اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد ریموت کنترل روشنایی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد ریموت کنترل روشنایی

سلام ، دوستان از این ریموت کنترل روشنایی 4 کانال دارم سوال اینجاست اگر به لامپ کلید دار وصل بشه (یعنی هم با ریموت بشه روشنش کنی هم کلید خودش) و اون لامپ رو با کلید خودش روشن کنی به این ریموت اسیب میرسه؟ اگر بله راه حل چیه؟

باسلام . خیر . تیغه رله ماژول با تیغه کلید سری میشه و تاثیری بر عملکرد ماژول نداره . اما اینکه فرمودید (هم با ریموت بشه روشنش کنی هم کلید خودش) شدنی نیست و برای روشن شدن لامپ باید کلید خودش و رله هردو وصل باشن و هرکدام که قطع باشه لامپ روشن نمیشه . اگر هم تیغه رله ماژول را با چراغ کلید دار موازی کنید عملا" ریموت بلا استفاده خواهد شد و برای خاموش کردن باید هربار کلید را قطع کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 901878 نمایش پست ها
      باسلام . خیر . تیغه رله ماژول با تیغه کلید سری میشه و تاثیری بر عملکرد ماژول نداره . اما اینکه فرمودید (هم با ریموت بشه روشنش کنی هم کلید خودش) شدنی نیست و برای روشن شدن لامپ باید کلید خودش و رله هردو وصل باشن و هرکدام که قطع باشه لامپ روشن نمیشه . اگر هم تیغه رله ماژول را با چراغ کلید دار موازی کنید عملا" ریموت بلا استفاده خواهد شد و برای خاموش کردن باید هربار کلید را قطع کنید
      فکر کردم رله نداره، چراغ ها ی حیاط هستن حداقل اگر از بیرون بیایم بشه با کلید روشن کرد بعد دوباره کلید رو خاموش کرد تا با ریموت بشه کار کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdihai نمایش پست ها

فکر کردم رله نداره، چراغ ها ی حیاط هستن حداقل اگر از بیرون بیایم بشه با کلید روشن کرد بعد دوباره کلید رو خاموش کرد تا با ریموت بشه کار کرد
        برای اینکه از بیرون بیاین داخل روشن کنید و داخل خانه خاموش کنید میتونید از کلید تبدیل استفاده کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X