اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

عدم تشخیص برد esp8266 توسط ویندوز 8

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

عدم تشخیص برد esp8266 توسط ویندوز 8

با سلام و وقت بخیر من برای راه‌اندازی چیپ CH340 USB‑to‑Serial روی Windows 8 (64‑bit) با مشکل نصب درایور مواجه شده‌ام.
    در Device Manager دستگاه به صورت USB Serial Port نمایش داده می‌شود و به USB‑SERIAL CH340 تبدیل نمی‌شود و در نتیجه COM Port مناسب ایجاد نمی‌گردد.
    اگر تجربه موفق نصب این درایور روی Windows 8 را دارید یا نسخه خاصی از درایور را پیشنهاد می‌کنید، ممنون می‌شوم راهنمایی بفرمایید و در صورت امکان درایور مربوطه را در اختیارم قرار دهید.

نوشته اصلی توسط Elahehorang92 نمایش پست ها
    با سلام و وقت بخیر من برای راه‌اندازی چیپ CH340 USB‑to‑Serial روی Windows 8 (64‑bit) با مشکل نصب درایور مواجه شده‌ام.
    در Device Manager دستگاه به صورت USB Serial Port نمایش داده می‌شود و به USB‑SERIAL CH340 تبدیل نمی‌شود و در نتیجه COM Port مناسب ایجاد نمی‌گردد.
    اگر تجربه موفق نصب این درایور روی Windows 8 را دارید یا نسخه خاصی از درایور را پیشنهاد می‌کنید، ممنون می‌شوم راهنمایی بفرمایید و در صورت امکان درایور مربوطه را در اختیارم قرار دهید.
    درود بر شما،
    این نسخه ای که در پیوست قرار دادم ، درایوری هست که خودم چندین ساله دارم استفاده میکنم و روی چند سیستم با چند نسخه مختلف ویندوز بدون مشکل کار کرد.
    رمز : eca1404

CH340_Tested_ECA.zip

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

درود بر شما،
      این نسخه ای که در پیوست قرار دادم ، درایوری هست که خودم چندین ساله دارم استفاده میکنم و روی چند سیستم با چند نسخه مختلف ویندوز بدون مشکل کار کرد.

[ATTACH]n1161941[/ATTACH]
      خیلی ممنون از لطفتون

دیدگاه

درود بر شما،

سلام .من دانلود کردم اما نتونستم نصب کنم درایو را.ویندوز 10 و نسخه 64 بیتی هستم

دیدگاه

درود بر شما،

سلام ، متاسفانه نمیزاره دانلود کنم وقتی روی لینک کلیک میکنم واردسایت میشه و میگه ( Sorry, you are not authorized to view this page. For assistance contact the site administrator.​)
          اگر میشه لینک دانلودی گوگل درایوی چیزی بزارید ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hustler00 نمایش پست ها

سلام ، متاسفانه نمیزاره دانلود کنم وقتی روی لینک کلیک میکنم واردسایت میشه و میگه ( Sorry, you are not authorized to view this page. For assistance contact the site administrator.​)
            اگر میشه لینک دانلودی گوگل درایوی چیزی بزارید ممنون
            درود،
            خدمت شما

.

دیدگاه

سلام

من هم همین مشکل را داشتم و کامل بر طرف شد ، خیلی ممنونم ????
              شاد و موفق باشید

دیدگاه

برای ویندوز ۸ نسخه ۶۴ بیتی، این مشکل معمولاً به نسخه درایور CH340 و سازگاری آن با Windows 8 برمی‌گرده.
                بعضی نسخه‌های جدیدتر درایور CH34x روی Win8 درست نصب نمی‌شن یا Device Manager همچنان دستگاه رو به‌صورت USB Serial Port نمایش می‌ده.
                پیشنهاد می‌کنم قبل از نصب نسخه جدید، درایور فعلی رو از Device Manager کامل Uninstall کنید و گزینه Delete the driver software رو هم بزنید، بعد یک نسخه قدیمی‌تر و سازگار با Win8/64bit نصب کنید. برای CH340 معمولاً نسخه‌های قدیمی‌تر CH341SER گزینه مناسب‌تری برای Windows 8 هستند.
                اگر کسی تجربه موفقی با Win8 x64 داره، بهتره نسخه دقیق درایور و روش نصبش رو اعلام کنه.

دیدگاه

سلام، این مشکل معمولاً به دلیل نصب نبودن یا ناسازگاری درایور CH340 با ویندوز ۸ ایجاد می‌شود.
                  ابتدا در Device Manager بخش Ports و USB Serial را بررسی کنید. اگر CH340 با علامت زرد نمایش داده می‌شود، درایور مربوط به CH340 را حذف کرده و نسخه مناسب ویندوز ۸ (ترجیحاً 64 بیت یا 32 بیت مطابق سیستم) را دوباره نصب کنید.

بعد از نصب، سیستم را ری‌استارت کنید و در Arduino IDE از قسمت Tools > Port بررسی کنید که COM جدید شناسایی شده باشد. همچنین مطمئن شوید کابل USB قابلیت انتقال دیتا داشته باشد و فقط کابل شارژ نباشد.

اگر باز هم شناسایی نشد، یک پورت USB دیگر یا یک مبدل USB-to-Serial دیگر هم تست کنید.
                  ​

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X