتری و میکرو و... و تمام) یا میایو VBAT رو میدی به 4.2 ولت؟
                          و اما طبق گفته ی دوستان گلم (آقایون (Charger(student2011 و بسطام بیرامی) من گیج شدم آقای بیرامی میگن دائما شارژ شدن باتری عمرش کم میشه از این طرف آقای (Charger(student2011 میگن:
                          لیتیوم ها با ولتاژ شار میشن و با رسیدن به ولتاژ نهایی که 4.2V باشه دیگه جریان نمیکشن چون اختلاف پتانسیلی نیست که بکشن
                          من میخوام بدونم میشه VBAT رو به 4.2 ولت داد و باتری رو هم بهش وصل (موازی) کرد؟چون زمان فول شارژش دیگه جریان نمیکشه و همینطوری بهش 4.2 ولت وصله تا شاید یک زمانی (حدودا 2 یا 3 ماه بعدش) که برق قطع بشه باتری بیاد تو مدار
                          البته اینم بگم وقتی باتری تو مدار هستش و 4.2 هم به VBAT وصله من اومدم VCHG رو به 5ولت زدم و TEMP-BAT رو به سر وسط باتری زدم
                          طبق شکل زیر؟به نظرتون کارم خیلی وحشتناکه؟آیا؟

مرسی
                          من VBAT رو فقط به باتری وصل کردم. VCHG هم فقط به شارژر (5 ولت) وصل کردم. دیگه از شارژر به باطری چیزی وصل نکردم....

دیدگاه

سلام
                            1-واسه sim900 هم میشه از همین روش استفاده کرد ؟ولی فقط vbat داره؟ چطوری؟ sim900 قابلیت شارژ کردن داره ؟
                            2-اگه واسه sim900 هم میشه ،فک میکنم فقط از روش اول باید استفاده کنیم.درسته ؟اگه توضیح بدین ممنون میشم .
                            3-توی همین sim 908 بلاخره اون 2 تا دیودا که بین vch , vbat هس چند باشه ؟

دیدگاه

1- متاسفانه SIM900 شارژر داخلی نداره. بنابراین باید خودتون مدار شارژر باتری لیتیوم آیون طراحی کنید و استفاده کنید.

دیدگاه

1- متاسفانه SIM900 شارژر داخلی نداره. بنابراین باید خودتون مدار شارژر باتری لیتیوم آیون طراحی کنید و استفاده کنید.
                                نمیشه از خود شارژر موبایل استفاده کرد ؟ چون فک کنم اگه + - باتری بزنیم به شارژر شارژ بشه...اینو از استاد دانشگام پرسیدم گفت میشه از شارژرش استفاده کرد و خودش قبلا کرده بود...
                                حالا من که نمیتونم هم شارژر تو مدارم باشه هم منبع تغذیم...میتونم از همون رگولاتور استفاده کنم؟یا چون جریانش بالاتره مشکل داره ؟
                                یعنی باتری رو با رگولاتورم موازی کنم .ولتاژ رگولاتور بالاتره پس نباید باتری در حالت عادی جریان بکشه دیگه .
                                یا چطور با همون شارژر باتری شارژ کنم وقتی برق رفت بیاد تو مدار؟

اضافه شده در تاریخ :

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X