اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعیین کد گیرنده pc-jc02

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تعیین کد گیرنده pc-jc02

من یه ریموت کد ثابت دارم که کدش رو به صورت صفر و یک میدونم ، که با یک ماژول pc-jc02 کار میکرد ، حالا مدتیه که ظاهرا ماژول گیرنده از کار افتاده (چون مطمینم ریموت سالمه و کار میکنه) حالا یدونه از همین ماژول گیرنده pc-jc02 سفارش دادم ، میخوام بدونم کدش چی هست که کد ریموت کنترلم کد ثابتم رو با لحیم بر اساس اون تنظیم کنم ، از چه آشکار ساز و یا چه روشی باید استفاده کنم؟

سلام دوستان من یک مدار دارم که روی اون گیرنده pc-jc02 فرکانس 315 هست ولی ریموت فرستنده رو گم کردم، اگر فرستنده جدید تهیه کنم چجوری میتونم با مدار ست کنم؟

دیدگاه

درود.
      منظورت این گیرنده هست ؟ لینک

این ماژول فقط برای دریافت دیتا هست.
      هیچ کدی روی این تنظیم نمیشود.
      کد روی برد گیرنده که این ماژول روش نصبه ست میشود.
      این ماژول با مدولاسیون ask کار میکند

Click image for larger version  Name:	y3FC34-SQX7h5yAU.jpg Views:	0 Size:	73.4 کیلو بایت ID:	1161913
      جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۲۲:۴۴ ۱۴۰۴/۱۲/۲۶.
      ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Haj.mahmood نمایش پست ها
        سلام دوستان من یک مدار دارم که روی اون گیرنده pc-jc02 فرکانس 315 هست ولی ریموت فرستنده رو گم کردم، اگر فرستنده جدید تهیه کنم چجوری میتونم با مدار ست کنم؟

درود.
        عکس بفرستید از گیرنده ؟

روی گیرنده باید یک میکروسویچ باشه.
        اونو نگه میداری یک ثانیه بعد ولش میکنی و فورا یکی از دکمه های روی ریموت را بزنید لرن(ست) میشود.
        مثل عکس بالا کلید کوچیکه رو میبینی ؟
        جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۰۱:۴۰ ۱۴۰۴/۱۲/۲۷.
        ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X