اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالی در مورد ماژول های فرستنده و گیرنده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

.

سلام

نه بابا چرا بی خیال ؟ برد های گیرنده code learning آماده در مغازه های جمهوری هست . میتونید بخرید
    و استفاده کنید . من خودم هم دنبال برنامش هستم ولی هنوز پیدا نکردم. نوشتنش هم هزینه زیادی داره.
    بهتره همون آمادشو بخریم .

دیدگاه

پاسخ : سوالی در مورد ماژول های فرستنده و گیرنده

سلام
      میشه اطلاعات بیشتری بدید؟؟
      کی داره؟ چنده ؟ اگه بخوام یه فرستنده گیرنده 6 کانال بسازم دقیقاً چه چیزهایی باید تهیه کنم ؟؟؟
      البته من ریموت آماده نمیخوام چون باید به سبک وسلیقه خودم و در جعبه خواص طراحی بشه اما یه جور ماژول با کارایی که فرمودید در 6 کانال
      من از Pt2262 استفاده میکردم که قسمت rf یه کم اذیتم میکرد . بعد که فهمیدم ماژول آماده هست داشتم دنبال ماژولی میگشتم که ارزون باشه و بردش هم حداقل 100 متر باشه چون من برای چرثقیلهای صنعتی میخوام برد واسم مهمه. تا اینکه این پست رو دیدم و تصمیم گرفتم سیستم کارو کلاً عوض کنم.
      حالا شما چی پیشنهاد میکنید؟؟
      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

.

سلام

گیرنده های code learning که برای encoder های سری PT برنامه نویسی شده باشند زیاد است . میتونید سری
        به کوچه آلیک و فروشگاه های نیو کیت و نور بزنید . پشت ویترین تبلیغ این گیرنده ها رو زده است .
        این گیرنده ها بوسیله تعداد کلید هایی که ذخیره میکنن شناخته میشوند . مثلا فرض کن پارکینگ یک پارتمان 45 عدد
        ماشین جا میشه . برای باز کردن درب پارکینگ 45 عدد ریموت به راننده ها داده میشه و کدهای اونها رو داخل این گیرنده
        SAVE میکنند و هیچ موقع هم اشتباهی پیش نمیاد .
        -
        اگه گیرنده درست و حسابی میخواهی باید از خارج تهیه کنی که با برنامه نویسی دقیقی که براشون نوشتن همه نوع ENCODER
        رو ساپورت میکنند . برنامه های ایرانی کمی گیج میزنند . لینک زیر رو ملاحظه بفرمایید و در صورت تمایل باهاشون مکاتبه کنید :

http://www.nice-tech.cn

دیدگاه

سلام
          نمیدونم درست فهمیدم یا نه اما من اینطور متوجه شدم که این گیرنده ها یونیورسال هستند و تقریباً همه decoder هارو ساپورت میکنند. یعنی مثل ویندوز که یه سری درایورها رو تو خودش داره این هم یه سری encodr براش تعریف شده که در مقابل اونها decoder مربوط به خودش رو فعال میکنه.اگه درسته 3 تا سوال پیش میاد:
          1 این گیرنده از کجا میفهمه من کدوم کد رو میخوام؟؟ یعنی فرض کنید من همون 2262 رو دارم که پایه x رو به مثبت وصل کردم این گیرنده چه طوری میفهمه که این کد منه و با بقیه کدها کار نمیکنه ؟باید اون برنامه رو دست کاری کنیم؟؟ پایه ای برای کد داره؟؟
          2 تکلیف برد rf فرستنده چیه؟؟ اونم باید از هر نظر با گیرنده ست باشه. آیا فرستنده گیرنده رو با هم میفروشند؟؟
          3 از کجا بدونیم چه ای سی هایی رو ساپورت میکنه؟؟
          ببخشید دیگه من کم تجربه ام اگه سوالاتم مبتدی بود.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

.

