اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اخطار بالارفتن دمای آب خودرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اخطار بالارفتن دمای آب خودرو

سلام. دنبال ماژولی هستم که وصلش کنم به ماشینم تا اگر دما داشت میرفت بالا الارم بده، ماشینم ال 90
    ​​برای پیشگیری میخوام استفاده کنم لطفا یک ماژول مناسب معرفی کنید طریقه نصب سنسورش هم توضیح بدید که سنسورش دقیقا کجا و چجوری وصل میشه

سلام
    وقت بخیر

نوشته اصلی توسط Abp1990 نمایش پست ها
    سلام. دنبال ماژولی هستم که وصلش کنم به ماشینم تا اگر دما داشت میرفت بالا الارم بده، ماشینم ال 90
    ​​برای پیشگیری میخوام استفاده کنم لطفا یک ماژول مناسب معرفی کنید طریقه نصب سنسورش هم توضیح بدید که سنسورش دقیقا کجا و چجوری وصل میشه
    دلیل این نیاز دقیقا چیه ؟

چون در ال 90 و سایر خودروهای امروزی ، هم ای سی یو ، دمای موتور رو از طریق سنسور حرارت نصب شده روی مسیر آب در بدنه سر سیلندر ، تحت نظر داره و در زمان مناسب ، فن رو روشن میکنه ، هم در صفحه کیلومتر ، نمایشگرش وجود داره !

05-01-27

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Abp1990 نمایش پست ها
      درود.
      اگر واقعا قصدتون محافظت از ماشین هست ماژول ها زیاد اطمینان و دقت بالایی ندارند.ماژول ها بیشتر جنبه ازمایشگاهی دارن.
      بهترین و ایمن ترین و با دوام ترین حالت استفاده از دماسنج صنعتی
      مدل ۱۲ ولت هم دارد این سایت لینک
      .

ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X