اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی چیپ مخابراتی فرستنده گیرنده ( +Wireless NRF24L01 ) { رقیب HMTR }

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی چیپ مخابراتی فرستنده گیرنده ( +Wireless NRF24L01 ) { رقیب HMTR }

من با بسکام با atmega32 , atmega8 جواب گرفتم با کریستال 8

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی چیپ مخابراتی فرستنده گیرنده ( +Wireless NRF24L01 ) { رقیب HMTR }

من نیاز به پروژه ای دارم که با LPC1768 راه اندازی شده باشه!
      کسی کمکم کنه ممنون میشم

اضافه شده در تاریخ :
      کسی نیست بمن کمک کنه تا این ماژول را راه بندازم.یک هدر تر و تمیز برای LPC17xx نیاز دارم.
      لطف کنه کسی کمک کنه.این ECA سرش به چیزای دیگه گرمه :mrgreen:

اضافه شده در تاریخ :
      درسته!
      ولی اگر کسی کمک کنه کتابخانه ی کاربردی و کامل تری ارائه میشه
      [glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0

دیدگاه

شما بگو چه طوری کتابخونه مینویسن تا شروع کنیم به نوشتن :-?
        میشه نوشت ولی یکم سخته خصوصا اونایی که میگه ادرس فرستنده رو میگیره و واسش ack میفرسته تو قسمت شبکش #-o
        (البته با * و & خیلی راحت میشه این کارو کرد. اینو تازه فهمیدم :wow: :wow

دیدگاه

معلوم نیست که قراره پولو هوا کنید یا این ماژولو راه بندازید.....
          هرکی هم راه انداخته انگار یک سیستم خیلی عجیب و غریبی رو راه انداخته و تو دنیا فقط اونه که تونسته این کارو بکنه...
          بابا دس بردارید از این همه پنهون کاری و زیرآبی رفتن....
          چون هرکی که یاد نداشته و بعد از اینکه تونسته با کمک ریز اطلاعات این سایت راش بندازه ،دیگه اونم با بقیه قریبه شده و فقط پز راه اندازیش و داده و رفته !
          این تایپیک واسه کمک و همکاری واسه راه اندازیش هس.... نه واسه اطلاع رسانی واسه اینکه کی تونسته راه بندازه...

اینطوری که نمیشه.... قبلا هم گفتم
          هنر علم...آموختن است
          هنرمند نیست کسی که نتونه علمش رو آموزش بده
          هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

سلام
            این ماژول میتونه در یک زمان هم بفرسته و هم بگیره؟ اگه نه چاره ای براش نیست؟
            [glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0

دیدگاه

با سلام .
              دوستانی که nRF24L01 رو راه اندازی کردن یه سوال داشتم.

میشه این برنامه درایو ماژول رو با FPGA نوشت؟ چه مشکلی داره که همه از میکرو استفاده کردید؟

مسی نظری اگه داشته باشه ممنون میشم شیر کنه

دیدگاه

سلام دوستان
                انگار کار ما خیلی راحت شدآ‌!
                ماژول فرستنده 2.4گیگاهرتزی هم فروشگاه این سایت وارد کرد
                این رو میشه با nrf متچ کرد و با این کار برد فرستنده ما حالا خیلی جمع و جور میشه :nice:

این هم لینک :
                http://eshop.eca.ir/%D8%AE%D8%A7%D9%...D8%B3-24g.html
                هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                  سلام دوستان
                  انگار کار ما خیلی راحت شدآ‌!
                  ماژول فرستنده 2.4گیگاهرتزی هم فروشگاه این سایت وارد کرد
                  این رو میشه با nrf متچ کرد و با این کار برد فرستنده ما حالا خیلی جمع و جور میشه :nice:

این هم لینک :
                  http://eshop.eca.ir/%D8%AE%D8%A7%D9%...D8%B3-24g.html

چطوری میشه از این ماژول استفاده کرد؟ تو یه سایت نوشته این ماژول با ماژولآ‌های NRF بدون USBآ‌هم(NRF+Micro) قابل ارتباط هست.؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

سلام دوستان به زودی ماژول جدید nRF24L01P در سایت ECA قرار میگیره
                    http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%...%86%DB%8C.html

دیدگاه

سلام.این nrf24l01p ایرانی که میفرمایید چطوره؟کیفیتش خوبه؟بردش چقدره؟
                      [glow=red,2,300]بیایید با کمک هم الکترونیک را گسترش دهیم[/glow]
                      [glow=yellow,2,300]AVR & ARM[/glow]
                      [glow=green,2,300]عشق است و برنامه نویسی [/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omidrobot
                        سلام.این nrf24l01p ایرانی که میفرمایید چطوره؟کیفیتش خوبه؟بردش چقدره؟

