سلام مهندسین، یه سوال داشتم... برای ارسال هم زمان اطلاعات دو سنسور بوسیله ماژول RF باید چیکار کرد؟ ماژولی هست که دو ورودی تو فرستنده و دو خروجی تو گیرنده داشته باشه؟؟؟ میشه از nrf24l01p استفاده کرد؟؟؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
سوال در مورد ماژول RF
Collapse
X
-
پاسخ : سوال در مورد ماژول RF
میتونی اطلاعات هر دو سنسور را در یک پکت قرار بدی و با nrf بفرستی و سمت دیگه دریافت کنی و پکت را باز کنی و به دو جای مختلف بدینوشته اصلی توسط omid_zسلام مهندسین، یه سوال داشتم... برای ارسال هم زمان اطلاعات دو سنسور بوسیله ماژول RF باید چیکار کرد؟ ماژولی هست که دو ورودی تو فرستنده و دو خروجی تو گیرنده داشته باشه؟؟؟ میشه از nrf24l01p استفاده کرد؟؟؟
-
ببین مثلا داده سنسور اول یک بایت هست. داده سنسور دوم هم یک بایت هست. هر دو را میگیری و در یک بسته دوبایتی (2Byte Packet) ارسال میکنی. ماژول nrf در هر ارسال میتونه یک بسته 32بایتی را ارسال کنه. و سرعت ارسال هم ماکزیمم 2مگابیت هست.نوشته اصلی توسط omid_zمنظورت از پکت چیه دوست عزیز، چجوری؟؟؟
در گیرنده هر دو بایت را دریافت میکنی و هر کاری خواستی روش انجام میدی
دیدگاه
-
ممنون دوست عزیز فقط اینکه گفتین در یک بسته دوبایتی (2Byte Packet) ارسال میکنی,چجوری تو بسته بزاریم ؟منظورم اینه که این یه دستور تو برنامه نویسیشه یعنی؟نوشته اصلی توسط hamedf_hamedfببین مثلا داده سنسور اول یک بایت هست. داده سنسور دوم هم یک بایت هست. هر دو را میگیری و در یک بسته دوبایتی (2Byte Packet) ارسال میکنی. ماژول nrf در هر ارسال میتونه یک بسته 32بایتی را ارسال کنه. و سرعت ارسال هم ماکزیمم 2مگابیت هست.
در گیرنده هر دو بایت را دریافت میکنی و هر کاری خواستی روش انجام میدی
دیدگاه
-
توی بسکام خودش به تنهایی بعید میدونم دستوری داشته باشه. اما توی تاپیکهای دیگه دوستان کد بسکام گذاشتن. به اونها سر بزنید. بنده خودم با C کار میکنم و codevisionنوشته اصلی توسط mti_azadبعد تو بسکام هم هست این دستور؟دوست عزیز من با این دستور آشنایی ندارم,میشه دستورشو کامل بنویسین البته بیسیک؟متشکر
دیدگاه

دیدگاه