سلام

ببین بخش RF که همون فرستنده و گیرنده هستند که آماده وجود داره و با هم مچ هستند. فقط میمونه ارسال و دریافت
            کدها . که آی سی ENCODER ارسال میکنه و میکروکنترلر تو خودش SAVE میکنه . دفعات بعد هر کدی که وارد شد رو
            با همه کدهای ذخیره شدش مقایسه میکنه و هر کدوم که مشابه بود خروجی مربوط به اون رو فعال میکنه.
            -
            همه این کارها توسط برنامه نویسی انجام میگیره . فقط باید برای بار اول همه ریموت ها رو به میکروکنترلر گیرنده بشناسونی
            تا دفعات بعد فقط اونها رو با کدهای ورودی مقایسه کنه . ممکنه از یک ریموت فقط یک کلیدش استفاده بشه و از یکی دیگه 4 تا
            کلیدش استفاده بشه . میکروکنترلر بصورت مالتی پلکس میتونه ده ها خروجی بیرون بده که باهاش رله یا وسیله ای رو فعال کرد .
            نمیدونم چطوری بگم این از ساده ترین وابتدایی ترین مسایل مخابراتیه .دیگه ببخشید همینقدر بلدم.
            -
            در مورد ساپورت آی سی ها اگه لینک بالا رو دیده و خونده باشی نوع ENCODER ها رو نوشته . یعنی همه فروشنده ها میگن
            که برنامشون چه قطعاتی رو ساپورت میکنه. اگه نگن که همه به مشکل برمیخورن .

دیدگاه

.

سلام

راستی یادم رفت بگم نمونه یک گیرنده با CODE LEARNING در فروشگاه سایت هست که میتونی بخری .
              ظاهرا 4 کاناله هستش و با PT ها کار میکنه .

http://eca.ir/partshop/product_reviews_info.php?products_id=62&review s_id=4&osCsid=4f24a23402791c507e477d7a8ddd8a5f

دیدگاه

سلام
                ببینید من درست متوجه شدم؟:
                ماژول rf ما از همین معمولیهاست درسته؟
                ما فرستنده مون هر ای سی میتونه باشه فقط کافیه توی گیرنده یه میکرو داشته باشیم که این فرستنده براش تعریف شده باشه.مثلا من اگه بخوام با hcs300 یه 6 کانال بسازم میتونم در گیرنده یه میکرو بزارم که ابتدا 6 فرکانس مختلف که از فرستنده دریافت میشه رو در حافظه ثبت کنه و بعداً فرکانسهای دریافتی رو با حافظه مقایسه کنه اگه درست بود طبق دستور کار کنه و اگرنه هیچ عکس العملی نشون نده.یه همچین چیزی میشه؟؟

دیدگاه

.

سلام

اگه نمیخواهی خودتو درگیر code learning و هزینه زیاد بکنی لینک زیر رو نگاه کن .
                  یک ریموت کنترل 6 کاناله که فقط کافی دو عدد ماژول فرستنده و گیرنده بخری و آی سی های میکروکنترلر رو
                  بهش متصل کنی . ما داریم همه جوره باهات راه میاییم . یکیشو بساز و خبر موفقیت رو اینجا اعلان کن . icon_mrgreen

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=25332.0

دیدگاه

سلام
                    فکر کنم دیگه از دستم ذله شدید :mrgreen:
                    راستش این لینک رو قبلاً دیدم ولی از pic هیچی هیچی نمیدونم واسه همین فقط نگاهش کردم البته 5 کانال بود نه 6 تا بعدم این چطور کد میشه که ریموتها روی هم عمل نکنه؟؟
                    در واقع هدف یاد گرفتنه بعد به کار گرفتن. اگه حوصلتون رو سر میبرم بی تعارف بگین تا دیگه ادامه ندم.
                    اگه کاری که گفتم عملی باشه پس در فرستنده هم میشه از میکرو استفاده کرد و از هر فرکانسی که دلم میخواد استفاده میکنم و احتمال تداخل با ریموتهای دیگه حالا از هر شرکتی که باشه صفر خواهد بود . فقط :
                    1 شدنیه؟؟ اگه میشه سخته یا آسون.
                    2 با میکرو هم میشه یا باید برم سروقت avr و pic?
                    3 محدوده فرکانس مهمه یا نه؟ مثلاً میشه 1kh رو روی 433 مدوله کرد و اونطرف با حافظه مقایسه کرد؟؟
                    البته جواب سوال 1 باید مثبت باشه چون در لینک شما که شده حالا باید دید من از پسش بر میام ؟:job:

دیدگاه

.