این ماژول از لحاظ توان خروجی بهتر از مدل قبلی هست من با اسپکتروم آنالایزر تست گرفتم و در یک تاپیک نتیجش را گذاشتم. کلا براش یه تاپیک ساختم که هر کی نظری داشت دربارش بنویسه. بعد توی مشخصات سایت که برین همه اطلاعاتش را زده و گفته از چه تقویت کننده ای استفاده کرده. جالبه حتما به سایت سازنده تقویت کننده که آمریکایی هست سر بزنید واقعا با ماژول تایوانی زمین تا آسمون فرق میکنه. البته تقریبا همه ماژولهای بازار را با اسپکتروم تست گرفتم.
                        والا درباره برد معیار دقیقی وجود نداره من تا 500متر و آنتن 2دی بی باهاش توی 2مگابیت جواب گرفتم که اگه بادریت بیاد پایین فک کنم بالای 1کیلومتر میشه. تست برد به نوع آنتن و شلوغی باند هم بستگی داره. برا من تست اسپکتروم خیلی مهم هست چون نشون میده که توان خروجیش بیشتره. نسبت به ماژول قبلی توی تست من حدود 100متر بردش بهتر بود (ماژول قبلی 400متر). البته میگم که من توی محیط شهری هستم ولی سعی کردم توی دید هم باشن آنتنها.

http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...6911#msg586911

راستی جوان الکترونیک هم داره این ماژول جدید را با این تفاوت که نوع آنتی که بهش میخوره باید پین دار باشه. اما ماژول ECA را میشه به آنتنهای wifi هم وصل کرد.
                        جوان الکترونیک با اسم NRF24L01P+PA+LNA V2 گذاشته روی سایتش و آنتنش هم داره.

اضافه شده در تاریخ :
                        حتما بخوانید

http://blog.eca.ir/?p=498

دیدگاه

سلام،دوستان این ماژول با این فرکانس بدرد محیط جنگلی هم میخوره؟
                          چون فرکانس هرچی بالاتر باشه جذب محیط بیشتر میشه،میخوام ببینم بردش چقدر افت میکنه
                          ممنون
                          انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
                          فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.

پیامبر اکرم(ص)فرمودند بهترین مردم کسانی هستند که خیرشان به دیگران برسد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شریف شریف زاده
                            سلام،دوستان این ماژول با این فرکانس بدرد محیط جنگلی هم میخوره؟
                            چون فرکانس هرچی بالاتر باشه جذب محیط بیشتر میشه،میخوام ببینم بردش چقدر افت میکنه
                            ممنون
                            سلام دوست عزیز، از لحاظ تئوری درست میفرمایید. اما در عمل باید تست کنید. چه مسافتی نیاز دارین؟ و در محیطتون فقط درخت هست؟

دیدگاه

شرکت هایی رو میشناسم که عمدا از ماژول های فرکانس پایین استفاده میکنن با باود پایین تا برد رو افزایش و میس شدن اطلاعات رو کاهش بدن،محیطی که من میخوام استفاده کنم فضای سبز پر درخت و همچنین فواره و رودخونست،گاهاً هم پر آدم،برد به شعاع حداقل 300 متر نیاز دارم.
                              انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
                              فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.

پیامبر اکرم(ص)فرمودند بهترین مردم کسانی هستند که خیرشان به دیگران برسد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شریف شریف زاده
                                شرکت هایی رو میشناسم که عمدا از ماژول های فرکانس پایین استفاده میکنن با باود پایین تا برد رو افزایش و میس شدن اطلاعات رو کاهش بدن،محیطی که من میخوام استفاده کنم فضای سبز پر درخت و همچنین فواره و رودخونست،گاهاً هم پر آدم،برد به شعاع حداقل 300 متر نیاز دارم.
                                ببینید اگه فرستنده و گیرنده شما در دید هم باشن با بادریت پایین این ماژول و آنتنهای با گین بالا (5db به بالا) راحت این شعاع را میتونید برد بگیرین. در ضمن خود این ماژول مدهایی داره که وقتی دیتا را میفرسته از صحت رسیدن هم برگشت میگیره (Acknowledgment). خوبی این فرکانس اینه که آنتنهای کوچیک اون هم گین مثبت دارن اما در فرکانسهای پایین اینطور نیست.
                                توی محیط با رطوبت نرمال و آنتهای omni و در دید هم با این چیزایی که گفتم بالای 1km جواب میده. خوبی این ماژول اینه که بادریت بالا هم پشتیبانی میکنه که دلیل اصلی اون فرکانس بالا هست. و اگه بخواین با آنتنهای با گین بالاتر میتونید راه بندازید. همه آنتهای wifi بهش میخورن چون توی همین فرکانس هستن و کافیه یدونه TPLINK یا DLINK بخرین.
                                برای راه اندازی ماژول هم هم کد اماده هست در سایت و هم دوستان هستن کمک کنن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X