اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

موج کوتاه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

موج کوتاه

با درود فراوان خدمت همگی
    راستش مدتیه دنبال ساخت یک گیرنده باند موج کوتاه یا همون SW هستم
    به دلیل شرایط نت نتونستم منابع زیادی پیدا کنم یا حتی یه مدار اولیه
    مستقیم میرم سر اصل مطلب؛
    آیا میتونم یک گیرنده تک باند SW بسازم ؟ با داشتن دانش و سر رشته اولیه از طبقه های مختلف یک گیرنده رادیویی و ساختار اونها میتونم برم به سمت طراحی و یا ساخت این گیرنده ؟ یا فقط اتلاف وقته و به جایی
    نمیرسم ؟
    ممنون میشم اگر مداری یا نکته ای در این باره دارید ( بجز بحث شیلدینگ مدار ، آنتن سیمی بلند ، ترانزیستور های فرکانس بالا و کم نویز.....) بهم بگید بسیار ممنون میشم ????

نوشته اصلی توسط الکترونیک مبتدی...... نمایش پست ها
    با درود فراوان خدمت همگی
    راستش مدتیه دنبال ساخت یک گیرنده باند موج کوتاه یا همون SW هستم
    به دلیل شرایط نت نتونستم منابع زیادی پیدا کنم یا حتی یه مدار اولیه
    مستقیم میرم سر اصل مطلب؛
    آیا میتونم یک گیرنده تک باند SW بسازم ؟ با داشتن دانش و سر رشته اولیه از طبقه های مختلف یک گیرنده رادیویی و ساختار اونها میتونم برم به سمت طراحی و یا ساخت این گیرنده ؟ یا فقط اتلاف وقته و به جایی
    نمیرسم ؟
    ممنون میشم اگر مداری یا نکته ای در این باره دارید ( بجز بحث شیلدینگ مدار ، آنتن سیمی بلند ، ترانزیستور های فرکانس بالا و کم نویز.....) بهم بگید بسیار ممنون میشم ????
    درود بر شما،
    برای طراحی یه مدار گیرنده رادیویی ، باید به عملکرد مداراتی مثل میکسر و فیلتر و ... و همچنین عملکرد گیرنده های رایج مثل سوپر هیترودین و امثالش آشنا باشید.

چه مداری میخوایید بسازید ؟ یه مدار ساده که صرفا گیرندگی داشته باشه و بتونید ایستگاه های قوی رو دریافت کنید
    یا یه مدار حرفه ای ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

درود بر شما،
      برای طراحی یه مدار گیرنده رادیویی ، باید به عملکرد مداراتی مثل میکسر و فیلتر و ... و همچنین عملکرد گیرنده های رایج مثل سوپر هیترودین و امثالش آشنا باشید.

چه مداری میخوایید بسازید ؟ یه مدار ساده که صرفا گیرندگی داشته باشه و بتونید ایستگاه های قوی رو دریافت کنید
      یا یه مدار حرفه ای ؟
      درود مجدد
      خیلی ممنونم که جواب دادید
      راستش فعلا فقط میخوام یک مداری باشه که گیرندگی حداقلی داشته باشه انتخاب پذیری بالا و پوشش وسیع باند SW مهم نیست در حدی که بشه یک ایستگاه قوی رو تو محدوده باند SW1 گرفت کافیه
      بعداً اگر شد میرم سراغ یک گیرنده حرفه ای چند طبقه پیچیده‌تر اگر هم مشکلی نداشته باشه برای ساخت نمونه حرفه‌ای هم از خودتون کمک میگیرم
      با عملکرد و ساختار میکسر و فیلتر های مختلف هم آشنا هستم در حدی که بتونم باهاشون کار کنم
      راستی اگر شد بعد از ساخت شماتیک مدار نهایی رو اینجا قرار میدم نظرتون رو بگید

دیدگاه

درود مجدد
        خیلی ممنونم که جواب دادید
        راستش فعلا فقط میخوام یک مداری باشه که گیرندگی حداقلی داشته باشه انتخاب پذیری بالا و پوشش وسیع باند SW مهم نیست در حدی که بشه یک ایستگاه قوی رو تو محدوده باند SW1 گرفت کافیه
        بعداً اگر شد میرم سراغ یک گیرنده حرفه ای چند طبقه پیچیده‌تر اگر هم مشکلی نداشته باشه برای ساخت نمونه حرفه‌ای هم از خودتون کمک میگیرم
        با عملکرد و ساختار میکسر و فیلتر های مختلف هم آشنا هستم در حدی که بتونم باهاشون کار کنم
        راستی اگر شد بعد از ساخت شماتیک مدار نهایی رو اینجا قرار میدم نظرتون رو بگید
        مدار پست 9 این تاپیک :
        سلام و درود این مدار یک گیرنده رادیویی fmهست سوال من اینه مگر خروجی صدای رادیو بین خازنc2 متصل به بیس ترانزیستورT2و GNDنیست؟ چرا پتانسیومتر رو همین جوری بین خازن c2و ورودی مثبت آیسی قرار ندادن منظورم اینه که نقش اون مقاومت ۱۰۰کیلو اهمی که مربوط به پتانسیومتر هست و اوردن بین خازنc2وGNDوصل کردن چیه؟ ایا میشه پتانسیومتر رو یک پایه

رو با تغییر در تعداد دور کادر آنتن میتونید برای دریافت امواج LW, MW, SW, FM و 144 مگاهرتز استفاده کنید.

تعداد دور سیم پیچ متصل به آنتن ثابته ( 2 دور )
        برای SW :
        سیم پیچ بین پین 3 و 4 میشه 8 دور
        سیم پیچ بین پین 4 و 5 هم میشه 20 دور.

دیدگاه

مدار پست 9 این تاپیک :
          سلام و درود این مدار یک گیرنده رادیویی fmهست سوال من اینه مگر خروجی صدای رادیو بین خازنc2 متصل به بیس ترانزیستورT2و GNDنیست؟ چرا پتانسیومتر رو همین جوری بین خازن c2و ورودی مثبت آیسی قرار ندادن منظورم اینه که نقش اون مقاومت ۱۰۰کیلو اهمی که مربوط به پتانسیومتر هست و اوردن بین خازنc2وGNDوصل کردن چیه؟ ایا میشه پتانسیومتر رو یک پایه

رو با تغییر در تعداد دور کادر آنتن میتونید برای دریافت امواج LW, MW, SW, FM و 144 مگاهرتز استفاده کنید.

تعداد دور سیم پیچ متصل به آنتن ثابته ( 2 دور )
          برای SW :
          سیم پیچ بین پین 3 و 4 میشه 8 دور
          سیم پیچ بین پین 4 و 5 هم میشه 20 دور.
          درود فراوان.
          شرمنده سرتون رو درد آوردم و میارم
          اگر همون تصویر شماتیک پست 9 تاپیک رو با کیفیت ترش رو در دسترس دارید خیلی ممنون میشم
          قرار بدید ????
          کیفیت این تصویر انگار زیادی پاییه من نمیتونم خوب ببینم

دیدگاه

درود فراوان.
            شرمنده سرتون رو درد آوردم و میارم
            اگر همون تصویر شماتیک پست 9 تاپیک رو با کیفیت ترش رو در دسترس دارید خیلی ممنون میشم
            قرار بدید ????
            کیفیت این تصویر انگار زیادی پاییه من نمیتونم خوب ببینم
            روی تصویر یکبار کلیک کنید تا با کیفیت اصلی بالا بیاد

دیدگاه

روی تصویر یکبار کلیک کنید تا با کیفیت اصلی بالا بیاد
              خیلی ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X