اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونه برق مورد نیاز مودم منزل را در زمان قطعی برق تامین کنم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چگونه برق مورد نیاز مودم منزل را در زمان قطعی برق تامین کنم؟

نوشته اصلی توسط S.A.T نمایش پست ها
    درود بر همه عزیزان!
    الان ما برق نداریم... برقمون قطع شده...

اما بنده، mini UPS مو ساختم!
    و الان دارم حال می کنم. اگه می خواید براتون عکس بزارم.
    سلام.
    بزار ببینم
    همیشه در قلبم زنده ی استاد تحیری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pouryamb نمایش پست ها
      سلام دوستان عزیز
      من یه مودم وای فای دارم که زیرش نوشته 12v ---500mA
      روزانه حدود ۲-۳ ساعت قطعی برق داریم و میخوام در این مدت مودم کار کنه. رفتم توی سایت دیجی کالا در قسمت ups گشتم و ندونستم چی باید بخرم! اگه ممکنه یه راهنمایی کنید که چی باید بخرم که این ۲-۳ ساعت مودمم برق داشته باشه.
      ممنون
      بهتره از یک باتری 12 ولت 2 آمپر و شارژر مخصوص اون استفاده کنی به نظر من حدود 2 ساعت مودم روشنه حالا اگه مشکل یا سوالی داشتی درخدمتم

دیدگاه

سلام دوستان منم قصد ساخت این تبدیل رو دارم ولی نمیخوام از پاور بانک استفاده کنم اگه کسی از شما تونسته بسازه و قطعش کارایی خوبی داره لطفا راهنماییم کنه ممنون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آرش01 نمایش پست ها
          سلام دوستان منم قصد ساخت این تبدیل رو دارم ولی نمیخوام از پاور بانک استفاده کنم اگه کسی از شما تونسته بسازه و قطعش کارایی خوبی داره لطفا راهنماییم کنه ممنون میشم
          باسلام
          من از دوتا باتری لیتیوم یونی 6800mah ساعت بصورت موازی شده که توسط مدار افزاینده که با آیسی XL6009 ساختم استفاده کردم که تا یک ساعت نتیجه مطلوب گرفتم البته عیب این مدار اینه که میزاره باتریا تا ته خالی بشن ! ک این بشدت مضره و نباید شارژ باتری های لیتیومی کمتر از 3.2 ولت بشه . البته در منطقه ما قطعی برق بسیار کمه

دیدگاه

ممنون ازجواب دادنت، بنظرت نمیشه کاری کرد ولتاژ از3.2 کمترنشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آرش01 نمایش پست ها
              ممنون ازجواب دادنت، بنظرت نمیشه کاری کرد ولتاژ از3.2 کمترنشه؟
              چرا... مدارشو نمیدونم ولی یه تئوری دارم که هنوز خودم تست نکردم ولی بزودی قطعا تست میکنم چون برای ماشین رادیوکنترل RC که دارم روش کار میکنم قطعا نباید بزارم باتری زیر 3.2 بیاد

اونم اینکه شما ولتاژ باتری رو به یکی از پایه های آنالوگ بدید (البته چون ولتاژ زیر 5 هست اینکارو میتونید کنید اگ زیاد بود باید از تقسیم مقاومتی استفاده کنید) بعد برای میکرو تعریف کنید که اگر ولتاژ این پایه کمتر از 3.2 بود مثلا فلان قسمت برنامه رو دیگه اجرا نکن . من با آردوینو کار کردم فکنم بشه با if یا while اینکارو کرد . البته شاید جور دگ هم بشه مثل تعریف یک تابع . و یا اینکه از یک آیسی خاص استفاده کرد
              جدیدترین ویرایش توسط behzad0007; ۱۶:۲۸ ۱۳۹۷/۱۱/۳۰.

دیدگاه

سلام.میشه از برق پریز تلفن استفاده کرد؟

دیدگاه

نه. ولتاژ هنگام زنگ خوردن متفاوته و امپراژ بسیار پایینه

امیرحسین ضیا

دیدگاه

سلام
                    دوستان من یک باطری موتور سیکلت دارم چطوری اون رو به مودم wifi وصل کنم تا روشن بشه
                    ممنونم

دیدگاه

با سلام به شما. دوست عزیز. ...
                      باتری موتور شما چند ولت است .؟ .....مودم شما چند ولت است؟
                      ....آداپتور مودم چند ولت است؟ ....

دیدگاه

محض انتقال تجربه
                        مودم dlink 2750u دارم آداپتور 12 داره ولی پیش اومده خروجی پاوربانک ساده ی قبلیش بارها به حدود 5 ولت هم افت کرده بوده ولی حیوونک مثل مرد کار کرده!!!
                        با اینحال سالهاست یک پاوربانک دست ساز براش درست کردم که با ماژول تثبیت خودکار، ولتاژ خروجیش به مودم روی 12 ثابت بمونه

دیدگاه

با سلام به شما ......اگر باتری موتور ۶ ولت است
                          ....میتوانید یک دستگاه دوبرابر کننده ولتاژ درست کرده و
                          بعد از تثبیت کننده ولتاژ برای ۱۲ ولت به مودم متصل کنید......یا به قول شما حتی روی ولتاژ کمتر مثلا ۹ ولت.....به مودم وصل کنید.....یک نقشه شارژ اضطراری یا منبع تغذیه
                          بدون وقفه دارم که اگر مایل باشید برای دوستان در انجمن قرار دهم
                          تا بتوانید بدون واهمه از قطعی برق از مودم استفاده کنید....
                          شاید لازم باشد خودتان تغییراتی در آن انجام دهید
                          .....سلامت باشید
                          جدیدترین ویرایش توسط فرزاد الکترونیک; ۰۰:۱۲ ۱۴۰۰/۰۳/۰۴.

دیدگاه

سلام ولتاژ کاری مودم های adsl مختلف باهم دیگه فرق داره برای مثال ما دوتا مودم داریم یکی هوآوی و دیگری tp-link آداپتور یکیش 9 ولته و آداپتور اونیکیش 12 ولت بستگی به ولتاژ کاری مودم شما داره ولتاژ خروجی آداپتور رو بخونید یا اندازه بگیرید.اگه 12 ولت بود میتونید با باتری 12 ولتی موتور سیکلت راش بندازید و نیاز به چیز دیگه ای نداره اگه کمتر از 12 ولت بود میتونید یه مدار ساده ی دیمر با lm317 که نقشش تو اینترنت پره بسازید و ولتاژ خروجیش رو متناسب با ولتاژ ورودی مودمتون تنظیم کنید و استفاده کنید.یا اینکه برای این کار از ماژول های کاهنده و باک کانورتر کاهنده آماده استفاده کنید.حالت سوم اینه که ولتاژکاری مودمتون بیشتر از 12 ولته که بنظرم بعیده همچین چیزی در این صورت میتونید از ماژول های افزاینده استفاده کنید.موفق باشید.

دیدگاه

با یه دونه رگولاتورو ساخت مثدار ولتاژ موردنیاز مودم

دیدگاه

با سلام و احترام
                                اگر مودمتون بیشتر از یک آمپر جریان نمیکشه میتونید به کمک یک پاوربانک قوی و یک ماژول افزاینده ولتاژ در مواقع قطعی برق مودمتون رو راه بندازید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X