اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از باتری لیتیومی به جای باتری نیم قلمی در ریموت خودرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

استفاده از باتری لیتیومی به جای باتری نیم قلمی در ریموت خودرو

سلام
    ریموت تصویری ماشین من یک باتری AAA میخوره ولی عمر باتری ها خیلی کمه با اینکه مصرف آنچنانی نداره!

اگه بخوام به جای باتری نیم قلمی از یه باتری لیتیوم پلیمر خیلی کوچک به همراه یک رگولاتور ولتاژ و ماژول شارژ استفاده کنم به نظرتون منطقی هست؟!

می‌دونم میشه از باتری AAA قابل شارژ مجدد یا باتری های AAA که پورت شارژ دارن و با شارژر Type C شارژ میشن استفاده کنم ولی اینها هزینه بالاتری از ساخت مداری که مد نظر من هست دارن و از طرفی کنجکاو شدم ببینم میشه به جای باتری معمولی از باتری لیتیوم استفاده کرد یا نه!!

به نظرتون چه ظرفیت باتری لیتیوم پلیمر باید استفاده کنم؟!

برای رگولاتور چی استفاده کنم؟ LM317 خوبه؟!

ممنون
    جدیدترین ویرایش توسط Mahdi.1985; ۱۳:۲۱ ۱۴۰۴/۰۸/۰۴.

نوشته اصلی توسط Mahdi.1985 نمایش پست ها
    سلام
    ریموت تصویری ماشین من یک باتری AAA میخوره ولی عمر باتری ها خیلی کمه با اینکه مصرف آنچنانی نداره!

اگه بخوام به جای باتری نیم قلمی از یه باتری لیتیوم پلیمر خیلی کوچک به همراه یک رگولاتور ولتاژ و ماژول شارژ استفاده کنم به نظرتون منطقی هست؟!

می‌دونم میشه از باتری AAA قابل شارژ مجدد یا باتری های AAA که پورت شارژ دارن و با شارژر Type C شارژ میشن استفاده کنم ولی اینها هزینه بالاتری از ساخت مداری که مد نظر من هست دارن و از طرفی کنجکاو شدم ببینم میشه به جای باتری معمولی از باتری لیتیوم استفاده کرد یا نه!!

به نظرتون چه ظرفیت باتری لیتیوم پلیمر باید استفاده کنم؟!

برای رگولاتور چی استفاده کنم؟ LM317 خوبه؟!

ممنون
    درود بر شما،
    کاری که میخوایید انجام بدید ، منطقی و قابل اجرا هست.
    دو نکته مهم : باتری های لیتیوم پلیمر با این سایز ، ظرفیتشون در حد 50-150 میلی آمپر ساعت هست ، بنابراین باید با جریانی در حد 20-30 میلی آمپر شارژ بشن. حواستون باشه که ماژول مورد استفاده شما ، جریان شارژش به این مقدار قابل کاهش باشه.
    نکته دوم اینه که LM317 برای وسایل باتری خور بهینه نیست و جریان نشتی بالایی داره ، بدتر اینکه حداقل ولتاژ ورودیش 4.2 ولت هست ! پیشنهاد خودم ، رگولاتور های بروزی مثل AP2120-1.5 یا TLV74315 هست که جریان نشتیشون زیر 100 میکروآمپر هست و به کمترین قطعات جانبی نیاز دارن.

دیدگاه

برای شارژ باتری فکر کردید که ماژولش فضا میگیره؟و اینکه رگولاتور 317 ولتاژ متغیر است و باید از ولتاژ ثابت استفاده کنید که ولتاژ ورودیش تا 3 ولت هم برسه.ظرفیت باطری هم بستگی بهجریان کشی ریموت داره و زمان استفاده از ان.چون ریموت جریان خاصی نمی کشه یک باتری 200 میلی امپری اصل بزارید فکر کنم خوب باشه.

دیدگاه

درود.
        اگر اشتباه نکنم ولتاژ کاری مدارات داخل این ریموت ها معمولا ۳.۳ ولت هست و داخلشون بوستر دارن و ولتاژ باتری تکی رو تا ۳.۳ افزایش میدن.
        داخل ریموت نگاه کن ببین سلف مقاومتی یا بشکه ای هست ؟
        وقتی باتری وصله ولتاژ روی سلف چک کن ببین چند ولته ؟
        ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X