اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ماژول های مختلف از جمله نمایشگر TFT با میکروکنترلر خام مثل Atmega32a

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی ماژول های مختلف از جمله نمایشگر TFT با میکروکنترلر خام مثل Atmega32a

سلام وقت همگی بخیر باشه

من قصد دارم پروژه هام رو از آردوینو منتقل کنم به میکروکنترلرهای خام مثل Atmega32a و Atmega16a
    ولی مشکل اینجاست که آردوینو کتابخونه هایی داره که برای اجرای پروژه ها لازمه
    میخواستم بدونم کسی اینجا تجربه و یا تخصصی در این زمینه داره که من چطور میتونم پروژه ها رو منتقل کنم به اتمل استودیو برای پروگرم کردن روی میکروکنترلرها؟

اگر دیتیل بیشتری نیاز هست ممنون میشم بپرسین ازم
    فقط خیلی فوری و ضروریه که این کار و روالش زودتر مشخص بشه که پروژه هام رو سریعتر ران کنم

پیشاپیش از همکاریتون ممنونم

نوشته اصلی توسط callmeedanial نمایش پست ها
    سلام وقت همگی بخیر باشه

من قصد دارم پروژه هام رو از آردوینو منتقل کنم به میکروکنترلرهای خام مثل Atmega32a و Atmega16a
    میخواستم بدونم کسی اینجا تجربه و یا تخصصی در این زمینه داره که من چطور میتونم پروژه ها رو منتقل کنم به اتمل استودیو برای پروگرم کردن روی میکروکنترلرها؟

فقط خیلی فوری و ضروریه که این کار و روالش زودتر مشخص بشه که پروژه هام رو سریعتر ران کنم

با سلام و خسته نباشید ،
    به نظرم این لینک کمک کننده باشه :
    تبدیل کتابخانه های CPP آردوینو به C برای AVR - سیسوگ
    باز خوبه شما با AVR کار میکنید ، برای پروژه های شخصی خودم که اکثرا با STM8 هستن ، مجبور میشم بیشتر کتابخانه ها رو خودم بنویسم.

دیدگاه

سلام شماهم خسته نباشید

خیلی ممنونم از شما
      یعنی باید کتابخونه هاشو دانلود کنم خودم ترجمه کنم و استفاده کنم؟ راهی نیست که این فرایند خودکار انجام بشه؟

دیدگاه

سلام وقت همگی بخیر باشه

با سلام و احترام
        ویدیوی زیر را مشاهده کنید، در اون توضیح میده که چجوری میتونید روی ATMEGA16/32 بوت لودر بریزید و در همون IDE آردوینو آنها را پروگرام کنید.

موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها

با سلام و احترام
          ویدیوی زیر را مشاهده کنید، در اون توضیح میده که چجوری میتونید روی ATMEGA16/32 بوت لودر بریزید و در همون IDE آردوینو آنها را پروگرام کنید.

موفق باشید.

خیلی ممنونم از شما
          مشکل اینه که پروگرمر من از نوع usbasp هست و ظاهرا فریمورش قدیمیه و ارتباط نمیتونه بگیره با نرم افزار آردوینو

دیدگاه

خیلی ممنونم از شما
            مشکل اینه که پروگرمر من از نوع usbasp هست و ظاهرا فریمورش قدیمیه و ارتباط نمیتونه بگیره با نرم افزار آردوینو
            باسلام
            نیازی به ارتباط با IDE آردوینو نیست. شما کدتون رو تو آردوینو بنویسید و بجای آپلود، کامپایل رو بزنید تا کامپایل بشه.
            حالا به پوشه temp ویندوز موجود در درایو C برید. داخلش چندتا فولدر هست یکی از فولدرها مربوط به اردوینو هست داخلش وقتی کامپایل میکنید 2 فایل هگز تولید میشه یکی بدون بوتلودر و دیگری با بوتلودر . فایل hex همنام با فایل آردوینوino خودتون رو (با یا بدون بوتلودر) بردارید و با progisp و usbasp روی میکروتون پروگرم کنید.

ضمنا تیک گزینه Changed Down تو ProgISP رو هم اگر بزنید هرموقع کدتون رو کامپایل کردید فایل هگز اتومات روی میکرو ریخته میشه (قبلش باید یکبار فایل رو انتخاب کنید)
            تنظیم فیوزبیت فراموش نشه.
            موفق باشید
            *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

خیلی ممنون از راهنمایی تون لطف کردین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X