اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ولتاژ مورد نیاز NRF24L01

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ولتاژ مورد نیاز NRF24L01

سلام وقت بخیر ، توی توضیحات محصول نوشته که ولتاژ ورودی 3.3 ولت اما بعدش نوشته پایه ها تحمل 5 ولت هم دارن، یعنی اگر به پین های برق 3.3 بدیم ولی پین های دیتا miso mosi sck ce csn رو پنج ولت بدیم مشکلی پیش نمیاد؟ مثلا برای راه اندازی این ماژول با آردوینو UNO؟

کد کالا :

3011006011

نوشته اصلی توسط MMDMT نمایش پست ها
    سلام وقت بخیر ، توی توضیحات محصول نوشته که ولتاژ ورودی 3.3 ولت اما بعدش نوشته پایه ها تحمل 5 ولت هم دارن، یعنی اگر به پین های برق 3.3 بدیم ولی پین های دیتا miso mosi sck ce csn رو پنج ولت بدیم مشکلی پیش نمیاد؟ مثلا برای راه اندازی این ماژول با آردوینو UNO؟

کد کالا :

3011006011
    از مبدل منطقی 5 به 3.3 ولت لاجیک کانورتر استفاده کن
    فقط کسانی که خیلی گریه کرده باشند ، خندیدن را بلدند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eleca نمایش پست ها

از مبدل منطقی 5 به 3.3 ولت لاجیک کانورتر استفاده کن
      بدون مبدل میسوزه یعنی؟ پس چرا نوشتن پین ها تحمل 5 ولت رو دارن؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MMDMT نمایش پست ها

بدون مبدل میسوزه یعنی؟ پس چرا نوشتن پین ها تحمل 5 ولت رو دارن؟
        داخل ماژول روی خط دیتا یه level shifter داره که خودش ۵ ولت دیتای آردوینو رو به ۳.۳ تبدیل میکنه ولی تغذیه ماژول حتما ۳.۳ باید باشه.
        من یه ماژول tft lcd داشتم مشابه ماژول شما که تغذیه ۳.۳ بود و دیتاها هم قابلیت ۵ ولت رو داشتند اما وقتی دیتا ۵ ولتی میدادم ماژول به خوبی کار نمی کرد(احتمالا به علت جنس چینی و بی کیفیت) و وقتی ۳.۳ دیتا بهش دادم ( استفاده از ماژول مبدل سطح منطقی یا esp32) به خوبی کار کرد.
        چون این ماژول ها کیفیت ندارند نمی تونم بگم میسوزه یا نه
        جدیدترین ویرایش توسط eleca; ۱۱:۳۳ ۱۴۰۵/۰۲/۰۲.
        فقط کسانی که خیلی گریه کرده باشند ، خندیدن را بلدند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eleca نمایش پست ها

داخل ماژول روی خط دیتا یه level shifter داره که خودش ۵ ولت دیتای آردوینو رو به ۳.۳ تبدیل میکنه ولی تغذیه ماژول حتما ۳.۳ باید باشه.
          من یه ماژول tft lcd داشتم مشابه ماژول شما که تغذیه ۳.۳ بود و دیتاها هم قابلیت ۵ ولت رو داشتند اما وقتی دیتا ۵ ولتی میدادم ماژول به خوبی کار نمی کرد(احتمالا به علت جنس چینی و بی کیفیت) و وقتی ۳.۳ دیتا بهش دادم ( استفاده از ماژول مبدل سطح منطقی یا esp32) به خوبی کار کرد.
          چون این ماژول ها کیفیت ندارند نمی تونم بگم میسوزه یا نه
          تست کردم کار کرد اما گاهی وقتا گیج میزد و بدون اینکه اتفاقی بیوفته قطع میشد، مخصوصا وقتی درحالت فرستنده بود. یدونه NRF24L01 دیگه رو با مبدل سطح منطقی متصل کردم انگاری که این مشکلات رو نداشت.

حالا مطمئن هم نیستم که دلیل اصلی این مشکل از 5ولت بودن باشه اما خب خواستم بگم با 5ولت هم کار میکنه.

دومی رو هم سطح منطقی می‌زارم نتیجه رو میگم.

مبدل: 3011015173

بنظر شما مبدل سطح منطقی ممکنه توی سیگنال اخلال ایجاد کنه؟ مخصوصا برای داده های حساس مثل صدا و تصویر
          جدیدترین ویرایش توسط MMDMT; ۱۲:۳۵ ۱۴۰۵/۰۲/۰۲.

دیدگاه

توی فایل دیتاشیتی که پیدا کردم که مربوط به NRF24L01 (نسخه غیر+) در Revision 2.0 Page 18 of 74 نوشته که نهایت ولتاژ ورودی پین های داده ۵.۲۵ ولت هست، اگر ولتاژ پین های داده از ۳.۶ بیشتر بشه، ولتاژ VDD باید بین ۲.۷الی ۳.۳ باشه.
            نتیجتا درصورتیکه ولتاژ ورودی بین ۲.۷ تا ۳.۳ ولت باشه میشه به پین های داده تا نهایت ولتاژ ۵.۲۵ ولت ورودی داد.

فایل :

اگر اشتباه متوجه شدم اصلاح کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X