سلام دوستان من میخوام با nrf24l01 و همون مثال بسکام که 5 بایت ارسال میکنه 30 بایت ارسال کنم لطفا راهنمایی بفرمایید
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ارسال 30 بایت با nrf24l01
Collapse
X
-
پاسخ : ارسال 30 بایت با nrf24l01
اینکه بخوای هرکدوم رو با یه زبان راه بندازی یخورده اذیت میکنه
پیشنهاد میکنم ابتدا هردو رو با بسکام راه اندازی و تست کن
بعد خط به خط کانفیگهای بسکام رو توی کیل اجرا کن( فقط یه بیت اشتباه بزنی کلا کار نمیکنه)
واسه ارسال 30 بایت هم شما نسخه ترجمه شده ی دیتا شیت این ماژول که توی نت هس بخونی کاملا متوجه میشی چیکار کنیمدت زمانی که صرف ایجاد تاپیک و منتظر پاسخ هستید را صرف سرچ کنید...
دیدگاه
-
لطفا لینک نسخه ترجمه شده برو بذارید من پیدا نکردمنوشته اصلی توسط NimaAryamehrاینکه بخوای هرکدوم رو با یه زبان راه بندازی یخورده اذیت میکنه
پیشنهاد میکنم ابتدا هردو رو با بسکام راه اندازی و تست کن
بعد خط به خط کانفیگهای بسکام رو توی کیل اجرا کن( فقط یه بیت اشتباه بزنی کلا کار نمیکنه)
واسه ارسال 30 بایت هم شما نسخه ترجمه شده ی دیتا شیت این ماژول که توی نت هس بخونی کاملا متوجه میشی چیکار کنی
ممنون
AYRIC
دیدگاه
-
این کد فرستنده با بسکام هستش که به این شکل برای ارسال 11 بایت تغییرش دادم
و این کد رو برای گیرنده ویرایش کردم ولی بازم جواب نگرفتم لطفا راهنمایی کنیدکد:Gosub Setup_tx 'Setup the nrf240l01 for TX D_bytes(1) = Wr_tx_pload 'Put 10 bytes in the TX pload buffer D_bytes(2) = 1 'Byte 1 D_bytes(3) = 2 'Byte 2 D_bytes(4) = 3 'Byte 3 D_bytes(5) = 4 'Byte 4 D_bytes(6) = 5 'Byte 5 D_bytes(7) = 6 'Byte 6 D_bytes(8) = 7 'Byte 7 D_bytes(9) = 8 'Byte 8 D_bytes(10) = 9 'Byte 9 D_bytes(10) = 10 'Byte 10 D_bytes(12) = Packet_count 'Byte 10 will be increase every loop Call W_register(12) 'Write 10 bytes to register
کد:If Irq = 0 Then 'Wait until IRQ occurs, pin becomes low on interrupt Reset Ce 'Receiver must be disabled before reading pload Do 'Loop until all 3 fifo buffers are empty Call R_register(rd_rx_pload , 12) 'Read 5 bytes RX pload register Print "Pload : " ; Hex(b_bytes(1)) ; Hex(b_bytes(2)) ; Hex(b_bytes(3)) ; Hex(b_bytes(4)) ; Hex(b_bytes(5)); Hex(b_bytes(6)) ; Hex(b_bytes(7)) ; Hex(b_bytes(8)) ; Hex(b_bytes(9)) ; Hex(b_bytes(10)) 'Print the pload Call R_register(fifo_status , 1) 'Read FIFO_STATUS Loop Until B_bytes(1).0 = True 'Test or RX_EMPTY bit is true, RX FIFO empty D_bytes(1) = Write_reg + Status 'Reset the RX_DR status bit D_bytes(2) = &B01000000 'Write 1 to RX_DR bit to reset IRQ Call W_register(2) Set Ce 'Enable receiver again Waitms 2 End If
دیدگاه
-
http://electronicdesigner.persiangig...st_93_2.rar/dl
Password : knowledgeplus.irمدت زمانی که صرف ایجاد تاپیک و منتظر پاسخ هستید را صرف سرچ کنید...
دیدگاه

دیدگاه