اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی چیپ مخابراتی فرستنده گیرنده ( +Wireless NRF24L01 ) { رقیب HMTR }

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : راه اندازی چیپ مخابراتی فرستنده گیرنده ( +Wireless NRF24L01 ) { رقیب HMTR }

نوشته اصلی توسط سوران آراسته
    دوست عزیز لطفا قبل از ارسال پست یکبار ارسال های دوستان رو ملاحظه بفرمایید.
    دیتاشیت و وضیحاتی زیادی توسط دوستان در این باره ارائه شده.
    پروتکل ارتباطی spi هست.
    ممنون .ولی خوندن دیتا شیت تا عملی کار کردن با این نوع ماژول ها خیلی تفاوت داره . باید این ماژول ها توی کار مشخص بشه . وگرنه تو دیتا شیت که نمینویسن که در مقابل تمامی امواج مزاحم وپارازیت ناشی از محیط های صنعتی مصون است .و هم این که فقط در عمل مشخص میشه که برد واقعی اون چقدر هست . البت من تمامی تاپیک های دوستان را هم دیدم بخاطر همین این سوال را کردم . چون تا الان هر کی از دوستان که با ماژول ها کار کرده . هر یکی یه برداشتی کرده و نوشته و حتی بعضی از دوستان گفتن که برد واقعیش اون چیزی نبوده که گفتن ویا مطالعه کردن و همچنین پارامتر های دیگش . ومن هم چون از این نوع ها و کار کرد اون مطمعن نیستم . سوال کردم .

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی چیپ مخابراتی فرستنده گیرنده ( +Wireless NRF24L01 ) { رقیب HMTR }

دوست خوبم بنده قصد توهین نداشتم فقط وقتی در مورد پروتکل سوال پرسیدین بنده این رو عرض کردم.
      در مورد مسافت حق با شماست. من یه جفت خریدم ولی اصلا وقت ندارم روش کار کنم و همینطور داره خاک می خوره!
      انشالا در اولین فرصت راه اندازیش می کنم و شاید همین سورس اس تی ام رو تبدیل کردم که اگه جواب داد تو سایت قرار میدم.
      چرا ناراحتی پاتریک!
      + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
      - از دیدنش ناراحت شدی؟
      + نه
      پس چی ناراحتت کرده
      + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
      ------------------------------------------------------------------------------------------------------
      تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
      ------------------------------------------------------------------------------------------------------
      محصولات

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی چیپ مخابراتی فرستنده گیرنده ( +Wireless NRF24L01 ) { رقیب HMTR }

اون هدری که توی صفحه قبل گذاشتم جواب میده کسی نتونسته اون رو تبدیل کنه ؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : راه اندازی چیپ مخابراتی فرستنده گیرنده ( +Wireless NRF24L01 ) { رقیب HMTR }

نوشته اصلی توسط سوران آراسته
          دوست خوبم بنده قصد توهین نداشتم فقط وقتی در مورد پروتکل سوال پرسیدین بنده این رو عرض کردم.
          در مورد مسافت حق با شماست. من یه جفت خریدم ولی اصلا وقت ندارم روش کار کنم و همینطور داره خاک می خوره!
          انشالا در اولین فرصت راه اندازیش می کنم و شاید همین سورس اس تی ام رو تبدیل کردم که اگه جواب داد تو سایت قرار میدم.
          دوست گرامی . جواب دادین . توهین کجاش بود ؟:biggrin:
          خواهشن اگه میشه راش بندازین یه عالمه دعا تون میکنم بخدا . هم من وهم دوستان .خیلی ها بهش نیاز دارن اگه واقعا کار میده و بدرد بخور هست بریم دنبالش ...
          بازم ممنون :redface: :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yusef12
            اون هدری که توی صفحه قبل گذاشتم جواب میده کسی نتونسته اون رو تبدیل کنه ؟
            میشه بیشتر توضیح بدین چون هرچی باهاش ور رفتم نفهمیدم چی بود!!!!
            پروتکل ارتباطی spi هست.
            دوستان من دیتاشیت خوندن بلد نیستم! ولی میشه بگید که کار این ماژول با Spi 8 Bit Or Spi 16 Bit هست؟ چون قبلا با rfm12b کار کردم و میکرو سری مگا spi 8 bit دارن باید 16 بیتی رو شبیه سازی کنید و تجربشو دارم که در مورد راه اندازی این ماژول هم کاملا صدق میکنه
            در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
            گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

این هدر رو یکی از دوستام بهم داده و با lpc1768 ازش جواب گرفته و چون با رجستر نوشته یکم گنگه اگه با رجیسترها اشنا باشی میتونی تبدیلش کنی
              اگه با pic اشنایی داری این هدر یه چیز کامله ولی من نتونستم ازش جواب بگیرم اگه هم با pic اشنایی نداری توضیحات بعد از دستورها رو بخونی خیلی از چیزها رو درمورد این ماژول میفهمی توی این هدر 32bit هم با این ماژول ارسال میشه :
              http://uploadboy.com/25qzvn2vf6ug.html

دیدگاه

سلام
                این ماژول میتونه با ماژول Rfm12bp که می گویند نویز پذیری کمی داره و سرعتش بالاست برابری کنه؟ :question:
                [glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی چیپ مخابراتی فرستنده گیرن&#

