اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالی در مورد ماژول های فرستنده و گیرنده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالی در مورد ماژول های فرستنده و گیرنده

بچه ها سلام خسته نباشید - من 5 مدل مختلف ریموت کد لرن گرفتم و رسیور اونها را به ورودی میکرو دادم و به صورت سریال اطلاعات را گرفتم و با debug روی کامپیوتر دیدم اما چند سوال برام پیش اومد من میکرو را دائم در حالت گرفتن اطلاعات سریال و نمایش روی کامپیوتر قرار دادم و با هر با زدن کلید ریموت یک سری کدها نمایش داده میشه حالا من boud rate را چند باید بزارم ؟ از کجا بدونم این ریموت کنترل با چه boud rati داره ارسال میکنه ؟ Boud rate های مختلف اعداد مختلف نمایش میده واقعا تا اینجا کارم درست بوده که حالا بخوام keeloq را رمز گشائی کنم یا نه ؟ آیا باید به صورت سریال واقعا اطلاعات رسیور را بخونم ؟ وبا چه boud rati? من پدرو در اومده اما حتی نمیدونم واقعا دارم راه درست میرم یا نه جالب اینجاست وقتی اطلاعات سریال را گرفتم یکبار توی آرایه ریختم بعد نمایش دادم که باز اعداد تغییر کرد دیگه کلا گیج شدم و مداری که من دارم میسازم اگه ریموت لرن کد نزارم باید بی خیال یک سال زحمتم بشم و نمیتونم از رسیورهای بازار استفاده کنم باید یک مدار یک تیکه باشه حالا میشه راهنمائیم کنید من حاضرم هر چی پولش هم میشه بدم فقط به من یکی یاد بده ؟ آخه وقتی میکرو هم دائم داره بخ صورت سریال میخونه و نمایش میده کدهای مزاحم تو فضا زیاده همینجوری نشون میده بعدش که کلید ریموت را میزنم یک سری کدهای تغریبا تکراری میاد اما از کجا بفهمم که حالا ریموت زده شده اصلا آخه اولش نه چند تا صفر میزنه نه هیچی خلاصه به دادم برسید
    همه دوست دارند به بهشت بروند اما جالب اینجاست کسی دوست ندارد بمیرد
    کانت

دیدگاه

.

سلام

اینکه کلید ریموت رو میزنی و یک سری کدهای تکراری میاد درسته . قطعات Encoder مثل آی سی های سری PT2260
      و یا PT2262 دائم دارن کدهای تکراری ارسال میکنند . علتش هم همینه که خودتون گفتید که کدهای مزاحم توی هوا رو
      بی اثر کنه . با فشار هر کلید شما یک پکیج خواهید دید که تایمی مثلا در حدود 0.1 میلی ثانیه دارد . با یک وقفه کوچیک
      دوباره این پکیج تکرار میشه .همینطور تا آخر و تا زمانی که شما دستت رو از روی کلید برداری .
      اگر نویزی هم در اون اطراف وجود داشته باشه بالاخره یکی از این پکیج ها درست به مقصد میرسه و گیرنده دریافت میکنه.

در واقع Boud rate رو فرستنده تعیین میکنه و گیرنده هم باید قادر باشه اطلاعات رو با اون نرخ دریافت کنه . خودت باید تعیین کنی
      چه مقدار اطلاعات در تانیه باید منتقل بشه یا اینکه از دیتاشیت قطعات Encoder این مقادیر رو بدست بیاری .

شما در برنامه نویسی Learn خودت باید توسط یک اسیلوسکپ تایم هر پکیج رو اندازه گیری کنی و در برنامه نویسی لحاظ کنی .
      بعد کدها رو از دستورها جدا کنی و هر کدوم رو با سورس خودت مقایسه کنی . یعنی در واقع باید یه آی سی PT2272 رو با
      میکرو کنترلر شبیه سازی کنی که بتونه کدها و دستورات PT2262 رو دریافت کنه و پین های مورد نظر رو فعال کنه .

هر کس یه روشی برای انجام این کار داره ولی بهترین کار خوندن کامل دیتا شیت این قطعات است .

دیدگاه

سلام
        آقای مهندس عزیزی
        من هم یه دونه از این ریموت ها ( یه ریموت و یه گیرنده ) خریدم .
        اما حالا هیچ دیتا شیتی ازش پیدا نمیکنم که به فرموده شما بطونم ازش اطلاعات بگیرم .

فرکانس و دیتایی که ریموتش میفرسته اصلا دست من نیست و نمی تونم تغییرش بدم !!

یعنی ریموت یه کد یا یه رشته را فقط میفرسته و تغییرش امکان پذیر نیست .

شما را به خدا یه نفر یه مثال عملی بزنه !! :cry2:

*
        روی مدار گیرندش فقط یه آی سی LM359 هست که
        یک Dual, High Speed, Programmable, Current Mode (Norton) Amplifiers
        هست و خروجی این گیرنده هم فقط یک پایه داره .

