اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول hc-05 داره دیونه ام میکنه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماژول hc-05 داره دیونه ام میکنه

نوشته اصلی توسط zahra_soveida نمایش پست ها
    سلام دوستان
    برای ارسال رشته از میکرو به ماژول برنامه ای که نوشته بودم توی عمل جواب نداد حالا میخوام از طریق کابل usb_ttl ارتباط سریال بین لب تاپ و ماژول برقرار کنم...درایورش نصب نمیشه
    میشه راهنمایی کنین؟؟
    درایور بعضی از مبدل ها روی ویندوز های XPو7و8 نصب میشن.ویندوز شما چنده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirmh8 نمایش پست ها
      درایور بعضی از مبدل ها روی ویندوز های XPو7و8 نصب میشن.ویندوز شما چنده؟
      ویندوزم 7 هست.

دیدگاه

ویندوزم 7 هست.
        به قاعده نباید مشکلی باشه
        اول مبدل را به لپ تاپ وصل کنید خود سیستم باید اتصال یک سخت افزار جدید رو اعلام کنه بعدش هم باید یا از طریق دیوایس منیجر سخت افزار جدید را نصب کنید یا برید توی فایل درایور مربوط به مبدل و از اونجا نصب را انجام بدید.
        جدیدترین ویرایش توسط amirmh8; ۲۰:۲۸ ۱۳۹۵/۰۶/۰۴.

دیدگاه

به قاعده نباید مشکلی باشه
          اول مبدل را به لپ تاپ وصل کنید خود سیستم باید اتصال یک سخت افزار جدید رو اعلام کنه بعدش هم باید یا از طریق دیوایس منیجر سخت افزار جدید را نصب کنید یا برید توی فایل درایور مربوط به مبدل و از اونجا نصب را انجام بدید.
          بله درسته ...تو device manager رو سخت افزار جدیدی که شناسایی شده راست کلیک کردم و بعد گزینه ی update رو زدم و بعد search automatically.... رو زدم اما این خطا رومیده:
          windows was unable to install your cp2102 usb to uart bridge controller

دیدگاه

بله درسته ...تو device manager رو سخت افزار جدیدی که شناسایی شده راست کلیک کردم و بعد گزینه ی update رو زدم و بعد search automatically.... رو زدم اما این خطا رومیده:
            windows was unable to install your cp2102 usb to uart bridge controller
            شاید مشکل از درایور باشه شاید هم از ویندوز.این مبدل با اکثر ویندوز ها سازگاری داره.
            من هم از همین مبدل استفاده میکنم
            کار با اون رو از سایت زیر یاد گرفتم.شما هم یه سری به این سایت بزنید امیدوارم مشکلتون حل بشه.

دیدگاه

شاید مشکل از درایور باشه شاید هم از ویندوز.این مبدل با اکثر ویندوز ها سازگاری داره.
              من هم از همین مبدل استفاده میکنم
              کار با اون رو از سایت زیر یاد گرفتم.شما هم یه سری به این سایت بزنید امیدوارم مشکلتون حل بشه.
              http://dmf313.ir/%D8%A7%D8%AA%D8%B5%...%D9%84-cp2102/
              خیلی ممنونم لطف کردین...امیدوارم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

خیلی ممنونم لطف کردین...امیدوارم
              این درایور نصب شد...خیلی ممنونم دوروزه درگیرم

دیدگاه

سلام
                من یه ماژول اماده hc-05 خریدم و اولش با مبدل cp2101 به سیستم وصلش کردم و باهاش at command ها رو وارد کرده و از ماژول ج گرفتم ولی بعدش دیکه این اتفاق نیوفتاد و فقط یه ارتباط یک طرفه برقراره اونم از سمت سیستم به طرف ماژول at coomand میگیره ولی ok برنمیگردونه
                الان سه روزه هرکاریش کردم نشده که نشده
                من هم دقیقا به همین مشکل برخوردم...ماژول اصلا ok برنمیگردونه؟؟ هم با termit تست کردم و هم با hyper terminal ولی نشد
                مشکل شما حل شد؟؟

دیدگاه

من هم دقیقا به همین مشکل برخوردم...ماژول اصلا ok برنمیگردونه؟؟ هم با termit تست کردم و هم با hyper terminal ولی نشد
                  مشکل شما حل شد؟؟

من که خیلی وقت صرفش کردم ولی نشد.اگه فهمیدم مشکل چیه بهتون میگم.اگه شما هم اشکال کار را پیدا کردید منو بی خبر نذارید.
                  من با ای سی max232 هم ماژول را به pc وصل کردم با اون هم نشد.امیدوارم اشکال کار را پیدا کنیم.

