مال ما که مال این حرفا نیست یک کیلومتر جواب بده :biggrin:
من با ماژول کوچیک هاش که مثلاً باید 100 متر جواب بده رو توی 15 متری که فرستنده داخل اتاق با در باز قرار گرفته بود و گیرنده توی حیاط بود و البته در خونه بسته بود نمی تونستم جواب بگیرم. مسئله ی اذیت کننده ای که باهاش برخورد کردم این بود که ممکن بود در یک فاصله ای مثلاً 10 متر ، دیتا از فرستنده به گیرنده به خوبی ارسال بشه اما اگر گیرنده بخواد دیتای ACK به فرستنده برگردونه ، این دیتا از دست بره. حالا نمیدونم مشکل از منه یا از ماژوله؟ دوستان اگر راهنمایی در این باره دارند دریغ نفرمایند.
من میخواستم برای یک دستگاهی در داخل منزل از ماژول کوچیکش استفاده کنم که با این وضعیت مجبورم از دو تا ماژول های 30 هزار تومانی استفاده کنم به جای دو ماژول 6 هزار تومانی :cry:
نه داداش پولت رو دور نریز. کلا این ماژولها رو باید ریخت سطل آشغال. متاسفم برای eca و کویر که با وجود اینهمه اعتراض، همچنان به فروش ماژولهای تقلبی به اسم اصلی و تایوانی و غیره مشغولند. بالاخره اون دنیا هم هست آقایان و حساب و کتابی هست.
سلام
من دو تا ماژول nrf24l01+ گرفتم
با برنامه پست اول تست زدم
الان اعدادی که دریافت می کنم قاطی پاتیه
0 11 64 255 هستش و ....
به نطرتون مشکل چیه؟؟
روی برد برد بستم اگر روی برد هزار سوراخ ببندم مشکلم رفع میشه آیا؟
یه سوال دیگه
فرق بین nrf24l01+ و nrf24l01p چی هستش
میشه از کتابخانه هاشون برا هم استفاده کرد.
با تشکر
سلام
چطور میشه فهمید که ماژول سوخته؟
چون از هر لحاظ مدارو امتحان کردم تا دیروز جواب میداد یدفه از کار افتاد
با مولتی متری چیزی نمیشه تستش کرد؟؟؟
اگر اساسی سوخته باشه، پایه های اتصال کوتاه میشن. (سوختگی درجه1 ! )
اگر خود IC ایراد پیدا کرده باشه(سوختگی درجه2 !! :mrgreen: )، نمیشه تشخیص داد. مگر اینکه یه مدار فرستنده-گیرنده داشته باشی که سالم هم باشه و روی اون تست کنی.
(یک مورد چند هفته قبل سوزوندم! (درجه 2 :mrgreen خودم هم نفهمیدم چطوری سوخت؟!! فکر کنم الکتریسیته ساکن بدنم باعث شد...البته مطمئن نیستم)
نوشته اصلی توسط meran asadi
سلام
من دو تا ماژول nrf24l01+ گرفتم
با برنامه پست اول تست زدم
الان اعدادی که دریافت می کنم قاطی پاتیه
0 11 64 255 هستش و ....
به نطرتون مشکل چیه؟؟
روی برد برد بستم اگر روی برد هزار سوراخ ببندم مشکلم رفع میشه آیا؟
یه سوال دیگه
فرق بین nrf24l01+ و nrf24l01p چی هستش
میشه از کتابخانه هاشون برا هم استفاده کرد.
با تشکر
تغذیه ماژول خیلی حساسه. سعی کن خازن درست و حسابی تو مسیر تغذیه ماژول داشته باشی.
فرقشون رو نمیدونم، تو گوگل سرچ بزن.
اگر اساسی سوخته باشه، پایه های اتصال کوتاه میشن. (سوختگی درجه1 ! )
اگر خود IC ایراد پیدا کرده باشه(سوختگی درجه2 !! :mrgreen: )، نمیشه تشخیص داد. مگر اینکه یه مدار فرستنده-گیرنده داشته باشی که سالم هم باشه و روی اون تست کنی.
(یک مورد چند هفته قبل سوزوندم! (درجه 2 :mrgreen خودم هم نفهمیدم چطوری سوخت؟!! فکر کنم الکتریسیته ساکن بدنم باعث شد...البته مطمئن نیستم)
اساسی مارو گذاشته سر کار این ماژول :biggrin: برنامه رو هزار بار عوض کردم، از رجیسترهاش بگیر تا خود برنامه....
آخر به ذهنم زد که احتمالا خود ماژول سوخته (چون خوبفکر کردم دیدم چند باری موقع پروگرمر میکرو اونم تو مدار بوده) ، حداقل یه ال ای دی رو ماژول میذاشتن آدم بفهمه داره کار میکنه یا نه!!! :mrgreen:
پایه های 1 و 2 رو هم با اهم متر گرفتم چیزی حدود 100 اهم بود در صورتی که مازول سالم حدودا 300 کیلو اهمه...
