اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گیرنده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

.

نوشته اصلی توسط alitaroosheh
    گیرندش هنوز یادم نمیره خیلی باحال بود TBA120 داشت (یه عتیقه اگه خواستید هنوز دارم)
    و lm733h اونم عتیقست اونم دو تا ازش دارم(البته نظامی پکیج فلزی)
    گیرنده کار میکرد ولی فرستنده :cry2: :cry2: هرگزاین مدار رو خودتون زدید؟ بورد چیه ؟ رادیو FM؟
    یکم توضیح بدی ممنون میشیم؟برای کیفیت تاپیک میگم؟ اون سایت جای خودش ولی یکم بگو ما دوست داریم بشنویم.
    سلام

اون مدار رو یادمه فکر کنم یه فرستنده و گیرنده FM تو باند 27 مگاهرتز بود . خیلی بچه بازی بود .تقریبا مال بچه های
    راهنمایی بود . با آی سی های TBA120 - UA703H بود . فکر کنم یه 50 تایی ساختم و فروختم البته یه چیزایی مثل
    مدار سکوت و آمپلی هم بهش اضافه کردم . عکسش رو زیر گذاشتم .فرستندش هم عالی کار میکرد .بدون مشکل .

و مداری که بالا گذاشتم یه VCO با سینتی سایزره که شما میتونید در گیرنده یا فرستنده (فرقی نداره) استفاده کنید.
    در گیرنده میتونید LOCAL OSC رو کنترل کنید و در فرستنده هم بخش اسیلاتور رو با اون بسازید .
    من تقریبا با هر سینتی سایزری کار کردم (البته اونایی که در دسترس بود) و میشه گفت عاشق سینتی سایزرم .

اگه کمی حرفه ای باشی میشه در یک فرستنده و گیرنده فقط از یک سینتی سایزر استفاده کرد ولی برنامه نویسیش
    خیلی مشکل میشه . برای ابتدای کار تک به تک خیلی راحت تره .گیرنده یکی و فرستنده هم یکی .

موفق باشید .

دیدگاه

پاسخ : گیرنده

آقا شما میای هی دهن ما رو آب میندازی میری

خوب یه چیزی بگو

این عکس اون مداره lm703 بود ... الان هم lm703 داری oo:

کارت درسته :mrgreen:

من سایت pll.ir رو همشو دانلود کردم

ولی مثال نداشت
      این سایت مال شماست؟ اگه هست آقا یه گوشه چشمی... چیزی... بقول شاعر

همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی چه زیان تورا که من هم برسم به آرزویی ... بشکست اگر دل من بفدای چشم مستت ... سر خم می سلامت شکند اگر سبویی :mrgreen:

بیا شاعر هم شدیم

اون سایت فقط عکس سیو داره ولی کار نمیکنه

لینکی واسه اونا داری؟

یکم توضیح
      به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

.

سلام

نه بابا من هم گاهی از اون سایت خرید میکنم .خوبیش اینکه فنی هستند و میتونند مشکلات کار رو بگن.
        سایت های دیگه که زنگ میزنی علنا به آدم فحش میدن .
        برای گرفتن شماتیک باید باهاشون مکاتبه کنی یا زنگ بزنی .

عکسی که گذاشتم مال همون مداری که تو دانشکده داده بودند دیگه . من مثل خودش درست نکردم چون
        بنظرم طرح PCB اون خیلی مزخرف بود . نه الان ندارم تموم شد چون دیگه نتونستم IF و بوبین های مخصوص
        اون فرکانس رو پیدا کنم. در واقع مهم ترین بخش ساخت همون بوبین ها بودند که باید فرکانس بالا انتخاب میشدن
        تا جوابگوی مدار باشند . فکر کنم مال 10 یا 12 سال پیشه . درسته ؟

دیدگاه

سلام

(lm703 و tba120s خواستی دارم از هر کدوم دو تا ولی برای فرستنده اون fet ها رو پیدا نکردم :mrgreen: oo: :cry2

در مورد مدارهای سینتی سایزر و کنترلشون با میکرو یکم توضیح بدید ممنون میشیم

دیدم یه مدل از این IC ها با i2c کنترل میشن oo: (فیلیپس دیگه)

اصلا یه سوال کلی

الگوریتم و بلوک دیاگرام یک گیرنده با سینتیسایزر چجوری میشه؟
          به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

.

