اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول LCD 3.2 به همراه تاچ اسکرین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماژول LCD 3.2 به همراه تاچ اسکرین

سلام . کسی از اساتید هست که ماژول 3.2 واید رو راه انداخته باشه؟
    http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%AD%D8%...%8C%D9%86.html
    آره حتما میگین این که یک مثال هم داره و خیلی راحته.
    راه اندازیش خیلی هم راحته ولی مشکل اینه که و قتی میخوای یک تعداد کمی پیکسل رو مقدار دهی کنی اصلا درست کار نمیکنه.
    یک چیز جالبه دیگه اینکه وقتی مثلا یک پیکسل رو روشن میکنی کار نمیکنه ولی وفتی همون تابع رو 10 12 بار تو یک حلقه بدون تغییر آدرس پیکسل صدا میزنی انوقته که کار میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
    کسی هست با این ال سی دی کار کرده باشه.؟چند روزه حسابی کلافم کرده.
    چیپست کنترلی هم HX8352B این هست.بدبختی اینکه یک دیتا شیت درست درمونم براش پیدا نمیشه که کامل همه رجیستراشو داده باشه.

دیدگاه

کسی نیست جواب رو بدونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دیدگاه

لام دوستعزیزمنامروز به دستم رسیدهاین ال سی دی اینم دیتا شیتش.
        [دبتاشیت چیپست][/http://aitendo3.sakura.ne.jp/aitendo_data/product_img/lcd/tft2/4LCD/32_8352/HX8352-B01_T_DS_preliminary_v01_090706_TCL.pdf]
        [دیتاشیت تاچ][ftp://imall.iteadstudio.com/LCD_Panel/IM120905004/DS_XPT2046.pdf]
        اگر کتابخونه براش پیداردی یا نوشتی به منم بگو مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahanb
          آقای بلورچیان من بالاخره ال سی دی رو راه انداختم با کلی تلاش ولی نه با هدر شما!
          هدر شما یه مشکل بزرگ داره!!! این فایل پروژه ای که گذاشتید مال همون هدر latch دار بود و کانفیگ پایه هایی که گذاشتید تا lcd.h میره ولی در داخل lcd.c که هدر اصلی است پایه ها جدا و جور دیگه ای کانفیگ شده و طبیعی که کار نکنه و غلط باشه! و کاملا سر کاریه! لطفا تصحیحش کنید زودتر!!
          اینم برنامه من:
          http://upload.avrmp.ir/uploads/13242283941.rar
          سلام
          من خیلی وقته دارم تلاش میکنم که lcd رو راه بندازم اما نشده
          به نظرم برنامه هم مشکل داره توی قسمت init چون توی شرط ها کد برگشتی lcd درست نیست وقتی هم درستش میکنم برای کامپایل 30 تا خطای که تو فایل core میده
          برنامه بالا هم دانلود نمیشه
          کسی برای lpc1768 صددرصد تست کرده؟
          اگه میشه یه فایل تست شده من بذارید

دیدگاه

سلام بر تمام اساتید
            من ماژول ال سی دی 3.2 رو با هدر برد 1768 گرفتم یه مثال برای راه اندازی ال سی دی هم از انجمن دانلود کردم و پروگرم کردم :cry: صفحه ال سی دی همش سفیده :eek:!!!!!!! خواهش میکنم اگه کسی راه اندازیشو بلده به منم بگه
            راه اندازیش برام خیلییییییییییییییییییی مهمه! :angry: :angry: :angry: :cry2:

دیدگاه

سلام بر تمام اساتید
              من ماژول ال سی دی 3.2 رو با هدر برد 1768 گرفتم یه مثال برای راه اندازی ال سی دی هم از انجمن دانلود کردم و پروگرم کردم :cry: صفحه ال سی دی همش سفیده :eek:!!!!!!! خواهش میکنم اگه کسی راه اندازیشو بلده به منم بگه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فتحی24
                سلام بر تمام اساتید
                سلام
                منم همین مشکل رو دارم با این تفاوت که همه نوع برنامه ای رو امتحان کردم و جواب نداده
                تا این حد میدونم که برنامه ی خود سایت رو که روی 1768 ریختم کد های پیکربندی رو اجرا میکنه (با led چک کردم) یعنی 0x8989 از طرف lcd برمیگرده
                برنامه ی اصلی هم اجرا میشه و اخرین دیتایی که رو پایه های lcd هست با برنامه یکی هست
                اتصالات هم باید درست باشه که تا اینا رو اجرا میکنه
                کسی نیست تکلیف مارو مشخص کنه که lcd خرابه یا مشکل بازم از برنامست؟

دیدگاه

با عرض سلام خدمت دوستان.
                  کسی از دوستان میدونه ک چ طور میشه متن فارسی رو به کد hex برای نمایش روی lcd تبدیل کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Sara_R
                    با عرض سلام خدمت دوستان.
                    کسی از دوستان میدونه ک چ طور میشه متن فارسی رو به کد hex برای نمایش روی lcd تبدیل کرد؟
                    سلام
                    اول متنن تو تو یه notpade بنویس بعد به صورت یونی کد ذخیره کن. حالا اون فایل رو با نرم افزار Hex Workshop Hex Editor باز کن. برو تو قسمت file و گزینه export بزن و ب صورت c source ذخیره کن. البته باید دو بایت اول رو حذف کنی( 0xFF,0xFE ) و دو بایت صفر به آخر اون اضافه کنی(0x00,0x00).
                    یه سرچ کوچیک بزنی نرم افزار HEX Worhshop پیدا میکنی.