دیدگاه

من که خیلی وقت صرفش کردم ولی نشد.اگه فهمیدم مشکل چیه بهتون میگم.اگه شما هم اشکال کار را پیدا کردید منو بی خبر نذارید.
                    من با ای سی max232 هم ماژول را به pc وصل کردم با اون هم نشد.امیدوارم اشکال کار را پیدا کنیم.
                    بله حتما ....ان شاالله که هرچه زودتر اشکال کار رو پیدا کنیم

دیدگاه

یه خبر خوب
                      امروز جواب گرفتم ...اشکال کارم شاید خنده دار باشه
                      TXوRX کابل رو به مشابهش تو ماژول وصل کرده بودم در حالیکه باید TX به RX وصل بشه
                      تو یه PDF ای هم خوندم که اگه ماژول OK نداد ایراد کار یا از سیم بندیه و یا از بادریت
                      امیدوارم شما هم همین باشه مشکلتون
                      اگه درست شد بگین اشکال کار همینه یا نه لطفا

دیدگاه

یه خبر خوب
                        امروز جواب گرفتم ...اشکال کارم شاید خنده دار باشه
                        TXوRX کابل رو به مشابهش تو ماژول وصل کرده بودم در حالیکه باید TX به RX وصل بشه
                        تو یه PDF ای هم خوندم که اگه ماژول OK نداد ایراد کار یا از سیم بندیه و یا از بادریت
                        امیدوارم شما هم همین باشه مشکلتون
                        اگه درست شد بگین اشکال کار همینه یا نه لطفا
                        خب باز خدا رو شکر
                        من اتصالات درسته.یکبار هم جواب گرفتم و هرچی atcommand ها رو تایپ میکردم ماژول جواب میداد ولی فقط یکبار این اتفاق افتاد و بعدش ارتباطم با ماژول یکطرفه شد.هر دستوری برای ماژول میفرستم درست و دقیق اجرا میشه ولی ماژول ok. برنمیگردونه.وقتی هم با تبلت به ماژول وصل میشم توی هایپر که تایپ میکنم توی تبلت چاپ میشه ولی وقتی توی تبلت تایپ میکنم توی هایپر هیچی تایپ نمیشه.

دیدگاه

خب باز خدا رو شکر
                          من اتصالات درسته.یکبار هم جواب گرفتم و هرچی atcommand ها رو تایپ میکردم ماژول جواب میداد ولی فقط یکبار این اتفاق افتاد و بعدش ارتباطم با ماژول یکطرفه شد.هر دستوری برای ماژول میفرستم درست و دقیق اجرا میشه ولی ماژول ok. برنمیگردونه.وقتی هم با تبلت به ماژول وصل میشم توی هایپر که تایپ میکنم توی تبلت چاپ میشه ولی وقتی توی تبلت تایپ میکنم توی هایپر هیچی تایپ نمیشه.
                          آهان پس اینطور...منم الآن دقیقا با میکرو به این مشکل خوردم ....بعد اینکه از کابل جواب گرفتم خواستم برنامه رو دوباره تستش کنم که با میکرو هم اینکارو انجام بدم یک بار تونستم اسم ماژول رو تغییر بدم برای بار دوم دیگه نمیشه...نمیدونم چرا

دیدگاه

آهان پس اینطور...منم الآن دقیقا با میکرو به این مشکل خوردم ....بعد اینکه از کابل جواب گرفتم خواستم برنامه رو دوباره تستش کنم که با میکرو هم اینکارو انجام بدم یک بار تونستم اسم ماژول رو تغییر بدم برای بار دوم دیگه نمیشه...نمیدونم چرا
                            من این مشکل را جاهای دیگه هم مطرح کردم ولی هنوز به جواب نرسیدم

دیدگاه

دوستان ماژول هارو وقتی از بیرون میخرین دستکاری نکنید یعنی اصلا به کامپیوتر نمیخواد وصل کنی چون در حالت عادی تنظیم شده است و هم بعنوان گیرنده و هم بعنوان فرستنده میشه استفاده کرد
                              دستورات ات کامند هم برای تنظیمات خاصه مثل تغییر نام و یا رمز ماژول
                              من خودم تا حالا 20تا پروژه با این ماژولها انجام دادم و هیچکدوم رو حتی یه بار هم به کامپیوتر وصل نکردم
                              اینم نمونه پروژه

electrodroid.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amjad22 نمایش پست ها
                                دوستان ماژول هارو وقتی از بیرون میخرین دستکاری نکنید یعنی اصلا به کامپیوتر نمیخواد وصل کنی چون در حالت عادی تنظیم شده است و هم بعنوان گیرنده و هم بعنوان فرستنده میشه استفاده کرد
                                دستورات ات کامند هم برای تنظیمات خاصه مثل تغییر نام و یا رمز ماژول
                                من خودم تا حالا 20تا پروژه با این ماژولها انجام دادم و هیچکدوم رو حتی یه بار هم به کامپیوتر وصل نکردم
                                اینم نمونه پروژه

electrodroid.ir
                                دوست عزیز سلام
                                امیدی به سالم بودن ماژول من هست؟من موندم چی کار کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X