سلام

مدارات سینتی سایزری با کریستالی تفاوت چندانی در الگوریتم و ساختار ندارند . تمام مدارات گیرنده
            مبتنی بر DUAL CONVERSION هم در AM و هم در FM به یک نحو عمل میکنند .
            در گیرنده ها و در بخش LOCAL OSC شما میتونید بجای کریستال یا یک تانک LC از یک سینتی سایزر
            استفاده کنید و فرکانس خودتون رو بسازید . این فرکانس محلی طوری باید انتخاب شه که وقتی از سیگنال
            دریافتی آنتن کم میشه باقیمانده 10.7 مگاهرتز باشه . بعد در مدارات IF سیگنال میانی از اسیلاتور میانی
            کم شده و باقیمانده 455 کیلوهرتز میشه . یعنی سیگنالهای AM - FM هر دو از 455 کیلوهرتز استخراج میشن .

موفق باشید .

دیدگاه

سلام

ببینم... من سوادم نم کشیده ولی مثلا lmx2322 شامل vco و میکسر و pll sinth. هستش؟
              به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

.

سلام

تو نقشه بالا هر قسمت رو با رنگ خاصی مشخص کردن که تفکیک بشه . آی سی LMX2322 فقط یک
                PLL سینتی سایزر هستش . مگه شما از من بلوک نخواستید . اینم بلوک icon_rolleyes

آی سی میکرو به سینتی سایزر متصل میشه و سینتی سایزر هم VCO رو برای ساخت اسیلاتور محلی
                که در گیرنده بکار میره کنترل میکنه . بعد با سیگنال دریافتی از آنتن در میکسر جمع میشوند . همین .

دیدگاه

.

سلام

جناب تروشه بنظر میاد بیخیال مدار رادیویی شدی نه؟ داشتی خوب پیش میرفتی چرا ادامه نمیدی؟

البته ما همچنان منتظر تعیین فرکانس دوست عزیزی که تاپیک رو افتتاح کردن هستیم .

دیدگاه

:mrgreen: :cry2: :cry: :NO: :mrgreen: :nice:

والا.....

بیخیال که نشدم ... ولی ....

یه چیز بگم ... لو نمیدید ...

http://hem.passagen.se/communication/meny.html

اگه باز نمیشه باید با پروکسی رفت توش ... شرمنده

این هست ... فکر کنم pll.ir هم از اینها برای میکروهاش استفاده میکنه ... نه؟

خداوندگار rf بود ... با تمام توضیحات

ولی اگه شما توضیح بدی بد نیست

مثلا حالا که بحث pll رو متوجه شدیم چی شد یه vco رو توضیح بدید ... ممنون :mrgreen:
                    به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

.

سلام

اون سایت سوئدی فقط 2 مدل سینتی سایزر توش هست . اینو همه میدونن خواستی برات میفرستم .
                      مال ما که بازه . باید با ISP های مختلف امتحان کنی .
                      -
                      من که نباید VCO رو برای شما توضیح بدم با این همه سابقه کار رادیویی. مارو سر کار گذاشتی ؟؟؟
                      یه نگاه به این وبلاگ بنداز مال یه خانم مهندسه . فکر کنم داریم از خانم ها کم میاریم . icon_redface

http://www.radioelectronics.blogspot.com

توضیحاتی که میخواهی رو شرح داده.البته این رو تو قسمت مدارهای مخابراتی هم یکی از بچه ها گذاشته.

دیدگاه

سلام
                        آقای امیر عباس عزیزی میشه لطف کنیید بگید که برای شروع به کار عملی RF از کجا بایید شروع کرد و منبع و سایت یا pdf خوبی دارید بگین. من تا حالا فقط از این ماژولهای آماده مثل RFM12 استفاده کردم ولی می خوام یک چیزی یاد بگیرم و خودم دست به کار شم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر عباس عزیزی
                          سلام

اون سایت سوئدی فقط 2 مدل سینتی سایزر توش هست . اینو همه میدونن خواستی برات میفرستم .
                          مال ما که بازه . باید با ISP های مختلف امتحان کنی .
                          -
                          من که نباید VCO رو برای شما توضیح بدم با این همه سابقه کار رادیویی. مارو سر کار گذاشتی ؟؟؟
                          یه نگاه به این وبلاگ بنداز مال یه خانم مهندسه . فکر کنم داریم از خانم ها کم میاریم . :redface:

http://www.radioelectronics.blogspot.com

توضیحاتی که میخواهی رو شرح داده.البته این رو تو قسمت مدارهای مخابراتی هم یکی از بچه ها گذاشته.

