اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

GPS

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : GPS

با سلام خدمت دوستان عزیز

من چیزی را میخواهم که فقط و فقط بتوانم از طریق اینترنت موقعیتش را پیدا کنم همین و بس حالا شما چه پیشنهادب را دارید؟؟؟

آنچه به پروردگار مدیونیم دوست داشتن دیگران است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط payaimen
      اگه تلفیق gsm/gprs به همراه gps رو میخواهید من sim548c رو پیشنهاد میدم البته میتونید از sim508 هم استفاده کنید.
      http://www.microchip.ua/simcom/GSM-GPRS-GPS/Release%20Notes%20Firmware/Spansion/1604B03SIM548C32_SPANSION.pdf
      http://www.compile-it.com/simcom/SIM548/SIM548_HD_V1.01.pdf
      http://www.mt-system.ru/documents/sim508_hd_v2.06.pdf
      و برای استفاده از gps تنها میتونید از ts3310 استفاده کنید در ضمن من یه آنتن هم برای اون گرفتم که خیلی جالبه سعی میکنن کاتالوگ اونو رو هم قرار بدم

http://www.v-sun.cc/asp_bin/down_list/20081992056330.pdf

همونطور که گفتم من این ماژول ها رو با قیمت خیلی عالی وارد کردم ( که قابل مقایسه با قیمت بازار تهران نیست)و تعدادی از اونها رو توی پروژه های شرکت استفاده کردیم و تعدادی رو در اختیار دوستان در شهرهای مختلف فرستادم ولی نمیدونم دادن قیمت در فروم خلاف مقررات هست یا نه اگر مدیران اجازه بدن چشم وگرنه میتونید از طریق میل یا پیام خصوصی اقدام کنید
      با تشکر
      سلام
      دوست عزیز ممنون از اطلاعاتی که دادی. خودت این ماژول را راه انداختی؟؟ راه اندازی اون چطوریه؟؟ چطوری می شه مد Gps,gprs,gsm را انتخاب کرد؟؟؟ شکل این ماژول را میشه بزاری و در مورد راه اندازی اون بیشتر توضیح بدی؟؟؟

دیدگاه

من از LOCOSYS LS20022 استفاده کردم که خروجی rs232 داره و هر ثانیه 11 خط اطلاعات میفرسته که مربوط به 8 مد مختلف مورد استفاده در جی پی اس هاست و از استاندارد NMEA استفاده میکنه.
        پیغامهایی که میفرسته به شکل زیره:
        $GPGGA,053740.000,2503.6319,N,12136.0099,E,1,08,1. 1,63.8,M,15.2,M,,0000*64
        که تو دیتاشیتش توضیح داده. میتونی تو برنامه نویسیت بخشهای مختلف رو که بین " ، " قرار داره جدا کنی و هر جور که میخوای استفاده کنی. ضمنا اگه یه سرچ کنی توضیحات خوبی تو همین سایت پیدا میکنی.

ولی اگه استفاده صنعتی داری من پیشنهاد میکنم از ماژولهای آماده بازار استفاده کنی که دوستامون قبلا معرفی کردن
        استفاده راحت از رپیدشیر و مگاپلود و سایر سرورها
        http://rapidbaz.com/from/26877

دیدگاه

کدوم رو میگید ts3310 رو یا sim548?

دیدگاه

سلام دوستان عزیز

ببخشید که دیر جواب میدم. اینروزا خیلی گرفتارم
            ضمنا اگه جواب پیغام خصوصی شما رو اینجا میدم بازهم ببخشید. هم صفحه پاسخ نمیومد و هم تعداد ایمیلها خیلی زیاد بود. انگار خیلیها به جی پی اس علاقمند شدن.
            همونطور که گفتم من از LOCOSYS LS20022 استفاده کردم که خروجی rs232 میده و استفاده از اون خیلی راحته . البته شما میتونی از هر ماژولی استفاده کنی.
            پیغامهایی که میفرسته باین شکل هست:
            $GPGGA,053740.000,2503.6319,N,12136.0099,E,1,08,1. 1,63.8,M,15.2,M,,0000*64
            که هر ثانیه چند بار با فرمتهای مختلف میفرسته. هر عدد یا حرف یه چیز رو برا شما معرفی میکنه مثل تاریخ، ساعت، طول و عرض، سرعت به کیلومت و گره ، ارتفاع و غیره که همه تو دیتاشیت ماژول کاملا توضیح داده شدن.