دیدگاه

بسیار بسیار ممنون از پاسخ شما. :applause: :applause:
                      خیلی احتیاج داشتم.

دیدگاه

سلام
                        نرم افزار BMP2h که خودم درستش کردم و با منوی کاملا فارسی و پشتیبانی از فرمت JPEG:

دانلود

تازه توی خروجیش که h یا c هست دو بایت برای اندازه x و y تصویر درست میکنه و لازم نیشت خودمون اضافه کنیم.

این هم یه تصویر از محیط نرم افزار:

چون این مدل lcd رنگ های قرمز و آبی اون برعکسه باید تیک گزینه ((معکوس کردن قرمز و آبی)) را بزنید نا تصویر با رنگ های طبیعی نمایش داده شود.
                        معیار واقعی بودن تصمیم، آن است که دست به عمل بزنیم.

دیدگاه

بسیار عالی

دیدگاه

سلام دوستان عزیز

من چند تا سوال دارم در مورد این LCD، دوستان من هنوز LCD رو خریدم میشه لطفا یکی به من ابعاد رو به سانتی متر بگه؟ آخه من یه باکسی دارم که جای LCD داره و برای این باکس دنیال LCD با ابعاد مناسب می گردم.
                            و سوال بعدی اینکه آیا امکان راه اندازی این LCD با میکروهای AVR سری Atmega هم هست؟ آیا محدودیت خاصی برامون ایجاد می کنه AVR ؟

آیا کتابخونه راه اندازی این LCD برای AVR هم نوشته شده؟

با سپاس از پاسخ شما
                            همیشه بزرگوار تر از آن باشید که برنجید
                            و نجیب تر از آن باشید که برنجانید!

دیدگاه

یه سوال از محضر اساتید محترم داشتم.
                              در راه اندازی این ال سی دی با LPC1768 من یک تصویر را به صورت بیت به بیت خوانده و بر روی پیکسل های ال سی دی نمایش می دم و مشکلی نیست فقط بحثی که وجود داره اینه که زمان زیادی برای نمایش حتی در سرعت 100 مگ سپری میشه و تصویر نمایش داده می شه. خواستم بدونم آیا این ال سی دی یه رم پر سرعت یا چیز مشابهی نداره اول اطلاعات رو داخلش بریزیم و در حین به کاربر یه لودینگ نشون بدیم و در مرحله بعد به صورت خیلی سریع تصویر رو روی صفحه نمایش بدیم؟ یا کلا راهی هست بشه تصویر رو سریع نشون داد؟
                              از تابع write_pic_fast نمی خوام استفاده کنم چون به کارم نمیاد.
                              ممنون :agree:
                              STM32 واقعا یه چیز دیگه است...

دیدگاه

سلام
                                من تابع نمایش تصویر این lcd رو ویرایش کردم و تمام تصاویر رو چه اندازه صفحه و چه کوچک تر از اندازه صفحه به صورت بلوکی و با سرعت بسیار بالا نمایش میده!!!!!!
                                اینم تابع اون:
                                [code=c]void tftlcd_show_picture(short x0,short y0,const unsigned short *image)
                                {
                                u32 n,j;
                                short x1,y1;
                                int X;
                                x1=(x0+image[0])-1;
                                y1=(y0+image[1])-1;

X=x0 | (x1<<8);

wr_reg(0x44, X);
                                wr_reg(0x45, y0);
                                wr_reg(0x46, y1);

tftlcd_set_cursor(x0,y0);
                                LCD_CS(0)
                                LCD_WriteRAM_Prepare();
                                wr_dat_start();
                                n=(u32)(y1-y0+1)*(x1-x0+1)-1;
                                for(j=0;j<=n;j++)
                                wr_dat_only(image[j+2]);

wr_reg(0x44, 0xEF00);
                                wr_reg(0x45, 0x0000);
                                wr_reg(0x46, 0x013F);
                                }[/code]

سرعتش خیلی بالاست.کافیه تا این تابع رو به جای تابع نمایش تصویر جایگزین کنید!!!
                                چگونگی کار این تابع هم به این صورته که با توجه به مکان نمایش تصویر و اندازه اون تصویر مختصات شروع و پایان اون تصویر رو به lcd
                                میفرسته و بعد با یه دستور پشت سر هم رنگ ها رو ارسال می کنه!!!
                                تشکر فراموش نشه!!!
                                معیار واقعی بودن تصمیم، آن است که دست به عمل بزنیم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X