اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

{دانلود}-برنامه کامل و بدون نقص SIM900 به زبان بسکام -کنترل چند رله و سنسور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : {دانلود}-برنامه کامل و بدون نقص SIM900 به زبان بسکام -کنترل چند رله و سنسور

استفاده نکردم اما اینطوریه که

کد:
    AT+CSMP=49,167,0,0OK 
    < Set Msg sending parameters>

AT+CNMI=2,2,0,1,0
    OK
    AT+CMGS="Mobile Number"
    > Message content (Ctrl+Z)
    < متن پیامک >

+CMGS: 72
    OK
    < اینجا پیامک با موفقیت ارسال میشه و بعد از چند لحظه دلیوریش به صورت خط زیر میاد>

+CDS: 6,228,"Mobile Number",129,"08/10/22,10:08:35+32","09/10/22,10:08:38+32",0
    < Messege was correctly delivered>

+CMT: "Mobile Number",,"08/10/22,10:09:17+32"
    testing
    < New Msg Received>
    مدت زمانی که صرف ایجاد تاپیک و منتظر پاسخ هستید را صرف سرچ کنید...

دیدگاه

پاسخ : {دانلود}-برنامه کامل و بدون نقص SIM900 به زبان بسکام -کنترل چند رله و سنسور

سلام
      خیلی متشکرم

مهندس کد زیر رو یه تحلیلی کنیم تا من بتونم در بزنامم ازش استفاده کنم ./

ما توسط این 2 دستور "دلیوری" رو فعال میکنیم : درسته ؟

[code=vb]
      At + Csmp = 49 , 167 , 0 , 0
      At + Cnmi = 2 , 2 , 0 , 1 , 0
      [/code]

بعد پیام رو همراه با متن مورد نظر ارسال میکنیم

[code=vb]
      AT+CMGS="Mobile Number"
      [/code]

بعد شما نوشتید که

[code=vb]

+CMGS: 72
      OK
      [/code]

جریان اینکه CMGS عدد 72 رو نشون میده چیه ؟

و در نهایت در صورتیکه پیام به دست طرف برسه جوابش بصورت زیر میاد

[code=vb]
      +CDS: 6,228,"Mobile Number",129,"08/10/22,10:08:35+32","09/10/22,10:08:38+32",0

[/code]

یعنی جواب " گزارش تحویل" درون CDS ریخته میشه ؟؟
      یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

سلام
        پروژه دو سال پیش کاردانی من همین (کنترل لوازم منزل از طریق ارسال sms ) ولی با ماژول sim300 بود
        میخواستم بدونم میشه از همین مدار و کد برنامه نویسی با ماژول sim300 استفاده کرد یا نه ؟؟
        ممنون میشم اگه جواب بدید

دیدگاه

سلام به خدمته همه
          من یه sim 900 دارم که باهاش تماس میگیرم و پیام هم ارسال می کنم ولی نمی تونم وقتی واسش پیام میفرستم,ببینمش. اصلا نیاز هم نیست که پیامم متن باشه , اگه عدد هم دریافت کنه , من کارم راه میوفته
          یعنی در کل من توی دریافت پیام و تماس مشکل دارم
          پایه ی RI رو به کجای میکرو متصل کنم؟
          لطفا شماتیک و سورس بسکام رو بهم یرسونید
          ممنون از همکاریتون

دیدگاه

پایه ir رو میتونی به وقفه خارجی وصل کنی یا به عنوان کلید به هر پایه دیگه
            منظورت از عدم دریافت چیه؟
            متوجه اومدن پیامک نمیشی یا نمیتونی از ماژول بخونی؟؟

دیدگاه

سلام و درود

من یه ماژول SIM900A خریداری کردم ، به تغذیه ماژول 3.6 متصل کردم ، پایه 52 هم LED متصل کردم
              پایه PWR KEY هم کلکتور BC547 LJWG ANI و امیتر BC547 هم به بیس با یک مقاومت یک کیلو متصل شده و از بیس هم به میکرو .

متاسفانه کار نمیکنه .

