اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول RFID MFRC522

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماژول RFID MFRC522

بوت لودر آردوینو رو از کجا باید تهیه کرد؟(ترجیها سایت؟)
    من خیلی باهاش ور رفتم
    اگه قرار باشه که در کنارش هزینه ی بوت لودر بدی که ماژول های دیگه میگیری مثه cr038

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezash86
      بوت لودر آردوینو رو از کجا باید تهیه کرد؟(ترجیها سایت؟)
      من خیلی باهاش ور رفتم
      اگه قرار باشه که در کنارش هزینه ی بوت لودر بدی که ماژول های دیگه میگیری مثه cr038
      تاجایی که من فهمیدم آردویینو همه چیش رایگانه . حتی بوت لودرش
      باید یه میکرو مطابق با برد های آردوینو بگیری و با استفاده از برنامه ی اصلی آردوینو بوت لودرشو بریزی توش
      میکرو های مطابق هم مثلا atmega 168

من atmega8 داشتم حافظه ش کفاف نکرد. حالا منتظرم تعطیلات تموم شه 168 بگیرم....
      از نتایج کارهاتون مارو بیخبر نزارین....
      حرکی موفق شد فلنگو نبنده بره

دیدگاه

وقتی رجیستر فرمان خوندن رو بهش میدی چرند بر میگردونه!!
        با پیش شرط ام اس بی
        کسی دلیلشو نمیدونه؟

دیدگاه

سلام به همه دوستان
          اول از همه باید معذرت خواهی کنم که به خاطر کمبود وقت نتونستم شما رو همراهی کنم. من یک برد آردوینو خریدم و ماژول رو با اون راه انداختم. خوندن و نوشتن تو ماژول هم به اون راحتی نبود. بعد از کلی گشتن یه مثال پیدا کردم که تو یه بلاک از کارت می نوشت.
          در جواب اون دوستی که گفت چرت و پرت بر می گردونه باید بگم که حرفت درسته. چون اول باید شما KeyA و KeyB رو به کارت وارد کنید و بعد فقط می تونید اطلاعات همون سکتور رو بخونید. پسوردهای کارت ها هم به طور پیش فرض FF هست. مطالب خیلی زیاده و نمی تونم همه رو اینجا توضیح بدم.
          تو این لینک تا حد امکان همه چیز رو نوشتم

http://www.plcgoods.net/article_info.php/articles_id/100/language/fa

البته نمی خوام شما رو از تکمیل کتابخونه منصرف کنم ولی این مطالب کمک میکنه بتونید با کارت ارتباط برقرار کنید.
          کارتون عالیه ادامه بدید.

دیدگاه

سلام
            لطفا اگه کسی این ماژول رو راه انداخته ما رو هم راهنمایی کنه...
            مرسی.

دیدگاه

هنوز کسی نیست یه جواب بده :question: :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط h0x00
                سلام

من این ماژول خردم :cry2:

و بشدت دارم روش کار می کنم از دو راه SPI و i2c امتحان کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم البته در مد i2c بدلیل گنگ بودن آدرس دهی ماژول موافق به ارسال داده به آدرس درست نشدم

الانم دارم روی uart کار می کنم ببینم چی میشه
                سلام.
                ببخشید میشه بفرمایید که کدام از پایه ها مربوط به uart میشه؟ همچنین پایه های i2c را هم بفرمایید.
                امکان راه اندازیش با بسکام هست؟؟؟
                [glow=red,2,300]بیایید با کمک هم الکترونیک را گسترش دهیم[/glow]
                [glow=yellow,2,300]AVR & ARM[/glow]
                [glow=green,2,300]عشق است و برنامه نویسی [/glow]

دیدگاه

سلام، ببخشید دوستان کسی از این ماژول نتیجه نگرفت؟
                  من هر کاری می کنم فقط یه سری حروف مثل h, یا g یا e بر می گردونه!!!