موفق باشید .
                          من که گفتم ... چند سال پیش از این مدارهای سرطان خون میبستم که توش اثری از این مدارهای دیجیتالی نبود ... اصلا در مورد rf صفر صفر هستم :cry: در ضمن اون سایت که من معرفی کردم هزار تا پروژه داره با توضیح و ... ولی این وبلاگ که شما معرفی کردید فقط نوشته بورد شامل vco است oo: دیگه چیزی ننوشته ... توی مدارها هم اثری از برنامه میکروکنترلر نیست ... یا من ندیدم :mrgreen: راستی من از تجهیزات هم فقط مولتی متر دارم و هیچ گونه وسیله تست rf ندارم ... قربون دستت اینقدر خثیث نباش یکم توضیح بده دیگه :mrgreen:

راستی در مورد line strip یا strip line (نمیدونم) یکم توضیح میدی ... هر جا خواستم کار کنم این لا مذهب بود ... اینا چطور طراحی میشن :cry2: توی اون وبلاگ هم بود
                          به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

.

سلام

خب اول باید ببینی که قصد چه کاری رو داری و از راهش وارد بشی. اینکه مخابرات یاد بگیری یه حرف کلیه و
                            نمیشه چیزی ازش فهمید . شاخه مورد نظرت رو باید انتخاب کنی و از تحلیل مدارات سایرین شروع کنی.

سایت یا PDF یا جزوه به کسی کمکی نمیکنه . باید ببینی درک مطالب مخابراتی رو داری یا نه !
                            وقتی آدم از مطلبی سر در نمیاره میره سراغ کسانی که قبلا اون کار رو کردن و با بررسی نحوه کار اونها
                            راه رو پیدا میکنه . من خودم همیشه مدارات دیگران را تحلیل میکنم تا بفهمم از چه متد یا روشهایی برای
                            طراحی یه مدار استفاده کردن که البته این کار یه پیشنیاز و اطلاعات عمومی از مخابرات نیاز داره .
                            لینک های زیر تا حدودی شما رو با مفاهیم و ضروریات این کار آشنا میکنه . بعد خوندن خبرم کن .

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=5387.msg140885#new
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=20777.msg97617#msg97617

ضمنا با سرچ تو همین سایت میتونید از تحلیلات سایرین در مورد مدارات رادیویی اطلاعپیدا کنید .

دیدگاه

اقا امیر عزیز این چیزها رو که گفتی خوندم. من می خوام در مورد فرستنده و گیرنده های دیتا مثل همین RFM12 کار کنم. و با انواع مدولاسیونهای ask,fsk,psk,.. اشنا بشم.راستی یکی از مهمترین مسائل rf سلف ها هستند آیا از سلفهای آماده استفاده می کنید یا با دست می سازید.

دیدگاه

سلام دوستان
                                از این همه لطفی که به من دارین خیلی ازتون متشکرم دوستان
                                ولی من بیچاره از حرفاتون چیزی سر در نیاوردم
                                من با avr یک فرکانس درست میکنم. یعنی یک پایه avr تو زمان یک ثانیه 1000 بار 0 و 1 میکنم و این پایه رو مثلا به یه فرستنده مادون قرمز وصلش میکنم
                                میخوام یه گیرنده درست کنم که این فرکانس رو دریافت کنه. میخوام یک فرستنده دیتا درست کنم. اگر فرکانس 1000 دادم گیرنده دریافت کنه و این فرکانس رو به عنوان عدد 4 تلقی کنه و اگر فرکانس 2000 دادم دریافت کنه و به عنوان عدد 5 تلقی کنه.
                                من فقط با ساخت گیرنده اش مشکل دارم. و اینکه بتونه فرکانس ها رو تشخیص بده.
                                امیدوارم سوالم رو درست مطرح کرده باشم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X