اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول RFID MFRC522

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماژول RFID MFRC522

نوشته اصلی توسط جعفری
    سلام رفقا،

منم یه دونه ازین ماژول ها اومده دستم که می خواستم با atmega128 راه اندازیش کنم
    کتابخونه و برنامه آقای صفای عزیز رو هم از همین تاپیک گرفتم و تنظیمات رو برای میکرو 128 دادم و ریختم رو آی سی بدون هیچ اروری، برنامه تو همون تابع اول که PcdRequest هست می می مونه، یعنی ازین تابع MI_OK نمی گیره که بره سراغ مراحل بعدی...
    دوستان می تونید راهنمایی کنید مشکل رو حل کنم؟

من توی هدر فایل این تغییر رو مطابق با دیتا شیت atmega128 دادم:

[left][/
    کد:
    #include <mega128.h>
    #include <spi.h>

//  AVR -- MFRC522
    //  MISO <- MISO
    //  MOSI -> MOSI
    //  SCK -> SCK
    //PORTB.0 -> SDA

////////////  PORTB.0 is ss (sda)(nss) pin
    #define cs_set PORTB.0=1
    #define cs_clr PORTB.0=0
    left]

تنظیمات SPI رو هم مستر، مد صفر، با فرکانس 500 کیلو گذاشتم، فرکانس میکرو هم داخلی هشت گیگ هست.

دوستان خیلی لطف می کنید یه راهنماییی کنید تا مشکل رو پیدا کنم.

با سپاس فراوان
    فرکانس میکرو رو بزار رو خارجی و یه کریستال 7.3728 مگاهرتز بهش وصل کن کار میده

دیدگاه

ممنون دوست عزیز،

حالا نمیشه خارجی 11.0592 مگ باشه؟

همین حالا با 11.0592 چک کردم، باز مشکل سرجاشه..

دوستان این ماژول مال خودم نیس و الان خریداری نشده، چه طور می تونم بفهمم اصلا ماژول سالم هست یا نه.

یه LED رو ماژول هست، این فقط وصل بودن تغذیه رو نشون میده؟ LED یا بازری نمی شه وصل کرد به ماژول که بتونم بفهمم اصلا کارت رو حس می کنه یا نه؟

یه سوال دیگه؛ اگه ماژول رو مستقیما به میکرویی وصل کنم که تغذیه اش پنج ولت هست ایرادی داره؟

با سپاس

همیشه بزرگوار تر از آن باشید که برنجید
      و نجیب تر از آن باشید که برنجانید!

دیدگاه

سلام دوستان

رفقا، مشکل من هنوز حل نشده... هیچ پیشنهادی؛ راه حلی یا... سراغ دارید؟

با سپاس از همفکری شما.

دیدگاه

دوستان یه سوال دیگه...

من توابع کتابخونه رو بررسی می کنم، چند تایی ایشون کامنت دارن و معلومه چیکار می کنن، اما یه سریشون رو من نفهمیدم کارشون چیه... ممکنه دوستان راهنمایی کنید؟

مثلا این توابع:
          PcdAuthState
          PcdValue
          PcdBackValue
          PcdHalt
          PcdComMF522

از اسمشون یه چیزایی معلومه، ولی عملکرد دقیقشون مشخص نیست واسم..

یه سوال دیگه، من اگه بخوام تو هر برنامه ای این ماژول رو اضافه کنم باید از تمام توابعی که توی نمونه کد آورده شده استفاده کرد، واسه خواندن و نوشتن؟

و اما سوال آخر، چه طور میشه وقفه رو فعال کرد؟ من اگه بخوام با وقفه کار کنم چی؟ قراره برنامه کارهای دیگه ای انجام بده اگه کارتی خونده شد، بیاد اطلاعات کارت ور پردازش کنه و اگه لازم شد یه سری اطلاعات روی کارت بنویسم.

ممنون از همکاریتون دوستان

دیدگاه

دوستان مشکل حل شد، ماژول ایراد داشت با تعویض ماژول مورد حل شد، سوالاتم در مورد نحوه کار کرد توابع کتابخانه هم نادیده بگیرید، چون درکشون کردم. منتها هنوز نمی دونم که با وقفه چه طور باید کار کنم؟ شدنی هست؟
            نگاه به توابع کتابخانه که میندازم حس می کنم که بری خواندن یک کارت حتما باید به روش polling اقدام کرد... برداشتم درسته؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفری
              دوستان مشکل حل شد، ماژول ایراد داشت با تعویض ماژول مورد حل شد، سوالاتم در مورد نحوه کار کرد توابع کتابخانه هم نادیده بگیرید، چون درکشون کردم. منتها هنوز نمی دونم که با وقفه چه طور باید کار کنم؟ شدنی هست؟
              نگاه به توابع کتابخانه که میندازم حس می کنم که بری خواندن یک کارت حتما باید به روش polling اقدام کرد... برداشتم درسته؟
              سلام
              داداش میشه کار هر کدوم از توابع و طرز کار باهاشون رو بگی من هرکاری میکنم چیزی دستگیرم نمیشه دمتگرم
              کارم بدجور درگیره این ماژوله

