اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ماژول rxc6

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی ماژول rxc6

سلام
    لازمه یه گیرنده 4 کاناله کاملا عملی و بدون خطا درست کنم از avr و میکروکنترلر سر در نمیارم واسه همین رفتم سراغ ماژول rxc6 یه دونم برا ازمایش درست کردم وتازه فهمیدم کلی سوال دارم تا تبدیلش کنم به یه چیز قابل قبول فرکانسش 433 هست

1- ریموت پارکینگ رو فعلا باهاش ست کردم با توجه یه اینکه ماژول گیرنده دکمه لرن داره باید ریموت لرن بگیرم یا بلوتوثی ؟

2-یه ماژول تغذیه که هر چی کوچیکتر بهتر ‌220 به پنج ولت .نمیدونم چی بزارم یراش

3 -رله پنج ولت 30 آمپری رو با ریموت باید قطع و وصل کنم مدار چی یزارم برای راه اندازی رله سرراهش و اینکه نیاز به اپتو کوپلر داره مدارم ؟

نوشته اصلی توسط سیامک مهرگان نمایش پست ها
    سلام
    لازمه یه گیرنده 4 کاناله کاملا عملی و بدون خطا درست کنم از avr و میکروکنترلر سر در نمیارم واسه همین رفتم سراغ ماژول rxc6 یه دونم برا ازمایش درست کردم وتازه فهمیدم کلی سوال دارم تا تبدیلش کنم به یه چیز قابل قبول فرکانسش 433 هست

1- ریموت پارکینگ رو فعلا باهاش ست کردم با توجه یه اینکه ماژول گیرنده دکمه لرن داره باید ریموت لرن بگیرم یا بلوتوثی ؟

2-یه ماژول تغذیه که هر چی کوچیکتر بهتر ‌220 به پنج ولت .نمیدونم چی بزارم یراش

3 -رله پنج ولت 30 آمپری رو با ریموت باید قطع و وصل کنم مدار چی یزارم برای راه اندازی رله سرراهش و اینکه نیاز به اپتو کوپلر داره مدارم ؟

با سلام و خسته نباشید ،
    1- ریموت 433 معمولی بگیرید ، زیاد درگیر جزئیات نشید

2,3 - رله 5 ولت 30 آمپر کمیابه ، بجاش بهتره از رله 12 ولت 30 آمپر استفاده کنید که راحت تر در دسترسه ،
    به همین دلیل لازمه از تغذیه 12 ولتی استفاده کنید.
    تغذیه ماژول گیرنده هم میتونید به واسطه رگولاتور 7805 یا 78L05 تامین کنید.
    برای راه اندازی رله هم اپتوکوپلر ضروری نیست ، کافیه از ترانزیستوری استفاده کنید که تحمل حداقل 0.5 آمپر جریان رو داشته باشه، مثل BC637 , C8050 یا 2N5551 ، مقاومت بیس و دیود هرزگرد هم فراموش نشه.
    تصویر نمونه از ماژول تغذیه سویچینگ 12 ولت :

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X