دیدگاه

شما اول پایه pwr ماژول رو تحریک کن ببین روشن میشه
                بعد با تحریک بیس تست کن
                بعد خروجی آیسی رو بگیر ببین ابتدای روشن شدن یه لحظه تغییر حالت میده یا نه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Saeed Setareh
                  شما اول پایه pwr ماژول رو تحریک کن ببین روشن میشه
                  بعد با تحریک بیس تست کن
                  بعد خروجی آیسی رو بگیر ببین ابتدای روشن شدن یه لحظه تغییر حالت میده یا نه؟
                  سلام آره خوشبختانه راه افتاد

اقا سعید برنامه هاتونو تا حدودی خوندم اما گیج شدم متاسفانه ، اگه بتونی یه توضیحی هم در رابطه با برنامه ها بزاری خیلی عالیه :nice:

دیدگاه

سلام من یه مشکل عجیب دارم و اونم اینه که سیم 900 اس ام اس رو نمیگیره
                    من این مدارو بستم البته یه مدل دیگه با ال سی دی 20*4 و هه چیز اوکیه تغذیه ال سی دی و میکرو و ماژول یکی هست و همه از LM2576 تامیین میشن این برنامه شما رو هم با کمی تغییر توی قسمت ال سی دی و پایه RI پلود کردم روی میکرو حالا زمانی که میکرو روشن میشه بیس ترانزیستور تحریک میشه و ماژول روشن میشه برنامه مورم رو ستاپ میکنه و یک بار هم پیغام ریستارت مودم رو نشون میده و میره رو حالت نرمال یعنی اون عکس آنتن میاد رو ال سی دی و میزنه سیستم آنلاین به سیمکارت زنگ که میزنم بوق میخوره و تحریک روی پاییه RI ماژول هم داره ولی وقتی اس ام اس میدم اصلا اینگار ارسال نمیشه یا سیم 900 رو یه وضعیتیه که دریافتش نمیکنه نمیدونم به نظر من عجیبه

سیم کارتی که روی ماژول هست مال همراه اول هست و پانچ نشده هست و سیم کارتی که باهاش اس ام اس میفرستم ایرانسل هست

کسی تا حالا همچین مشکلی دیده ؟

دیدگاه

عاقا مشکل رو حل کردم مشکل از پر بودن حاظه اس ام اس سیم کارت بود پاک کردم اوکی شد حالا یه مشکل دیگه دارم و اون اینه که اولا بعضی وقتا روی پیغام مودم اینشیالایز گیر میکنه و دیگه عکس العملی نداره دوما بعضی وقتا که حالا هنگ نمیکنه میاد بالا و پیغام سیستم ان رو نشون میده حالا بهش اس ام اس میدی هیچ عکس العملی نداره
                      در ضمن لحظه دریافت اس ام اس هم پایه ی RI هیچ تحریکی نداره و تحریکش فقط زمان زنگ خوردن هست
                      بریم ببینیم این مشکل رو هم خودم حل میکنم یا دوستان زود تر کمک میکنن

دیدگاه

سلام
                        ما با یک ماژول SIM900A کار میکنم .

چند تا سوال

1-با هایپرترمینال کار میکنم ، RX و TX ماژول توسط یک ماژول واسط به USB متصل شده و با AT COMMANDS ها به خوبی کار میکنم ، اما همین که پایه TX میکرو رو همزمان به RX ماژول و RX ماژول USBمتصل میکنم دچار مشکل میشه و هایپر کار نمیکنه . البته اگر فقط RX میکرو رو به TX ماژول و TX ماژول USB متصل میکنم کار میکنه . دوستان راهنمایی کنن ؟

2-در خواندن اس ام اس همچنان مشکل دارم :mrgreen:

'******************************************** ***********************************
                        $regfile = "m32def.dat"
                        $crystal = 8000000
                        '******************************************** ***********************************

Config Portc.3 = Output
                        Blk Alias Portc.3
                        Set Blk
                        Config Portb.2 = Output
                        Config Portb.3 = Output
                        Config Portb.4 = Output
                        Config Pinb.5 = Input

Aaa_4512 Alias Portb.2
                        Bbb_4512 Alias Portb.3
                        Ccc_4512 Alias Portb.4
                        Dta_4512 Alias Pinb.5 'Dta_4512

Config Lcd = 16 * 2
                        Config Lcdpin = Pin , Db4 = Pinc.4 , Db5 = Pinc.5 , Db6 = Pinc.6 , Db7 = Pinc.7 , E = Pinc.2 , Rs = Pinc.0

Config Com1 = 9600 , Synchrone = 0 , Parity = None , Stopbits = 1 , Databits = 8 , Clockpol = 0
                        Config Serialin = Buffered , Size = 20 , Bytematch = All
                        Config Serialout = Normal