در کل مرسی :nice:
از سختی نترس! این سختی هاست که جایگاه و مقام انسان را بالا میبرد...
سلام
نمی دونم چرا وقتی که ماژول به میکرو وصل نیستش هم
برنامه می ره تو تابع وقفه :eek: :eek:
مدار هم روی برد مونتاژ کردم خازن 470 میکرو 16 ولت گذاشتم برای تغذیه
الان کلا نتیجه نمی گیرم اضافه شده در تاریخ :
سلام مجدد
کلا یکی از ماژول هام سوخت :biggrin:
پایه های تغذیه اتصال کوتاه شده ( حالا خود ای سی میسوزه یا قطعات جانبیش :question
با یه دونه ماژول نمیشه کار کرد
یعنی فعلا با خود ماژول ارتباط بگیریم وضعیت رجیسترهاشو بخونیم یا بنویسیم :question:
اگه میشه چه جوری
راستی خود ماژولو رو چه جوری تست بزنیم ببینم سالمه یا نه
ببخشید یه سوال دیگه مودم وایرلس کلا 0.5 متر باهام فاصله داره به نظر شما چقدر می تونه تو نتیجه کارم اثر داشته باشه؟
ببخشید سوال زیاد پرسیدم
تشکر فراوان
سلام مجدد
کلا یکی از ماژول هام سوخت :biggrin:
پایه های تغذیه اتصال کوتاه شده ( حالا خود ای سی میسوزه یا قطعات جانبیش :question
با یه دونه ماژول نمیشه کار کرد
یعنی فعلا با خود ماژول ارتباط بگیریم وضعیت رجیسترهاشو بخونیم یا بنویسیم :question:
اگه میشه چه جوری
راستی خود ماژولو رو چه جوری تست بزنیم ببینم سالمه یا نه
ببخشید یه سوال دیگه مودم وایرلس کلا 0.5 متر باهام فاصله داره به نظر شما چقدر می تونه تو نتیجه کارم اثر داشته باشه؟
ببخشید سوال زیاد پرسیدم
تشکر فراوان
سوختن ماژول رو تسلیت عرض میکنم. :mrgreen:
فکر کنم خود IC میسوزه.
راستش با این فایل هدر که تو تاپیک هست، من فعلا فقط ارسال و دریافت داشتم. مواردی اعم از تست رجیسترهای داخلی و... رو نمیدونم تا چه حدی میشه جواب گرفت و اطمینان پیدا کرد از سلامت ماژول.
برد ماژول های بدون تقویت کننده، داخل خونه، با دو دیوار مانع، حدود 15 متر شد. نیم متری هم که مسلما جواب میده. تو چه نتیجه ای اثر میذاره؟
سوختن ماژول رو تسلیت عرض میکنم. :mrgreen:
فکر کنم خود IC میسوزه.
راستش با این فایل هدر که تو تاپیک هست، من فعلا فقط ارسال و دریافت داشتم. مواردی اعم از تست رجیسترهای داخلی و... رو نمیدونم تا چه حدی میشه جواب گرفت و اطمینان پیدا کرد از سلامت ماژول.
برد ماژول های بدون تقویت کننده، داخل خونه، با دو دیوار مانع، حدود 15 متر شد. نیم متری هم که مسلما جواب میده. تو چه نتیجه ای اثر میذاره؟
میگم امواج مودم روی ماژولا تاثیر نداره؟
ممنون به خاطر پاسخ تون
میگم امواج مودم روی ماژولا تاثیر نداره؟
ممنون به خاطر پاسخ تون
خواهش میکنم. :nerd:
چیزی که من جواب گرفتم، تاثیری ندیدم. البته کلا در طول تست، مودم WiFi دائم روشن بوده و در حالت خاموش بودنش تست نکردم ببینم تو برد ماژول و.... چه تاثیری میذاره.
راستی یه سوال، کسی تا بحال ماژول USB این NRF رو راه انداخته؟ واسه من که جوابی نمیده. (احتمالا باهام قهره! :biggrin: )
با سلام خدمت دوستان
من امروز موفق شدم ماژول رو راه اندازی کنم و تا 40 متر تو فضای بسته جواب گرفتم. بعد از 40 متر دیتا قطع و وصل می شد و بگیر نگیر داشت اما تا 40 متر مثل پلنگ کار می کنه :biggrin:
چند نکته که خواستم شما هم بدونید چون منو بد جور سرکار گذاشت:
1: حتما PCB بزنید چون روی بردبورد احتمال موفقیت کمه.
2: حتما ی خازن 1000 میکرو سر تغذیه ماژول بزارید. :bye
با سلام. دوستان کسی این ماژول ها رو شبکه کرده؟ من می خوام تعداد 100 عدد نود داشته باشم که بتونن با هم در یک محیط تقریبا 70 متری ارتباط برقرار کنن.کسی می دونه چطور می شه ی شبکه تقریبا مثل Zigbee برقرار کرد؟
دیدگاه