سلام

منظورتون ارسال سیگنال صوتی بجای کد هستش؟؟؟
                      این کار خیلی بی استفاده هستش . چون ممکنه یه فرستنده که سیگنال صوتی در همون فرکانس ارسال
                      میکنه گیرنده شما رو هم تحریک کنه. چون محدوده صوتی وسیعه و شامل فرکانس های مختلف میشه .
                      -
                      تاپیک هایی که زیاد کش پیدا میکنه علامت اینکه پیشرفتی توش نیست . یا من درست توضیح نمیدم یا
                      مثلا شما اهل ساخت نیستید ! حالا کدومشه؟ icon_mrgreen icon_biggrin
                      کلا سیگنال صوتی رو بیخیال شو . من از همون مدل 5 کانالی که گفتید تا 11 کانالیشو هم دارم . این یک کار
                      سلیقه ایه . صدها نفر تو اینترنت از این برنامه ها مینویسند و بخش کدینگ رو هم توی برنامه نویسی خودشون
                      بصورت ابتکاری میزارن و کسی هم ازش خبر نداره . اون لینکی که گذاشتم صوتی نیست بلکه شبیه همون HCS300
                      ها عمل میکنه ولی در یک کد خاص فقط .
                      از قدیم میگن آدم وسواسی بدترین چیزها گیرشون میاد icon_redface شما یکی رو شروع کن اگه دیدی مورد پسندت نیست
                      یه مدل بهترشو امتحان کن . جمعا 5 هزار تومن هم هزینش نمیشه بابا یه آمپ 350 هزار تومنه... icon_lol icon_rolleyes

دیدگاه

سلام
                        علت کش دار شدن این پست بی سوادیه بنده است و کم تجربه گی من. :icon_razz:
                        راستش وسواسی در کار نیست فقط میخوام مطمئن باشم وگرنه همین PT2262 با اینکه تولید نمیشه حالا حالاها تو بازار هست . 1KH هم همینطوری مثال زدم شما فرض کن 1MH خوبه ؟؟؟!.
                        یه مشکل کوچیک هم اینجا هست اونم اینکه هنوز جواب سوالم رو ندادید. من یه ماژول از همی 3-4 هزار تومانی ها با HCS300 بخرم و با 8051 یه برنامه بنویسم که 6 تا فرکانس رو ثبت کنه و بعد فرکانس دریافتی رو مقایسه کنه حله؟؟ یا قضیه پیچیده تر از این حرفاست.؟؟؟

دیدگاه

.

سلام

قضیه آی سی های HCS300 و امثال اینها خیلی پیچیده تر این هاست که شما فکر میکنید . این تقریبا آخرین
                          تکنولوژی محسوب میشه که امنیت بالایی داره پس نوشتن همچین برنامه ای از یک ایرانی بعیده .
                          برنامه هایی که برای آی سی های از رده خارج شده سری PT هم که مینویسند گاهی ریپ میزنه و سوتی میده .
                          به لینک زیر و پاسخ شماره 1 نگاه کن .کمی توضیحات مختصر راجع به نحوه کد گذاری این قطعات دادم .

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=21222.msg99208#msg99208

شما تا تسلط کامل به پروتکل KEELOQ نداشته باشید نمیتونید برای قطعات HCSxxx و امثال اینا برنامه ای بنویسید .
                          میتونید با سرچ در اینترنت منابعی برای شناسایی این پروتکل پیدا کنید و ببینید از عهده شما بر میاد یا نه ؟

دیدگاه

اوه اوه 16 تا 32 بیت سریال اونم مخفی در 64 بیت
                            نه بابا ما نبودیم
                            حالا اگه فرستنده رو هم با میکرو بنویسم گمونم حله با 89C2051

دیدگاه

با سلام خدمت همگی چطور میشه ایسی دیکودر (pt2272) رو به ایسی درایور موتور (l298) ارتباط داد ایا به صورت مستقیم خروجی ایسی دیکودر به ایسی درایور وصل میشه یا راه دیگه ای داره دوستان خواهشا یک مقدار کامل توضیح بدین چون هر کاری میکنم که عمل کنه موفق نمیشم با تشکر

دیدگاه

سلام
                                خروجی 2272 فقط یه صفرویک تنهاست و هیچ دیتایی نداره و این در حالیه که ای سی های درایور به یه ورودیه سریال یا پارالل احتیاج دارند(تا اونجا که من میدونم) تا راه اندازی بشند . فکر میکنم شما در کنار این ای سی به یه میکرو هم نیاز دارید. تا ببینیم نظر دوستان چیه چون من خودم هم تازه کارم. :nerd:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X