دیدگاه

دوستان من نشستم دیتاشیت را خواندم وگیج بودم و گیج تر شدم. :angry:الان یک سوال برام پیش امد.توی صفحه 81 دیتاشیت منظورش از self test چی هست؟ اگر ما این 64 بیت را به ماژول بدیم چکار میکنه؟
                    راستی کسی هنوز نتونسته با بسکام راه بیندازه؟

دیدگاه

سلام
                      بنده ماژول mfrc522 رو از فروشگاه خریدم.
                      کل دیتاشیت رو خوندم. با رجیسترها و بافر ارتباط برقرار کردم. از سلف تست نتیجه گرفتم و در ارتباط با خود ماژول مشکلی ندارم.
                      چندتا از مثالهای موجود رو به علاوه ی برنامه ی نمونه ی خود فروشگاه رو خوندم و تطبیق دادم ولی هر کاری میکنم کارت شناسایی نمیشه. تابع request جواب نمیده. حتی خودم تابع رو مرحله به مرحله چک کردم ولی بعد از درخواست هیچ داده ای در بافر قرار نمیگیره که بگم اصلا کارت جواب داده.
                      دیگه تنها چیزی که به ذهن من میرسه اینه که بخش آنتن ماژولی که من خریدم از شانس خوبم :NO: مشکل داره
                      دوستان چه نظری دارن. چکار کنم

دیدگاه

مشکل از ماژول نبود. هر دو تا تگ کار نمیکنن. با بلیت اتوبوس تست کردم و تا مرحله ی انتخاب کارت انجام میشه ولی بقیه کارا به رمز نیاز داره.
                        میشه این کارتهای اتوبوس رو بدون اینکه رمزشونو بدونیم کلا پاک کنیم و مثل کارت خام ازشون استفاده کنیم؟
                        فعلا به کارت خام دسترسی ندارم و سفارش بدم یک هفته زمان میبره البته اگر پیدا بشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط esisafa
                          مشکل از ماژول نبود. هر دو تا تگ کار نمیکنن. با بلیت اتوبوس تست کردم و تا مرحله ی انتخاب کارت انجام میشه ولی بقیه کارا به رمز نیاز داره.
                          میشه این کارتهای اتوبوس رو بدون اینکه رمزشونو بدونیم کلا پاک کنیم و مثل کارت خام ازشون استفاده کنیم؟
                          فعلا به کارت خام دسترسی ندارم و سفارش بدم یک هفته زمان میبره البته اگر پیدا بشه.
                          دوست عزیز با بسکام مینویسی؟اگر ممکنه برنامتو بزار.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omidrobot
                            دوست عزیز با بسکام مینویسی؟اگر ممکنه برنامتو بزار.
                            من با کدویژن و atmel studio مینویسم. انشاالله بعدا این سایت یا جای دیگه قرار میدم.
                            راهنمایی: برای کار با avr و زبان c بهترین مثال همون مثالی هست که در صفحه ی خرید ماژول از فروشگاه قرار داره. چون اون مثال برای میکروهای 8 بیتی نوشته شده با کمترین تغییرات برای میکروهای 8 بیتی آماده میشه. فقط کافیه توابع spi و خواندن و نوشتن رجیسترها رو بازنویسی کنید و usart و spi رو راه بندازین .بقیه کاملا سازگار هستن. مود spi هم رو mode0 تنظیم کنید.

همچنان منتظر جواب دوستان در مورد کارتهای اتوبوس هستیم :question:

دیدگاه

برنامه ی نمونه برای این ماژول به زبان c با کدویژن برای avr در سایت همسایه قرار داده شد. بخاطر اینکه سر زدن به چند سایت برام وقت گیره همون یکجا قرار میدم. اینجا خواستم اطلاع بدم.

دیدگاه

ما منتظریم چرابرنامه رو نمیذارید اینجا؟
                                کسی تونسته از طریق usart ماژول رو راه اندازی کنه؟
                                باتشکر از همه
                                { خلاف قوانین - پاک شد - در صورت تکرار آدرس وب سایت فیلتر خواهد شد }

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X