اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

RFID

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

RFID

salam
    bebaKhshid emkane type farsi nabud
    man maghale rfid dakhele sito khundam chanta soal daram
    1-mage az reader jahate module kardan estefade nemikonan ,pas chetor mitune barchasbo program kone
    2-age bekham rimute dar besazam va tedade mashinha masalan 10 ta bashe ,bayad 10 ta barchasb begiram ke ba reader mojud kar kone va header codhaye motefavet dashte bashe
    MAMNUN MISHAM RAHNAMAEI ****D

پاسخ : RFID

دوست عزیز برچسب پروگرم نمیشه هنگامی که تغذیه از طریق امواج برقرار میشه آی دی مربوطه به خودشو که توسط کارخونه بهش اختصاص داده شده رو بصورت مدوله شده برای ریدر میفرسته.

دیدگاه

سلام دوستان عزیز من البته درست نیست در جلوی اساتیدی مثل شما حرف بزنم ولی این حرفی که گفتین برچسب پروگرام نویشه این درست نیست

چون ما چند چور تگ RFIDداریم یکی only read و یکی دیگه هم read/writeکه فقط یک بار نوشته میشه "تا وان جایی که من اطلاع دارم"

پس با این حساب شما میتونین علاوه بر ریدر یک رایتر نیز داشته باشین ولی رایتر کمتر پیدا میشه ولی وجود داره

که اگه اشتباه نکنم علاوه بر تفاوت ها در رایتر و ریدر وجود یا عدم وجود باتری داخلی نیز هست(یعنی تگ ها یا پسیو هستند یا اکتیو)

با تشکر

دیدگاه

سلام
        با عرض معذرت از دوستان
        و تشکر از جواب های خوبشون.
        یه نکته هم اضافه کنم :
        کلا دو نوع تگ tag داریم : فعال و غیر فعال passive and active
        که همونطوری که بچه ها گفتن، اگه داخی کارت، از تغذیه مثل باتری استفاده شه، از نوع فعال هستن و بعد از برقراری ارتباط با ریدر reader داده هاشونو ارسال میکنن. بزرگترین مزیت این کارتها اینه که برد بالایی دارن، چون تغذیه دارن و از تغذیشون استفاده میکنن برای افزایش برد ارسال. نوع دیگه که غیر فعال هستن، تحت مدار ریدر بایاس میشن و در واقع انرژیشونو از امواج الکترومغناطیسی که فرستنده میفرسته میگیرن.
        همچنین از نظر ذخیره و بازیابی اطلاعات، مدل های مختلفی دارن :
        بعضی ها فقط خواندنی اند
        بعضی هم خواندنی هم نوشتی اند
        اما چیزی که در همه شون ثابته اینه که "هرکدومشون یه کد منحصر بفرد دارن" برای خودشون و این کدها از 32 بیت تا 64 بیت بسته به نوع کارت متغیره.
        همچنین کارتها اطلاعات دیگه ای علاوه بر کد اختصاصی که دارن، در خودشون ذخیره میکنن. مثلا یکی از اونها "اطلاعات سازنده" ست.
        اون کارتهایی که قابلیت نوشتن دارن، از نظر حجم حافظه متفاوتن: 256 بایت تا 16 کیلوبایت (طبق آخرین چیزی که دیده بودم)
        برای اطلاعات بیشتر سایت زیر رو نگاه کن اطلاعات جامعی دستت میاد :
        http://www.rfidtags.com/
        موفق باشی ...

1: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و ...
        2: دانش بهتره یا ثروت؟ بدون شعور هیچکدوم!
        3: دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای *** فرشته‌ات به دو دست دعا نگه دارد (حافظ)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X