اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در ماژول hm-r

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در ماژول hm-r

سلام به همه ی دوستان عزیز و گلم.

واقعا سپاسگزارم از راهنمایی های خوبتون . ممنون که به فکر هستین و من و دوستان رو کمک میکنید.

اما دوستان اگه دقت کرده باشین آخرین مطلبی که داخل این تاپیک گذاشتم مربوط میشه به پنج ماه پیش

و این مشکل رو با ترفندهایی که به کار بستم حلش کردم.

یه نصیحتی رو از بنده حقیر قبول کنید اینکه برای کار با این ماژول ها فقط از باتری استفاده کنید و به هیچ وجه به غیر از باطری استفاده نکنید حتی از منابع سوئیچنگ چون من دقیقا شکل موج تمامی پایه های این ماژول رو با اسکوپ دیجیتال تست کردم و دیدم که منابع تغذیه غیر باطری چه بلایی سرش میاره

برای اینکه نتیجه ی کار رو ببینید میتونید از پروژه ای که قرار دادم استفاده کنید .لینک زیر:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...8179#msg338179

البته به خاطر مشکلاتی که داشتم متاسفانه نتونستم تا الان جواب دوستان خوبم رو تو اون تاپیک بدم.

اگه سوالی بود قول نمیدم اما انشاء الله اگه رسیدم جواب میدم.

دوستتون دارم
    [glow=red,2,300]گرد هم آمدن شروع است.با هم ماندن پیشرفت است.با هم کار کردن موفقیت است.[/glow]
    [img width=98 height=100]http://s3.picofile.com/file/7407857311/icon3.png[/img]

دیدگاه

با سلام خدمت شما و همه دوستان
      من هم یک مشکل تقریبا شبیه به شما دارم و البته روز اول که از ماژول ها استفاده می کردم همه چیز درست بود ولی بعد از چند روز که دوباره اومدم استفاده کنم همه چیز به هم ریخته و الان به مرحله ای رسیدم که ماژولها همینطور پشت سرهم بعد از اینکه من یک چیزی بهشون ارسال می کنم و جوابی دریافت می کنند ؛ دیتا دریافت می کنند.
      در مورد لزوم استفاده از باطری مطمئن هستید آخه مگه تا حالا کسی از منبع تغذیه استفاده نکرده و اصولا تفاوت باطی بامنبع تغذیه اینقدر زیاده ؟
      اگر باطری بذارم باید شارژش هم بکنم و البته نمی دونم مدار شارژر خرابش نمی کنه ؟
      در مورد پایه config من این پایه را مستقیما به زمین وصل کردم . شما طور دیگری وصل کردین؟

دیدگاه

با سلام
        این ماژول های چینی هر کاری بگی ازشون بر میاد . من که با این ماژول ها تا به حال به اینچنین مشکلی برنخوردم و یا توجه نکردم.
        به نظر من چارش کد گذاری روی داده هاست . اینطوری میتونید این دو داده (داده ای که خودتون می فرستید و داده ای که خودش بیخود دریافت میکنه) رو از هم جدا کنید و به داده غیر اصلی محل ندید! و بذاریدشون کنار .
        تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
        دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
        مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
        حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

من از یه سایت یه پروژه خریدم که با همین ماژول ها کار میکرد. به کامپوتر هم متصل میشد و کلا چیز جالبی بود. اسم سایتش eeng.ir هستش. و اینم پروژه ای که من ازشون خریدم. http://eeng.ir/ربات-آتشنشان-کنترل-از-راه-دور/

دیدگاه

یعنی پروژه ای که شما خریدین راحت کار می کنه و مشکلی نداره حتی بدون باطری و با منبع تغذیه سویچینگ؟

دیدگاه

کسی می دونه توان مصرفی این ماژولها چقدره یعنی اصولا در 5 ولت چه جریانی می کشند که باطری مناسب برای اون تهیه کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط داریوش عباسی
                کسی می دونه توان مصرفی این ماژولها چقدره یعنی اصولا در 5 ولت چه جریانی می کشند که باطری مناسب برای اون تهیه کنم
                سلام
                در مد ارسال حدود 50 میلی آمپر و در مد دریافت حدود 35 میلی آمپر

