من میخوام یه فرستنده اف ام در حد بیست یا سی کیلومتر برد درست کنم باید چیکار کنم؟ :redface:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
فرستنده اف ام
Collapse
X
-
پاسخ : فرستنده اف ام
ممنون
من برای داخل شهر میخوام اگه امکان داشته باشه میخوام که قابل تنظیم رو هر یک از محدوده های فرکانسی 88-108 باشه اگر هم امکانش نباشه یه کانال آزاد راستش من رشتم الکترونیکه و در مورد درسای دانشگاه هم که میدونید مخابراتش خیلی ربطی نداره من روی چنیدن فرستنده کار کردم ولی به جواب نرسیدم من میخوام در مورد فرستنده ها شروع کنم و با هشون آشنا بشم و کار کنم تا بتونم خودم طراحیشون کنم البته به کمک شما دوستای عز یز و خوبم مخصوصاً آقای امیر عباس عزیزی :redface: کمکم می کنید؟ :rolleyes: از همگیتون ممنونم :smile:
دیدگاه
-
اول از همه باید مجوز بگیری.نوشته اصلی توسط amir.sabaghianممنون
من برای داخل شهر میخوام اگه امکان داشته باشه میخوام که قابل تنظیم رو هر یک از محدوده های فرکانسی 88-108 باشه اگر هم امکانش نباشه یه کانال آزاد راستش من رشتم الکترونیکه و در مورد درسای دانشگاه هم که میدونید مخابراتش خیلی ربطی نداره من روی چنیدن فرستنده کار کردم ولی به جواب نرسیدم من میخوام در مورد فرستنده ها شروع کنم و با هشون آشنا بشم و کار کنم تا بتونم خودم طراحیشون کنم البته به کمک شما دوستای عز یز و خوبم مخصوصاً آقای امیر عباس عزیزی :redface: کمکم می کنید؟ :rolleyes: از همگیتون ممنونم :smile:
دوم باید پول زیادی خرج کنی.
بهتره یک گوشی موبایل بخری با یک سیمکارت ایرانسل 5 هزار تومنی.
دلا یاران سه قسمند ار بدانی
زبانی اند و نانی اند و جانی
به نانی نان بده از در برانش
محبت کن به یاران زبانی
و لیکن یار جانی را به دست آر
به جانش جان بده تا می توانی
دیدگاه
-
سلام به دوستان این تاپیک به روز نیست ولی چون موضوع مهمی را مطرح کردن به نظر م بهتره بیشتر و تخصصی تر مورد بحث قرار بگیره .
در بیشتر دیتا شیت های ترانزیستورهای فرکانسی مدار کاربردی هم وجود داره
به نظرم بهتر برای شروع طراحی ترانزیستورهای 2N3553 و 2SC1972 را در بازار خریداری کنید و روی مدارات کار کنید
و طبقه آخر را از 2 عدد 2SC1972 به طور موازی البته نه اون موازی که فکر میکنید استفاده کنید--------------------------- --------------------------
دیدگاه
-
سلام.نوشته اصلی توسط amir.sabaghianمن میخوام یه فرستنده اف ام در حد بیست یا سی کیلومتر برد درست کنم باید چیکار کنم؟ :redface:
این که تصمیم به ساخت و یا راه اندازی یک فرستنده اف ام با برد 30 کیلومتر کردید به خودی خود ایرادی نداره ، ولی اگر بخوام به عنوان یک دوست به شما پیشنهادی داشته باشم به شما میگم که اگر در این موارد سلسله مراتب را رعایت کنید بهتر هست . منظورم این هست که مثلا ً بهتر است شما اول یک فرستنده اف ام با برد یک کیلومتر بسازید اگر موفق شدید و به جزئیات و مشکلات طراحی و یا راه اندازی همچین پروژه هایی واقف شدید اون موقع می تونید تصمیم به ساخت فرستنده های با برد 30 کیلومتر و بیشتر بگیرید . :smile:
خدایا هر چقدر دوست داری از عمر من کم کن و به طول عمر پدر و مادرم اضافه کن...
دیدگاه

oo:

دیدگاه