Echo Off
                        Print "ate0" : Waitms 500
                        Dim H As Byte , I2 As Byte
                        Dim Sms As String * 200
                        Dim S3 As String * 20
                        Dim S4 As String * 20

Dim S1 As String * 1 , A1 As Byte
                        Dim S2 As String * 20 , A2 As Byte , Count As Byte , Memsms As Byte , I As Byte
                        Dim Sd As String * 1 , N As Byte
                        Enable Interrupts
                        ' if dti=1 can send lock or unlock command

H = 0 : I = 0 : I2 = 0
                        Cursor Off
                        'Cls : Home : Lcd "AVR" : Wait 2
                        Cls
                        Aaa_4512 = 1 : Bbb_4512 = 1 : Ccc_4512 = 1
                        Do

If Dta_4512 = 0 Then
                        Cls : Lcd "AVR"
                        'Print "AT+CMGR=5" : Waitms 500
                        'Print "AT+ipr?" : Waitms 1500
                        'Print "AT" : Waitms 400
                        Print "Atd*141*1#"

Else
                        End If
                        Locate 1 , 1 : Lcd S3
                        Locate 2 , 1 : Lcd S2 : Waitms 100
                        Sms = "" : I = 0 : N = 0 : S1 = ""
                        I2 = 0
                        Loop

Serial0bytereceived:

S1 = Inkey() : A1 = S1

If A1 = 13 Then
                        Elseif A1 = 10 Then

'(
                        For I = 1 To 16 Step 1
                        Sd = Mid(sms , I , 1)
                        Mid(s2 , I , 1) = Sd
                        Next
                        &#039
                        S2 = Left(sms , 16)
                        Cls
                        S2 = Ltrim(s2)

Else
                        Incr I2
                        Mid(sms , I2 , 1) = S1

End If

Return

دیدگاه

علاوه بر rx ,TX پایه ی Gnd واسط USBرو هم باید وصل کنی به زمین مدار و ماژول

در ضمن برای قرار دادن کد از گزینه " # " که در نوار ابزار اارسال پاسخ هست استفاده کنید اینطوری کسی برنامه شمارو نمیخونه oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Saeed Setareh
                            علاوه بر rx ,TX پایه ی Gnd واسط USBرو هم باید وصل کنی به زمین مدار و ماژول

در ضمن برای قرار دادن کد از گزینه " # " که در نوار ابزار اارسال پاسخ هست استفاده کنید اینطوری کسی برنامه شمارو نمیخونه oo:
                            زمین هم مشترکه مهندس . :read:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ermya
                              عاقا مشکل رو حل کردم مشکل از پر بودن حاظه اس ام اس سیم کارت بود پاک کردم اوکی شد حالا یه مشکل دیگه دارم و اون اینه که اولا بعضی وقتا روی پیغام مودم اینشیالایز گیر میکنه و دیگه عکس العملی نداره دوما بعضی وقتا که حالا هنگ نمیکنه میاد بالا و پیغام سیستم ان رو نشون میده حالا بهش اس ام اس میدی هیچ عکس العملی نداره
                              در ضمن لحظه دریافت اس ام اس هم پایه ی RI هیچ تحریکی نداره و تحریکش فقط زمان زنگ خوردن هست
                              بریم ببینیم این مشکل رو هم خودم حل میکنم یا دوستان زود تر کمک میکنن
                              حتما باید هنگام دریافت پیامک این پایه تحریکی داشته باشه
                              شما ماژولت رو ریست یا یه فریمور جدید بزن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاید
                                خیلی خوبه منم اولین باری که با اس ام اس و این برنامه ها کار کردم با نوکیا 3310 بود فک کنم که سیم RX-Tx رو کشیده بودم بیرون و...
                                خیلی خوب میشه که بشه از گوشی های ارزون قیمت استفاده کرد.چون خیلی مزایا داره
                                مثلا باتری ا.5 آمپر بزرگ حذف میشه و میشه با باتری گوشی کار کرد و ....
                                سلام،ممنون از اطلاعات همه دوستان
                                شما میشه ی ذره بیشتر توضیح بدین چطوری این کار رو کرده بودین؟منظورم استفاده از rx-tx گوشی 3310 و آیا واقعا عملیه؟ و تجربه مشابه دیگه ای هم داشتین؟؟؟!؟ :read:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X