من تغذیه هاشو وصل کردم و برای پایه خروجی یه LED بستم .
        چیزی که در حالت عادی دیده میشه چشمک زدن مداوم و منظم LED هست و موقعی هم که ریموت رو میزنم فقط فرکانس چشمک زدنش میره بالا تا زمانیکه دستمو از روی دکمه ریموت بردارم .

حالا یه نفر کمک کنه یکیشو راه بندازیم . :angry:

یه مدار پیشنهادی بذارین یا . . .
        هر طور میتونید کمک کنید ثواب داره

موفق باشید :smile:
        [left][move][b][color=green][size=11pt]ما می توانیم .
        ، همین ... *. * * *. * * * [color=re

دیدگاه

پاسخ : سوالی در مورد ماژول های فرستنده و گیر&#1606

متاسفانه قبلا هم عرض کردم این تیپ مداراتی که شما و دوستان دیگر خریدید مثل آی سی های
          سری PT فرستنده و گیرنده مجزا ندارند . شما باید برای دریافت کدهای ارسالی از فرستنده یک
          برنامه میکرو کنترلر بنویسید که بتونه کدهای هر کلید رو داخل فلش آی سی یا EEPROM خودش
          ذخیره کنه و متانسب با هر کلیدی که میزنید یک خروجی میکرو رو فعال کنه .
          توی همین تاپیک عکس نمونه ساخته شدش هست که در فروشگاه سایت برای فروش گذاشتن.

متاسفانه من برنامه نویس نیستم و نمیتونم کاری بکنم . شما الان فقط یک گیرنده خالی دارید
          که فقط دریافت کننده پالس ها هستش . ولی برای دکود کردن حتما باید از میکرو استفاده کنید.
          متاسفانه برنامه ای هم در این مورد در اینترنت پیدا نمیشه .

دیدگاه

دیکدر ریموت کنترل های لرن توسط میکروکنترلر های AVR
            محبت نیرومندترین جادوهاست

دیدگاه

پاسخ : سوالی در مورد ماژول های فرستنده و گیر&#1606

سلام

تبلیغات تجاری و شخصی در سایت عمومی !!!!
              بالاخره وقتش شده یکی این FIRMWARE رو در یک فروم عمومی بزاره تا دیگران هم استفاده کنند .
              تا چند وقت پیش ماژولهای گیرنده همراه LEARN در بازار بود که تمام آی سی های سری PT - FP527 - HC300
              رو ساپورت میکرد این ماژولها چینی بودند و قیمتی حدود 6 هزار تومن داشتند ولی الان کم پیدا میشه .

دوستانی که در این فروم درخواست مدار LEARN رو دارند دوست دارند خودشون بسازند نه اینکه آماده بخرند اگر
              اینطور بود در فروشگاه همین سایت یک نمونه برای فروش گذاشتن .

دیدگاه

سلام
                تمام 3 صفحه بحثو خوندم
                نمی دونم چرا همهش خودتونو با این PT گذاشتید سر کار الا ن کاملا دمده شده :angry:
                از طرفی بعضیا هم که دارن تبلیغ میکنن

خوب حالا منو یه سری دیگه (FRIMWARE ) میخواهیم برای آیسی های ROLLING باید کیو ببینیم
                یعنی یه برنامه نویس تاپ این دو و بر نیست ما رو راهنمایی کنه :surprised:

دیدگاه

دیپلم جان p2262 4 کانا لست جیگر من خودم درست کردم ولی بد بختانه :eek: 50 متر برد داشت :angry: اونم قسمت فرستنده اش خراباتی بود :angry:
                  [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

دوستان سلام،

یه سری به لینک زیر بزنید. به درد میخوره.
                    البته خودم وقت نکردم امتحانش کنم، ولی بنظر مشکلی نداره.

..........

اضافه شده در تاریخ :
                    با عرض معذرت :redface: لینک را اصلاح کردم..... :biggrin:

http://www.pittnerovi.com/jiri/hobby/electronics/keeloq/index.html
                    مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

سلام - من ریموت لرن کدها را تونستم بسازم - صبر کنید مدارم را کامل کنم مدارش را کامل میزارم اینجا رو کم کنی همه اونهائی که واسه پول اصلاعات را نمیدند
                      همه دوست دارند به بهشت بروند اما جالب اینجاست کسی دوست ندارد بمیرد
                      کانت

دیدگاه

اگه میشه کاربر eshgh_namordeh مدار رو قرار بدید
                        من کارم گیر این نوع ریموت کنتروله
                        [img width=67 height=100]http://dc365.4shared.com/img/pGCA8eEE/30607875402595991224.jpg[/img]
                        1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
                        2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
                        3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                          اگر کاری که میخواین انجام بدین در تعداد زیاد هست و میشه روش سرمایه گذاری کرد بنده میتونم براتون فرستنده و گیرنده با هر تعداد حالت و هر فرکانسی به همراه تقویت کننده و آنتن طراحی کنم. خوشحال میشم بتونیم با هم همکاری داشته باشیم.

در غیر اینصورت اگر سوالی باشه در خدمتتون هستم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X