دیدگاه

سلام
                هیشکی طرز کار تابع هایی تو که تویه برنامه هست را بلده نیست؟:-S
                من هنوز نتونستم به درستی از این ماژول استفاده کنم فقط تونستم با این برنامه بالا وقتی کارت بهش نزدیک میشه با یک led بفهمم که بش کارت نزدیک کردم :-(( ولی نمیدونم اطلاعاتی که از کارت خونده میشه تو کدوم متغیر میره و چطوری میتونم رویه کارت بنویسم خواهشن کمکم کنید :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m o h s e n
                  سلام
                  هیشکی طرز کار تابع هایی تو که تویه برنامه هست را بلده نیست؟:-S
                  من هنوز نتونستم به درستی از این ماژول استفاده کنم فقط تونستم با این برنامه بالا وقتی کارت بهش نزدیک میشه با یک led بفهمم که بش کارت نزدیک کردم :-(( ولی نمیدونم اطلاعاتی که از کارت خونده میشه تو کدوم متغیر میره و چطوری میتونم رویه کارت بنویسم خواهشن کمکم کنید :cry:
                  سلام دوست عزیز

یک فایل آموزشی در مورد RFM130 هست که فک می کنم قبلا از همین انجمن گرفتم، این فایل به طور کامل همه چیو توضیح داده. از اونجایی که یادم نیس فایل رو از کجا گرفتم، با اجازه نویسنده محترمش دوباره پلودش می کنم:

http://s6.picofile.com/file/8232389118/RFM130.pdf.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفری
                    سلام دوست عزیز

یک فایل آموزشی در مورد RFM130 هست که فک می کنم قبلا از همین انجمن گرفتم، این فایل به طور کامل همه چیو توضیح داده. از اونجایی که یادم نیس فایل رو از کجا گرفتم، با اجازه نویسنده محترمش دوباره پلودش می کنم:

http://s6.picofile.com/file/8232389118/RFM130.pdf.html
                    سلام
                    داداش ممنون ولی منظور من کتابخونه ای هست که در پست های قبل گذاشتن و برای ماژول RFID MFRC522 است نه ماژول RFM130
                    ممنون میشم اگه اطلاعاتی راجب تابع هاش دارید یه توضیحی بدید. :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m o h s e n
                      سلام
                      داداش ممنون ولی منظور من کتابخونه ای هست که در پست های قبل گذاشتن و برای ماژول RFID MFRC522 است نه ماژول RFM130
                      ممنون میشم اگه اطلاعاتی راجب تابع هاش دارید یه توضیحی بدید. :smile:
                      سلام رفیق...
                      خب توابعی که برای این ماژول نوشته شده، کاملا مشابه RFM130 هست. حتی نامشون هم یکی هست. توضیح توابع کامل آورده شده توی فایلی که براتون پلود کردم. کافیه نام هر تابع رو پیدا کنید و توضیحش رو بخونید.. البته توصیه می کنم اطلاعاتی که در مورد ساختار کارت مایفر داده شده رو هم یه نگاهی بندازید... این فایل به من خیلی کمک کرد. حتما بخونیدش.

دیدگاه

سلام دوستان
                        کسی در مورد ارتباط ماژول با گوشی اندروید با درگاه USB کار کرد ؟
                        یا اینکه چطور مییشه ارتباط داد با گوشی اندرید پروتکل های ارتباطی RFID MFRC522 ؟
                        آیا باید درایور مربوط به رو گوشی باید وصل باشه فقط میخام برام دیتای سریال به گوشی بفرسته یا با پروتکل های دیگه
                        ممنون میشم حتی یه راهنمایی کوچیک بکنید :cry:

ظاهرا با PN532 هیشکی به نتیجه نرسیده :cry:
                        www.armood.ir

دیدگاه

سلام
                          متاسفانه متاسفانه
                          کل پستها رو خوندن .....
                          ولی ولی ولی......
                          متاسفانه
                          موضوع جمع بندی نشد !!!!!!!!
                          ای کاش ای کاش ای کاش
                          بجای این همه پست یه نفر که این رو راه انداخته شکل مدار و برنامه ای که با کارت یه LED روشن میکرد

رو میزاشت خیلی خیلی خیلی به افراد مبتدی مثل من کمک میکرد...

ای کاش اول هر تاپیک یه راه اندازی ساده که شکل مدار و برنامه ساده ایجاد میشد تا افراد مبتدی بتونن استفاده کنن با این پست ها کاملا مبهم (برای افراد مبتدی ) نه تنها کمکی نمی کنه بلکه از ادامه کار هم منصرف میکنه...

با تشکر از از تمام کسانی که در این انجمن تلاش میکنن.

ممنون
                          جدیدترین ویرایش توسط alinavidy; ۱۵:۰۳ ۱۳۹۵/۰۴/۰۱.

دیدگاه

من قبلا یه پروژه واسه RFID MFRC522 با ارتباط سریال بین PC و میکرو انجام دادم...اگه همینو میخاین بگین بذارمش...

در ضمن از دل همین پست ها نتیجه گیری میشه دیگه...تا صحبتی نباشه و اطلاعاتی مبادله نشه که نمیشه به نتیجه رسید...
                            شما خودتون هم باید خیلی خیلی زحمت بکشید...این که یه پروژه آماده رو نگاه کنید و ازش استفاده کنید فایده نداره...
                            تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi.Faani نمایش پست ها
                              من قبلا یه پروژه واسه RFID MFRC522 با ارتباط سریال بین PC و میکرو انجام دادم...اگه همینو میخاین بگین بذارمش...

در ضمن از دل همین پست ها نتیجه گیری میشه دیگه...تا صحبتی نباشه و اطلاعاتی مبادله نشه که نمیشه به نتیجه رسید...
                              شما خودتون هم باید خیلی خیلی زحمت بکشید...این که یه پروژه آماده رو نگاه کنید و ازش استفاده کنید فایده نداره...
                              سلام
                              اگه میشه برام بفرستید
                              ممنون میشم

دیدگاه

چند روزی نبودم...بفرمایین:

MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
                                تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X