شما هیچ شماتیک خاصی برای استفاده نیاز نداری. براحتی خروجی ماژول رو به max232 میدی و به میکرو (که من از atmega32 استفاده کردم)
            برنامه نویسی هم خیلی راحته. شما از روی حروف اول هر خط از اطلاعاتت میتونی بفهمی که اطلاعات اون خط چی هست و از روی دیتا شیت ماژولت متوجه میشی که مثلا عدد اول چیه ، عدد دوم چیه و تا آخر. ضمنا همه هم از نوع استرینگ هستن.
            من تو برنامه نویسیش اول کل ورودی های یک ثانیه رو وارد هشت تا متغییر بلند میکردم و بعد هرکودوم رو که میخواستم بخونم باین صورت عمل میکردم
            حروف رو یکی یکی به یک متغیر اضافه میکردم تا به "،" برسم . وقتی به این کاراکتر میرسید برنامه متغیر رو عوض میکرد و از اون ببعد رو وارد متغییر بعدی میکرد و این کار رو ادامه میدادم تا به کاراکتر آخر برسم. کار خیلی راحتیه و البته شما میتونی روش خودت رو برای جدا کردن اونا بکار ببری
            از اونجا که این کار رو یکی دو سال پیش انجام دادم متاسفانه فایل برنامه رو که به بسکام بود پیدا نکردم اما فایل هگزش رو پیدا کردم.
            با اینکه میدونم همه استاد الکترونیکین و یه مهندس عمران چندان نمیتونه بهتون کمک کنه اما با این وجود باز هم اگه بخواین با شماتیک براتون ایمیل کنم خودتون پ کنین.

دیدگاه

سلام دوستان یه جا شنیدم که نرم افزار هست که از طریق سریال اطلاعات رو از gps میگیره و کروکی محل رو نشون میده به همراه سرعت و ارتفاع و طول جغرافیایی gps
              البته میگن نقشش مال سال 85 هست
              هر چی سرچ کردم نبود
              کسی اطلاعاتی داره در این مورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ooo ooo ooo ooo ooo
              علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omega_adiban
                سلام دوستان یه جا شنیدم که نرم افزار هست که از طریق سریال اطلاعات رو از gps میگیره و کروکی محل رو نشون میده به همراه سرعت و ارتفاع و طول جغرافیایی gps
                البته میگن نقشش مال سال 85 هست
                هر چی سرچ کردم نبود
                کسی اطلاعاتی داره در این مورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ooo ooo ooo ooo ooo
                google earth این کارو میکنه

دیدگاه

اره دوست عزیز این رو میدونم
                  ولی من میخوام یه چیزی داشته باشم که بتونم تحت windows cs روی arm نصب کنم و بتونم با glc نمایشش بدم

یا حد اقل رو لینوکس
                  پس باید دارای گرافیک پایین و مخصوص این کار باشه
                  علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

سلام

از این GPS ها بازم دارین ؟

به جز Google Earth نرم افزار دیگه ای هم هست که بشه باهاش این سریالها رو دریافت کرد ؟

دیدگاه

سلام

در Google Earth شما با دادن X-Y محل خودتون که قبلا توسط گیرنده بدست آوردید میتونید اون
                      مکان رو ببینید .
                      مثلا در حیاط منزل خودتون توسط ماژول GPS مختصاتی رو بدست میاورید و بعد با وارد کردن اون
                      اعداد در Google Earth میتونید منزل خودتون رو از بالا مشاهده کنید .

حالا اگه کسی خارج از محدوده شما باشه باید بطریقی اون اعداد رو به شما انتقال بده که شما
                      هم بتونید اونها رو وارد اینترنت کنید . که اینکار یا توسط موبایل (GSM) انجام میشه یا مدارات
                      رادیویی (فرستنده و گیرنده) .
                      در ایران بعلت نداشتن ماهواره خصوص برای تعیین موقعیت هیچ شرکتی هم سرویس نمیده و
                      فقط از طریق مواردی که در بالا نوشتم امکان پذیره .

دیدگاه

سلام

میخواستم 1 نفر رو که بهش دسترسی دارم کنترل کنم و ببینم کجاست . البته از راه دور ( تقریبأ توی ایران ) یا اگه نشد ( از کرج تا تهران )

باید چیکار کنم ؟

GPSی که استفاده میکنم باید کوچیک باشه بتونم بچسبونم به گوشی طرف یا بلاخره یه جوری بچسبونم بهش .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X