نوشته اصلی توسط Reza Sede
                  سلام
                  این ماژول میتونه با ماژول Rfm12bp که می گویند نویز پذیری کمی داره و سرعتش بالاست برابری کنه؟ :question:
                  جواب ها همه توی گوگل هستند

ماژول RFM12BP فرکانس 915 مگاهرتز

ماژول فرستنده و گیرنده
                  با توان خروجی 500 میلی وات و با حساسیت بالای دریافت -116dBm که میتواند در فضای آزاد تا بیش از 3 کیلومتر برد داشته باشد -
                  توان خروجی 500 میلی وات
                  ورودی با حساسیت 116dBm-
                  سرعت بالای انتقال دیتا تا 115.2Kbps و در صورت وجود فیلتر خارجی تا 256Kbps
                  کریستال داخلی 10 MHz
                  16 بیت دیتای ارسالی و دریافتی
                  ولتاژ 2.2V 3.8V برای آی سی های FSK و ولتاژ 12v برای power amplifier
                  جربان استاندارد کمنر از 0.3 μA

قیمت: 420000 ریال

توضیحاتی بیشتردر مورد NRF24L01 :

ویژگی های خاص:

-حداکثر دیتا ریت تا 2 مگا بیت بر ثانیه در هوا
                  -بسیار کم مصرف
                  -جریان مصرفی در هنگام ارسال دیتا در 0 دسی بل فقط 11.3 میلی آمپر
                  -جریان مصرفی در حالت دریافت دیتا با 2 مگا بیت بر ثانیه دیتا ریت 12.3 فقط 12.3 میلی آمپر
                  -جریان مصرفی در هنگام POWER-DOWN 900 نانو آمپر
                  -جریان مصرفی در هنگا آماده باش 22 میکرو آمپر
                  -بدون نیاز به ولتاژ های مختلف به همراه رگولاتور داخلی
                  -محدوده ولتاژ تغذیه چیپ از 1.9 تا 3.6 ولت که با افزایش ولتاژ برد بیشتری را باید در انتظار داشت
                  -مجهز به تکنولوژِی پیشرفته SHOCKBURST
                  -آماده سازی بسته ها دیتا به صورت خودکار
                  -6 لوله دیتا MULTICEIVER برای ارتباط چند ماژول به یکدیگر و ایجاد یک شبکه محلی
                  -تست شده برای ارسال د دریافت دیتا که سالم بودن تمامی چیپ ها 100% است
                  -یک چسپ فرکانسی کم هزینه
                  -نیاز به یک کریستال اسیولاتور 16 مگا هرتزی کوارتز برای ایجاد فرکانس 2.4 گیگا هرتزی
                  -ورود ولتاژ بر روی پین های دیتا حداکثر تا 5 ولت امکان پذیر است
                  -سایز کوچک چیپ و نیاز به قطعات کم خارجی

قیمت: 120000 ریال
                  قیمتش 4برابر هست
                  بردش زیاد هست به خاطر وحود آنتن
                  سرعت انتقال کمی داره... به دلیل اینکه NRF24L01 + دارای سرعت 2.5مگابیت میباشد !
                  کرستال NRF24L01 + هم 16هست
                  و...

با این تفاسیر عقل میگه که بازم NRF24L01 + دارای ارزش و توجیه اقتصادی و محاسن بیشتری هست
                  هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

سلام
                    میشه برای برد داخل فروشگاه NRF24L01 + انتن تعبیه کرد؟
                    اخه برای خود چیپش میشه ولی پایه ای برای خروجی انتن در برد اماده اش در نیومده است! :cry:

[glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0

دیدگاه

/سلام
                      با تشکر از همه و مخصوصا مهران چمنی عزیز
                      یه پیشنهاد شایدم انتقاد !!
                      بهتر نیست بحث پایه ای بکنیم
                      من هنوزم هنوزه با spi مشکل دارم !!!
                      اصلا باهاش حال نکردم!!
                      به نظر من با حل مشکل spi میتونیم مشکل های مازول های سری rfm رو هم حل کنیم
                      [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

اخرش ما نفهمیدیم این چیپ ست مخابراتی برای انتقال دیتا بدرد بخور هست یا نه؟
                        مخصوصا تو میحط صنعتی میشه ازش استفاده کرد یا نه؟
                        تا الان کسی از این نوع استفاده کرده یا نه؟ :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

دیدگاه

حامد جان من هم برای اولین بار تو همین پروژه با SPI آشنا شدم و راه اندازیش کردم . چیز خاصی نداره اما اون چیزی که راه اندازی ماژول رو سخت کرده پارامترهایی که برای ارسال و دریافت باید به ماژول داد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_mt109
                            حامد جان من هم برای اولین بار تو همین پروژه با SPI آشنا شدم و راه اندازیش کردم . چیز خاصی نداره اما اون چیزی که راه اندازی ماژول رو سخت کرده پارامترهایی که برای ارسال و دریافت باید به ماژول داد
                            چه پارامترهایی؟
                            میتونید برنامه ای که نوشتید رو بذارید .

دیدگاه

دوستان یک نفر برنامه نویسی رو عهده دار بشه همگی کمکش میکنیم پیشنهاد بهتری هست حتما بگید
                              در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                              گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

منم برنامه نویسیم بد نیست البته اگه با بیسکام باشه . میتونم خیلی کمک کنم . :nerd: :nerd:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X