اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار جمر موبایل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار جمر موبایل

سلام دوستان سال نو تون مبارک باشه
    من یک سوال راجع به مدار زیر دارم مگر امواج تلفن های همراه حدود ۱۸۰۰مگاهرتز نیست؟
    پس چجوری مدار زیر که جمر امواج موبایل هست می تونه کار کنه
    اخه دیتاشیت ترانزیستور bf495رو که دیدم فرکانسش حدود ۲۰۰ مگاهرتز هست پس چجوری مدار می تونه روی فرکانس ۱۸۰۰مگاهرتز کار کنه؟
    ایا اصلا چنین مداری جواب میده؟
    کسی می تونه نحو کارکردنشو توضیح بده ؟
    ایا آیسی فقط یک موج به عنوان noiseتولید میکنه که روی موج اصلی که توسط ترانزیستور تولید میشه و حدود ۱۸۰۰مگاهرتزه ترکیب بشه و بتونه موج مختل کننده بفرسته؟
    این مدار رو از سایت امیک پیداش کردم.
    • سلف L1 شامل 3 دور سیم لاکی سایز 0.5 میلی‌متر (24AWG) روی هسته هوا به قطر 5 میلیمتر
    • سلف L2 شامل 4 دور سیم لاکی سایز 0.5 میلی‌متر (24AWG) روی هسته هوا به قطر 5 میلیمتر
    • انتن شامل 15 دور سیم لاکی سایز 0.5 میلی‌متر (24AWG) روی هسته هوا به قطر 5 میلیمتر

...
    ..

نوشته اصلی توسط victor123 نمایش پست ها
    من یک سوال راجع به مدار زیر دارم مگر امواج تلفن های همراه حدود ۱۸۰۰مگاهرتز نیست؟
    اخه دیتاشیت ترانزیستور bf495رو که دیدم فرکانسش حدود ۲۰۰ مگاهرتز هست پس چجوری مدار می تونه روی فرکانس ۱۸۰۰مگاهرتز کار کنه؟
    ایا آیسی فقط یک موج به عنوان noiseتولید میکنه که روی موج اصلی که توسط ترانزیستور تولید میشه و حدود ۱۸۰۰مگاهرتزه ترکیب بشه و بتونه موج مختل کننده بفرسته؟
    • سلف L1 شامل 3 دور سیم لاکی سایز 0.5 میلی‌متر (24AWG) روی هسته هوا به قطر 5 میلیمتر
    • سلف L2 شامل 4 دور سیم لاکی سایز 0.5 میلی‌متر (24AWG) روی هسته هوا به قطر 5 میلیمتر
    • انتن شامل 15 دور سیم لاکی سایز 0.5 میلی‌متر (24AWG) روی هسته هوا به قطر 5 میلیمتر

...
    ..
    با سلام،
    اول اینکه امواج موبایل دارای حدود 40 باند فرکانسی هست که از 800 مگاهرتز شروع میشه تا 3500 مگاهرتز و حتی بالاتر ( در 5G )
    که البته در ایران صرفا 7-8 تا از این باند ها استفاده میشن.

احتمالا این رو میدونید که امواج رادیویی که منتشر میشن هم دارای دو بخش کریر ( حامل ) و داده هستن.

این مدار اگر شاهکار کنه ، صرفا همون بخش داده رو مختل میکنه .
    و بعید میدونم روی 3G و 4G تاثیری داشته باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط victor123 نمایش پست ها

...
      ..
      درود فراوان دوست عزیز
      مداری که گذاشتین یا هر مدار مشابهی قرار نیست عیناً باند فرکانسی مورد نظر رو تقلید کنه چون این کار خیلی سخته و فقط با مدارات پیچیده ممکنه
      شما قرار نیست با این مدار یا مدارات مشابه سیگنال جعلی خالی از داده بفرستید،
      فقط قراره آنتن گیرنده رو اشباع کنید
      عموماً اگر دیده باشید هم برای تست این مدار ها رو خیلی نزدیک گوشی موبایل میکنن و بعد تست می‌کنن هدف این که توان کم و محدود رسیده از دکل های مخابراتی به موبایل در توان تولیدی این مدار گم بشه
      نحوه کلی عملکرد مدار:
      فرض کنید یک گیرنده و فرستنده دارید ( فارغ از باند فرکانسی که قراره کار کنن)

گیرنده →→→→→→→100میلی وات→→→→فرستنده
      //////////\\\\\\\\\\\\\
      ​​​​​​​ ///1000 میلی وات\\\
      /////////\\\\\\\\\
      ///////\\\\\\\\
      //////\\\\\\
      /////\\\\\
      ////\\\\
      ///\\\
      جمر یا اخلالگر
      (((اشباع آنتن)))
      البته بگم بهتون که این نوع جمر ها فقط در فاصله بسیار نزدیک عمل میکنن و اصولا دستگاه های خیلی موثری نیستند به توان بسیار بالا یا فاصله بسیار کم برای عمل کردن نیاز دارن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X