بله دوست عزیز ,البته تو این فرکانس طبق استانداردها حداکثر رنج 30 سانته ،اما شما تو انتخابتون باید بغیر از رنج موثر چند پارامتر دیگه رو هم در نظر بگیرید.شما اگه رنج 1 متر مد نظرتون هست بهتره فرکانس 433 MHZ رو انتخاب کنید البته یکی از مهمترین پارامترهایی که باید در نظر گرفت قیمت تمام شده هست و هر چقدر که فرکانس بالاتری انتخاب کنین قیمت تمام شده هم بالاتر میره.دقیقاً اطلاع ندارم اما فکر می کنم ریدر 433MHZ در حدود 300 تا 500 هزار تومن باشه که این قیمت بدرد کاربردهای عادی نمی خوره.
بله دوست عزیز ,البته تو این فرکانس طبق استانداردها حداکثر رنج 30 سانته ،اما شما تو انتخابتون باید بغیر از رنج موثر چند پارامتر دیگه رو هم در نظر بگیرید.شما اگه رنج 1 متر مد نظرتون هست بهتره فرکانس 433 MHZ رو انتخاب کنید البته یکی از مهمترین پارامترهایی که باید در نظر گرفت قیمت تمام شده هست و هر چقدر که فرکانس بالاتری انتخاب کنین قیمت تمام شده هم بالاتر میره.دقیقاً اطلاع ندارم اما فکر می کنم ریدر 433MHZ در حدود 300 تا 500 هزار تومن باشه که این قیمت بدرد کاربردهای عادی نمی خوره.
ولی من شنیده بودم فرکانس هاشون در حد کیلوهرتزه .. این که شما گفتید که میشه باند ISM
من میخواستم ببینم میشه خودمون از این دزگیر ها که در مغازه ها هست بسازیم باهاش؟
ببینید در سطح بین المللی تو هر باندی یک فرکانس خاص در نظر گرفته شده و اگه شما بخواید کار تچاری انجام بدید اجازه نخواهید داشت بغیر از این استانداردها کار کنید اما بصورت تک محصولی البته اگر توانایی طراحی و ساخت رو داشته باشید تقربیاً بدون مشکل می تونید این کارو انجام بدید اما در مورد این فرکانس ها باید بگم که تو باندهای LF :125 KHZ ,HF:13.56 MHz,VHF:433MHZ,UHF:850-930 MHZ Microwave:2.45GHz&5.8GHz تعریف شده هستن.شما اگه بخواین یه سیستم دزدگیر تعبیه کنین پارامترهای مختلفی رو باید بررسی کنین.اما تقریباً با اطمینان می تونم بگم تو سیستم های ضد سرقت فرکانسهای زیر VHF جواب نمیدن.
منظور من همین دزدگیر هایی بود که هنگام خارج کردن جنس از فروشگاه بیق بیق صدا میده (اون کارت های کوچیکی که روی محصول میچسبونند و اون دروازه این که حساس به کارت های غیر فعال نشدست ) آخه شنیده بودم قیمت این سیستم ها ملیونیه ...
بردشون هم که حدود 1 متره .
اگه بشه ساخت که عالیه . فرکانسشون مهم نیست . مهم اینه که بردشون یک متر بشه .
این قیمتی که عرض کردم مستند نیست و من هم تازه فقط قیمت ماژولش رو گفتم.
ببینید تو بحث RFID مقوله ی sulotion خیلی اهمیت داره که شامل انتخاب یه سیستم مناسب برای کاری که مشتری قصد انجامش رو داره هست.همین کاری که مد نظر شماست رو میشه تو چند فرکانس انجام داد اما مهمترین پارامتری که مسیر طراحی رو تعیین میکنه قیمت تمام شدست.در مورد ساخت هم باید بگم عملاً ساخت Reader تو فرکانس های VHF به بالا فعلاً تو ایران بدلیل نبود تکنولوژیه micro electronic امکان پذیر نیست.حتی اگه بخواید ای سی رو هم طراحی کنید و سفارش ساختش رو به خارجه بدید بازم قیمت تمام شدش از نمونه ی آمادش بیشتر خواهد شد آی سی هاش هم به این سادگی ها پیدا نمیشن .اما تو فرکانس های پایین تر یه کارهایی ارائه شده که بد هم نیستند.البته بدلایل زیادی نمیشه از فرکانس پایین تو هر کاربردی استفاده کرد.
منظور من همین دزدگیر هایی بود که هنگام خارج کردن جنس از فروشگاه بیق بیق صدا میده (اون کارت های کوچیکی که روی محصول میچسبونند و اون دروازه این که حساس به کارت های غیر فعال نشدست ) آخه شنیده بودم قیمت این سیستم ها ملیونیه ...
بردشون هم که حدود 1 متره .
اگه بشه ساخت که عالیه . فرکانسشون مهم نیست . مهم اینه که بردشون یک متر بشه .
سلام من در مورد این گیت های ضد سرقت چند وقت پیش با یکی تماس گرفتم ، بسته به نوع جنسی که می خواهی روش برچسب بزنیم ( تگ) قیمت فرق میکرد ، خلاصه به من قیمت داد بین 3 تا 5 میلیون ، 5 تومنیه میشه از تگ های برچسبی هم استفاده کرد یعنی شما روی cd تگ میچسبونین و وقتی کسی قصد داشت اون رو به امانت ببره :mrgreen: دستگاه شروع به سروصدا میکنه
دیدگاه