سلام دوستان ، من برای پروژه ی ارشدم به تعداد زیادی روتر نیاز دارم و دو تا مشکل که وجود داره اینکه اولا روتر آماده از بیرون بخوام بخرم خیلی گرون در میاد و مشکل بعدی اینه که اکثرا با برق کار میکنن و چیزی که من نیاز دارم باید با باتری کار کنه چون جای هایی که نصب میشه اصلا برق نیست . این چیزی که الان توضیح میدم اگر آماده ش جایی هست لطفا معرفی کنید و یا اگر جایی رو میشناسید که برام تهیه میکنه ( اگر لازم باشه بسازه خودش) این رو هم لطفا معرفی کنید ، من رشتم علوم کامپیوتر هست و اصلا وقت یاد گرفتن و کار کردن با این چیزا رو ندارم و قطعا کاری که میخوام انجام بدم اصلا سمت سخت افزار نیست و قسمت الگوریتم کار هست :
سنسوری که میخوام خیلی سادس & فقط کافیه سیگنال وای فای پخش کنه توی محیط با یک SSID و اصلا نه نیاز نیست که به اینترنت وصل بشه یا کسی بهش وصل بشه فقط کافیه دیگران اون سیگنال رو ببینن همین و portable باشه و نیاز به برق نداشته باشه
اگر با این مشخصات نظری دارید بفرمایید (فقط لطفا نگید برد فلان رو بگیرد با ماژول فلان ِهمونطور که گفتم نه بلدم نه کاره منه
)
و یک سوال ، ایا ریپیتر مثل این لینک که گذاشتم این کاری که من میخوام رو میکنه ؟ (لازم نیست سینگال کسی رو ریپیت کنه فقط یه سیگنالی از طرف خودش بده بیرون )
با تشکر از وقتتون
سنسوری که میخوام خیلی سادس & فقط کافیه سیگنال وای فای پخش کنه توی محیط با یک SSID و اصلا نه نیاز نیست که به اینترنت وصل بشه یا کسی بهش وصل بشه فقط کافیه دیگران اون سیگنال رو ببینن همین و portable باشه و نیاز به برق نداشته باشه
اگر با این مشخصات نظری دارید بفرمایید (فقط لطفا نگید برد فلان رو بگیرد با ماژول فلان ِهمونطور که گفتم نه بلدم نه کاره منه
)و یک سوال ، ایا ریپیتر مثل این لینک که گذاشتم این کاری که من میخوام رو میکنه ؟ (لازم نیست سینگال کسی رو ریپیت کنه فقط یه سیگنالی از طرف خودش بده بیرون )
https://www.digikala.com/product/dkp-782981/
با تشکر از وقتتون