دیدگاه

من 3 تا ماژول دارم که هر 3 را با برنامه CONFIG SETUP که ازشون READ می کنم
                  مقدار
                  12 01 00 00
                  < 00 00 00 00
                  را در پایین نمایش می دهد و هیچکدام از قسمتها پر نمی شوند و البته طبق دیتا شیت به کامپیوتر وصل کردم .
                  ووقتی هم که خودم تنظیمات را دستی ست می کنم و WRITE رو می زنم کل برنامه ERROR می دهد و هنگ می کند یعنی هر 3 سوختند؟
                  البته هیچ ارتباط درستی هم بین هیچ ترکیب 2 تایی از آنها زمانی که CONFIG را 0 می کنم و ENABLE=1 ندارم و همه چیز به هم ریخته . کسی هم مشکل من رو داشته تا حالا ؟
                  البته من تما تستها رو با منبع تغذیه انجام دادم و از باطری استفاده نکردم .

دیدگاه

خواهش می کنم کمکم کنید کارم گیر کرده :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

سلام دوست عزیز. برای استفاده از ماژول سعی کنید از باتری استفاده کنید تا مقدار نویز به حداقل کاهش پیدا کنه. البته برای استفاده از منبع تغذیه ای که فرمودید فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد چون بلاخره منبع تغذیه هم طبقات ریپل گیر و نویز گیر داره.
                      اگر به طور مداوم دیتا دریافت میکنین. اول پایه enable گیرنده رو مستقیما به تغذیه 5 ولت وصل کنید و سعی کنید که قبل و بعد دریافت اطلاعات, دیتا رو در بخش فرستنده کد کنید تا چیزایی که نمی خواین حذف بشه. در ضمن میدونی که ماژول فرستنده بعد از چند میلی ثانیه باهاش دیتا نفرستی میره به حالت stand by

دیدگاه

من از باطری هم استفاده کردم ولی فرقی نکرد
                        یعنی هر 3 ماژول من خراب هستند ؟

دیدگاه

شما ماژول هاتون رو با یه برنامه ساده تست کردین؟ منظورم یه مدار سخت افزاریه ساده است.
                          مثل برنامه روشن کردن led ها از راه دور که با فشار دادن میکروسوئیچ تو فرستنده led گیرنده روشن بشه.
                          اگه اینم کار نکرد دیگه ماژولاتون مشکل داره.
                          موفق باشید.

دیدگاه

این نرم افزار HM-TR Setup چطور کار می کنه من حتی اگه ماژول وصل هم نباشه همون دیتایی که گفتم رو بر می گردونه
                            و البته موقع وصل ماژول فقط پورت رو باید انتخاب کنم ؟ و read بزنم یا ؟

دیدگاه

سلام نمیدونم مشکلت حل شده یا نه ولی چند تا نکته رو بگم
                              1- از کریستال خارجی استفاده کن
                              2-پایه en گیرنده رو بعد از یک ثانیه وصل کن
                              3-کلا گیرنده اگه نزدیک فرستنده های fm دیگه باشه دری وری می فرسته که باید از اون ها تو برنامه صرف نظر کرد
                              4- متن ارسالیت رو بیش از یک بار بفرست مثلا 70 بار
                              5- از کدینگ مخصوص خودت استفاده کن تا دیتای اصلیت با بقیه قاطی نشه
                              6-کلا این ماژول ها ماژول های خوبی هستند فقط باید قلقش دستت بیاد

دیدگاه

من اصلا اومدم الان یک تغذیه به این ماژول دادم و بدون هیچ پرسسوری پایه های کنترلی رو به vcc یا gnd دادم و مستقیم دارم به پورت سریال کامپیوتر می زنمش ( البته مدل 232 رو خریدم )
                                و پایه config رو وقتی برای setup به vcc و enable را بدون اتصال گذاشتم طبق دیتا شیت .
                                ولی حتی برنامه تحت کامپیوتر هم نمی تونه مشخصاتش رو بخونه .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X